insan başına gelmeden anlamıyormuşş.16 gün oldu tam 16 gündüz ve 16 gece geçti eşimin beni aldattığını öğreneli.neyapacağımı bilmiyorum.gitmelimiyim kalmalıyımıyım bilmiyorum.zar zor elde ettiğim
tüp bebek yöntemiyle kazandığım yavrum kızım var çünkü daha 17 aylık.tesadüfen öğrendim aldatıldığımı hemde en kötü sekliyle..ıphonuna yeni müzikler yüklemişti işyerinden.apple store dan indirği için iş bilgisayarındaki kamera kayıtlarıda yüklenmiş telefonuna benim yazlık evimde kadını biriyle sevişme görüntüleri.kameraya kaydetmiş.ve muhtemelen kadın bana söylemekle tehdit ettiyse yada edecek olursa santaj yapacaktı.sene 2006 diyor.bir kere oldu diyor.ama inanmıyorum.en çok canımı yakan yazlığımda olması.görüntüyü açar açmaz izlemeden 3 saniye sora bağırmaya ağlamaya vurmaya basladım.canım kızımda bir yandan sasırmıs ağlıyor...hemen annesiyle babasını aradım.5 dakika içinde geldiler.anlattım hemde herseyi babası yüzüme bakamadı.ogece direttim bosanacağım istemiyorum alın oğlunuzu gidin diye.barıstırmaya calıstılar sabaha kada ruyumadım uyuyamadım düşündüm kızımı düsündüm neolacaktı.ertesi gün beni kandırmayı basardı.4 yıl önce olduğunu birkere olduğunu birdaha böyle birsy olmayacağına dair yeminler verdi.ben seni aldatmadım o baska bir sey di.hata yaptım diyor.9 yıllık evliyim.hiç büyük bir kavgamız olmadı.örnek çiftiz güya.çevredeki herkez arkadasları imreniyor ilişkimize ayrıca her aksam iş çıkısı direk eve gelir ve haftasonu dahil birdakika bile ayrı zaman geçirmeyiz.ama isteyince fırsat buluyorlar demekki.verdiği tarih 28 12 2006 persembe muhtemelen kendisi işte sanıyordum.doktor olduğu için ve kendi muayhanesi olduğu için istediği ayarlamaları yapması çok kalay.16 gündür.o seyrettiğim 3 saniye gözümden silinmiyor.neyapmalıyım bilmiyorum.Allahım bana yardım et.