Derdim çok büyük ,aldatılmısım içinden çıkamıyorum..

canim oncelikle cok gecmis olsun.seni cok iyi anliyorum.ihaneti bende yasadim hemde defalarca.ilk dedim afettim,ikinci dedim afettim.sunu unutmaki biri yaptiysa mutlaka yapacakdir.ve sende asla afetmeyeceksin.unutdugunu sanacaksin unutmayacaksin,ve zamanla saygi,sevgi hersey bitecek.ben derimki yasamis biri olarak asla afetme,cunku kendini mafedersin,sinir hastasi olursun ve o cocugunada saglikli bir anne olamazsin...

çok yakınımda yaşanmış bir örneği paylaşmak istiyorum.
kadın 25, adam 26 yaşındayken büyük bir aşkla evlenirler. 2 sene sonra bir oğulları olur. kadın, doğum yaptıktan bir süre sonra eşi tarafından aldatıldığını öğrenir. kadın eşine gerçekten çok güvenir. fakat bizzat eşinin onu aldattığı bayanın ağzından öğrenir olanları. yıkılır tabi, isyan eder, boşanmaya karar verir fakat eşi bi şekilde ikna eder, yeni bebeği vardır, bu sadece bir kerelik bir hatadır bidaha olmayacaktır vs. ve boşanmazlar. derken 2 sene sonra 2. çocuk dünyaya gelir. bu sefer daha hamileyken yeniden aldatıldığını öğrenir kadın. yine bir sürü olaylar vs. bırakıp gidemez, hamiledir, ilk çocuğu da küçüktür, çalışmıyordur da, ailesi de yurtdışında yaşar sığınacak bi yeri de yoktur. ve kadının söylediğine göre (ki bugün dahi söyler) o zamanlarda adamın tüm yaptıklarına rağmen hala daha aşıktır adama. (şarkıdaki gibi, ne zaman anlaşmış ki kalple beyin...) ve yine boşanmazlar. ama tabi boşanma olmasa da sürekli her tartışmada bu konu mutlaka açılır, soğumaz hiç. arada kadına aldatıldığına dair telefonlar gelir, adam allem eder kallem eder bintürlü bahaneyle kadını ikna eder (adam yaşadıkları yerde nüfuzlu maddi durumu iyi bi adam olduğundan huzurunu bozmak isteyen çoktur, ya da belki bu da binbir bahaneden biridir...) derken öyle böyle kavga gürültü yıllar geçer, adam 40lı yaşlara gelince artık durulur, yaşadığı bazı olaylar sonucunda da evinin, eşinin, çocuklarının kıymetini iyice anlar, kadının yıllardır özlemini çektiği evine bağlı, eşine sadık, dört dörtlük bir eş oluverir. tabi çocuklar da büyümüştür, adam da artık durulunca sakin bir hayat yaşamaya başlayınca kadın daha çok kendini dinlemeye fırsat bulur. ve nolur biliyor musunuz, kadın 41 adam 42 yaşındayken, hayatları gayet yolunda sorunsuz dertsiz tasasız devam ederken, adam dört dörtlük bir eş olmuşken kadın boşanmaya karar verir. çünkü farkeder ki ilk aldatıldığından beri eşini aslında hiç affetmemiştir, sadece evliliğidir affettiği. içi hiç soğumamıştır yaşananlara karşı, kırılan kadınlık gururu hiç onarılmamıştır. anlar ki içi onu hiç affetmeyecek, hayatımın bugüne kadarı zaten mahfoldu, bari bundan sonra bir şeyler yapayım diye düşünür ve boşanır. boşanmakla kalmaz yarım kalan eğitimini açıktan bitirir, yabancı dili olduğundan kolayca da iş bulur, kendine güveni iyice gelir. ve şuan çok mutlu...
hep şunu söyler: ''hayatımın hatası, ilk aldatıldığımı öğrendiğimde boşanmamamdır.''
çevresindeki benim gibi bekar bayanlara da şunu tembih eder: ''bir kere aldatıldığınızı öğrenirseniz, sakın affetmeyin, emin olun bir kere affedince gerisi gelir, olan sizin kadınlık gururunuza olur...''

çok büyük geçmişler olsun diyorum... böyle bişey başıma geleceğine hiç evlenmeyeyim çok daha iyi ya.. :43:

canım gerekten çok üzüldüm..aldatıldığını cidden en kötü haliyle öğrenmişsin.. ama sunu diyim pc ye sonradan kaydedilmişse olsa bile özellikleri tıkla ve ne zman cekildiğini öğren derim..eğer dediği gibi 4 sene önceyse belki daha cahil zamanları dersin affetmesi kolay olur..karrar senin..
etkilemek istemem.

Aldatmak , aldatılmak çok ağır meseleler ama : Bunu zevk ile kayıt edip yıllarca saklamak ben burda takılı kaldım , kanım dondu resmen bır turlu olurunu bulamıyorum yazıcak ..
Allah yardımcın olsun ..

Son düzenleme:
Bu kadar çabuk affetmeniz beni şaşırttı.
Ne yalan söyleyeyim..
16 gün değil 16 yıl çıkamazsınız bu psikolojiden çünkü hesaplaşmamışsınız
bir günde sizi kandırdığını iddia ediyorsunuz siz çocuk değilsiniz ki? Şekerle kandırsın sizi..
Kayıt altına almasını bile kadının üstüne atmışsınız ki bence bu da hata.
Doktor olabilir kariyerli olabilir paralı olabilir 17 aylık çocuğunuz olabilir ama eşiniz adam değil..
Siz de bir gece bir erkekle yatsanız o affedecek miydi sizi?
Olayı yaşayan sizsiniz ciğeriniz yanıyor eminim Allah yardımcınız olsun ama ben sizin kadar pozitif bakamıyorum konuya..

tamda yazmak istediğim buydu
yazıklar olsun böyle kocalara

Son düzenleme:
insan başına gelmeden anlamıyormuşş.16 gün oldu tam 16 gündüz ve 16 gece geçti eşimin beni aldattığını öğreneli.neyapacağımı bilmiyorum.gitmelimiyim kalmalıyımıyım bilmiyorum.zar zor elde ettiğim tüp bebek yöntemiyle kazandığım yavrum kızım var çünkü daha 17 aylık.tesadüfen öğrendim aldatıldığımı hemde en kötü sekliyle..ıphonuna yeni müzikler yüklemişti işyerinden.apple store dan indirği için iş bilgisayarındaki kamera kayıtlarıda yüklenmiş telefonuna benim yazlık evimde kadını biriyle sevişme görüntüleri.kameraya kaydetmiş.ve muhtemelen kadın bana söylemekle tehdit ettiyse yada edecek olursa santaj yapacaktı.sene 2006 diyor.bir kere oldu diyor.ama inanmıyorum.en çok canımı yakan yazlığımda olması.görüntüyü açar açmaz izlemeden 3 saniye sora bağırmaya ağlamaya vurmaya basladım.canım kızımda bir yandan sasırmıs ağlıyor...hemen annesiyle babasını aradım.5 dakika içinde geldiler.anlattım hemde herseyi babası yüzüme bakamadı.ogece direttim bosanacağım istemiyorum alın oğlunuzu gidin diye.barıstırmaya calıstılar sabaha kada ruyumadım uyuyamadım düşündüm kızımı düsündüm neolacaktı.ertesi gün beni kandırmayı basardı.4 yıl önce olduğunu birkere olduğunu birdaha böyle birsy olmayacağına dair yeminler verdi.ben seni aldatmadım o baska bir sey di.hata yaptım diyor.9 yıllık evliyim.hiç büyük bir kavgamız olmadı.örnek çiftiz güya.çevredeki herkez arkadasları imreniyor ilişkimize ayrıca her aksam iş çıkısı direk eve gelir ve haftasonu dahil birdakika bile ayrı zaman geçirmeyiz.ama isteyince fırsat buluyorlar demekki.verdiği tarih 28 12 2006 persembe muhtemelen kendisi işte sanıyordum.doktor olduğu için ve kendi muayhanesi olduğu için istediği ayarlamaları yapması çok kalay.16 gündür.o seyrettiğim 3 saniye gözümden silinmiyor.neyapmalıyım bilmiyorum.Allahım bana yardım et.

Allah yardımcınız olsun ama olay çok eskiye dayanıyor dediğine göre tehdit etcek olan kadın zaten 4 yıla kadar ederdi.kadında sadece eşinizle birlikte olmamış başka adamlarlada birlikte oluyormuş görüntüleri olduğuna göre böyle bi kadın tek gecelik ilişkileri ertesi sabah unutur zaten.eşiniz sizi kazanmak için yalan söylüyor olabilir mi diye düşündüm acaba daha yeniyemi dayanıyor veya bikaç kez mi oldu. telefon görüşmelerine mail adreslerine falan bakmak isteyin size bi şekilde kanıtlasın gerçekten bir kez olduğunu ve hata olduğunu o görüntüleri saklmasındaki maksadın ene olduğunu.buradan ahkam kesmek kolay keisnlikle boşanın falan diye ama kızınız varmış ve siz bunu öğrenmeyedebilirdiniz ve okadar çok kadın varki aldaltılmış olup hala haberi olmayan.siz şanslısınız öğrenmişsiz durumu.çok pişmansa kafasını duvarlara vuruyorsa ve birdaha olmıyacağından eminseniz size karşı sevgisinde bir azalma hissetmiyorsanız kızınız için biraz direnin derim.çok zor belki ama direnin.baktınız olmuyor çocuğunuz sizin ecdeki huzursuzluğundan daha kötü etkilenecek ozaman o daha mutlu büyüsün diye bitirin.Allah evli adamlarla birlikte olankadınlara da erkeklerede akıl fikir versin günahları boyunlarına..

esinizin yaptigi cok igrenc...
yapmis bir de kamerayla kayit etmis bir sapik gibi...
bence yillarinizi nasil bir adamla gecirdiginizi ya da ayrilmayacaksaniz nasil bir adamla gecireceginizi dusunun...kabullenebiliyor musunuz boyle bir insani?
yazliginizda sizi aldatan ustune de kameraya ceken bir adam...adam degildir yani adam diyemem boyle birine...
hayatiniza yazik etmeyin boyle biriyle...

Son düzenleme:
Bu kadar çabuk affetmeniz beni şaşırttı.
Ne yalan söyleyeyim..
16 gün değil 16 yıl çıkamazsınız bu psikolojiden çünkü hesaplaşmamışsınız
bir günde sizi kandırdığını iddia ediyorsunuz siz çocuk değilsiniz ki? Şekerle kandırsın sizi..
Kayıt altına almasını bile kadının üstüne atmışsınız ki bence bu da hata.
Doktor olabilir kariyerli olabilir paralı olabilir 17 aylık çocuğunuz olabilir ama eşiniz adam değil..
Siz de bir gece bir erkekle yatsanız o affedecek miydi sizi?
Olayı yaşayan sizsiniz ciğeriniz yanıyor eminim Allah yardımcınız olsun ama ben sizin kadar pozitif bakamıyorum konuya..

kamera olayı gercekten cok cirkin yaptım evet ben bunu yaptım der gibi yineliyorum gercekten pişman olan görüntüyü niye saklasın anlık bişey olsa zaten kamera ne alaka bilerek istenerek yapılmış gibi
güçlü ve kararlı davranın siz degerlisiniz unutmayın

derins ve seilla'nin soylediklerine kulak verin derim...

eşimin sesi var ve kadının kameraya poz verişleri.devamını izleyemedim çünkü.direk telefonu fırlattım sonrasında silmişti

anlattiklariniza gore bu ciddi ciddi planlanip yapilmis bir sey...
kadin da kameraya poz verdigine gore herseyi zaten esinizin coookk onceden hazirlamis...
hadi hata olsa neyse diyecegim(ki normalde hata olarak gormem aldatmayi, aldatmalar her zaman isteyerek ve bilincli yapilir, baski altinda yapmiyorsun ki hata olsun...) ama bu resmen sapiklik derecesinde ve hata degil bilerek ayarlanarak yapilmis bir sey...

Son düzenleme:
Söyleyecek şey bulamıyorum inan, Allah sabır versin.. Gitsen de kalsan da bu yaranın kapanması pek mümkün değil, unutmak hele hiç..

her evlilik böyle değill önemli olan doğru insanı bulabilmek acele etmemekkk kötüyü düşünmeyin :):):)allah hepinize hayırlı kısmetler versinnnn

amin.. teşekkürler iyi dilekleriniz için.
ama herkes başlarken doğru insanı bulduğunu düşünerek başlamıyor mu bu evliliklere? doğru sandığımızın gerçekten doğru olup olmadığını bunları yaşamadan nasıl öğrenebiliriz?
evlilik büyük risk olsa gerek...

hadi affettiniz,düşünmeyecekmisiniz,bu ihanet sadece sizin yakaladığınız bi ihanetti.başka ihanetler olmadığını bilemezsiniz ki..

Bir suru yorumlar yapilmis ama Ben bu olaya bir de su acidan bakmak isterim.Nice adamlar esini aldatiyor ama arkalarinda ne bir delil ne de bir iz birakiyorlar.Kadinlar saf bir sekilde eslerine inanmaktalar.Bu adam karisinin bu fantazisini seyretmesini istemis bekletmis istemese kadin ulasamazdi,vicdanida susmamis olabilir .Siz Allahin sevgili kulusunuz ki bu cekimleri tum ciplakligiyla seyretmissiniz.Neden mi???Dusunsenize masumca uzerine titrediginiz esiniz bir zinaci.Bazi seylerden endiselenseniz bile net olmadigi icin sanki,belki yapmamistir vs. yorumlar yapabilirdin ama adamin bu gunahini delilleriyle Allah onune sermis,rezil etmis.icine sinmeyecek iki formul 1.Ya kendini geri cekip bir sure beklemek cabalarini seyretmek.2.Affedip ki Kisinin mahremiyet alani yanlisi aldatmasi kendine yaptigi bi ihanettir.Sizle ve bebisinizle alakali degildir cunku gizli yapmis tenhada yapmis.Kendinizi kurban hissetmeyin adama aciyin asil onun kimseye inanci ve sadakati kalmamis.Herkesi kendisi gibi yalanci zannetmek cok aci verici olsa gerek.icine sinerse esinin tam bir teslimiyetle Allaha yalvarip af diledigine eminseniz sadece bir kereligine sans verin kizinizin hatrina.Amma eski tas eski hamamsa Allah bir yol acacaktir be guzel kardesim.

Okuduğumda yüzüm öyle bir hal aldı ki... Sizin yaşadığınız acıya çok üzüldüm, eşinizin yaptığı sapkınlığa büyük öfke duydum...

4 sene... 4 senedir gizlenen, olmamış gibi davranılan bir gerçek..
ki siz tesadüfen deliliyle beraber gördüdüz..
ya görmedikleriniz varsa...

zaten her ne sebeple olursa olsun kaydedilmesi ve telefona geçebilecek kadar kolay bir yerde bulunması çok çok iğrenç..
bana arada açılıp izleniyormuş hissi verdi...

ne yaparsınız bilmiyorum ama bu kabul edilemeyecek bir şeydir benim nazarımda... :50:

Allah size ve kızınıza yardımcı olsun...

anlamıyorum içinden çıkamıyorum.tek aklıma gelen muhmemel kadın ilşkiyi bana söyleyecek olur ise kamera kayıtları ile tehtid edecek. formatını değiştirip saklamıs çünkü

kadını tanıormusunuz kı 6 yıl gecmıs tehdıt etseydı ederdı .. allah hakkında hayırlsını versın...ama bır kere neden bunu anlamadım tanstı ve hemen yatakta mı buldular kendıelrını oncesı yokmuymus ya sevgılı ya da baska bırsey kusura bakma sadece meraktan soruyorum kafanıda karıstırmak ıstemem ama

bide şu var boyle aldatma durumalrında en cok uzuldugum sey ınsanalrın dun hersey ıyı ıken bırden boyle kandırıldıgını gormek allahım yasatmasın bır daha.. ve sımdı kım mutluyuz derse aldatılmadım derse ınanmayacaksın oo puf der gececeksın benım koca yada sevgılı yaptysa herkes yapar dıyceksın

canım kıyamam ben sana ben 5 aydır işin işinden çıkamıyorım bende video ve resim gördüm ama biz ayrılık dönemi yaşadık biraz o dönemde olmuş sonra affettim napayım kızmız hasta 17 aylık benim kzızmda ama gel bana sor bir an aklımdan cıkmıyor hatta bir konu actım aldatılmayala yaşamayı ögretin bana diye bu çok zor bir durum ayrılıp gitmek en kolayı ama böle yaşamak hiç geçmiyor acısı öle hemen boşa diyen hanımlar bazen şartlar öle gerektirmiyor sizde affedebilirsiniz güçde olsa son bir şansı hak eder bebek için bence devam et bakalım baska bir erkegin kızmı babası kadar sevecegini düşünmüyorum çünkü hayatım zaman herşeyin ilaçıdır saglıcakla kalın devam etmek istiyosan unutcaksın sana diyorum ama gelde bana sorr..

çok yakınımda yaşanmış bir örneği paylaşmak istiyorum.
kadın 25, adam 26 yaşındayken büyük bir aşkla evlenirler. 2 sene sonra bir oğulları olur. kadın, doğum yaptıktan bir süre sonra eşi tarafından aldatıldığını öğrenir. kadın eşine gerçekten çok güvenir. fakat bizzat eşinin onu aldattığı bayanın ağzından öğrenir olanları. yıkılır tabi, isyan eder, boşanmaya karar verir fakat eşi bi şekilde ikna eder, yeni bebeği vardır, bu sadece bir kerelik bir hatadır bidaha olmayacaktır vs. ve boşanmazlar. derken 2 sene sonra 2. çocuk dünyaya gelir. bu sefer daha hamileyken yeniden aldatıldığını öğrenir kadın. yine bir sürü olaylar vs. bırakıp gidemez, hamiledir, ilk çocuğu da küçüktür, çalışmıyordur da, ailesi de yurtdışında yaşar sığınacak bi yeri de yoktur. ve kadının söylediğine göre (ki bugün dahi söyler) o zamanlarda adamın tüm yaptıklarına rağmen hala daha aşıktır adama. (şarkıdaki gibi, ne zaman anlaşmış ki kalple beyin...) ve yine boşanmazlar. ama tabi boşanma olmasa da sürekli her tartışmada bu konu mutlaka açılır, soğumaz hiç. arada kadına aldatıldığına dair telefonlar gelir, adam allem eder kallem eder bintürlü bahaneyle kadını ikna eder (adam yaşadıkları yerde nüfuzlu maddi durumu iyi bi adam olduğundan huzurunu bozmak isteyen çoktur, ya da belki bu da binbir bahaneden biridir...) derken öyle böyle kavga gürültü yıllar geçer, adam 40lı yaşlara gelince artık durulur, yaşadığı bazı olaylar sonucunda da evinin, eşinin, çocuklarının kıymetini iyice anlar, kadının yıllardır özlemini çektiği evine bağlı, eşine sadık, dört dörtlük bir eş oluverir. tabi çocuklar da büyümüştür, adam da artık durulunca sakin bir hayat yaşamaya başlayınca kadın daha çok kendini dinlemeye fırsat bulur. ve nolur biliyor musunuz, kadın 41 adam 42 yaşındayken, hayatları gayet yolunda sorunsuz dertsiz tasasız devam ederken, adam dört dörtlük bir eş olmuşken kadın boşanmaya karar verir. çünkü farkeder ki ilk aldatıldığından beri eşini aslında hiç affetmemiştir, sadece evliliğidir affettiği. içi hiç soğumamıştır yaşananlara karşı, kırılan kadınlık gururu hiç onarılmamıştır. anlar ki içi onu hiç affetmeyecek, hayatımın bugüne kadarı zaten mahfoldu, bari bundan sonra bir şeyler yapayım diye düşünür ve boşanır. boşanmakla kalmaz yarım kalan eğitimini açıktan bitirir, yabancı dili olduğundan kolayca da iş bulur, kendine güveni iyice gelir. ve şuan çok mutlu...
hep şunu söyler: ''hayatımın hatası, ilk aldatıldığımı öğrendiğimde boşanmamamdır.''
çevresindeki benim gibi bekar bayanlara da şunu tembih eder: ''bir kere aldatıldığınızı öğrenirseniz, sakın affetmeyin, emin olun bir kere affedince gerisi gelir, olan sizin kadınlık gururunuza olur...''

baska adamları bılmem ama bu adamın masallahı avrmış cidden aldatma rekoru onda herhal

Back
X