Derdim çok büyük ,aldatılmısım içinden çıkamıyorum..

Eşin denilecek o insana yol ver, çeksin gitsin, sana yalvarmasına bile müsade etme.
Sen de kendine yeni bir yol aç canım, böyle birşeyin affı olmaz, unutamazsın, asla içinden çıkmaz.
Eşine kin, nefret dolu yaşarsın boşanmazsan, o adamı gördüğün, o adama dokunduğun her an hayatın zehir olur,
ama boşanırsan yoluna bakarsın, sana bu acıyı yaşatanı hayatından çıkartırsın.

Eşler birbirinin her türlü nazını, cefasını, sıkıntısını çekebilir, çekmelidir de, evlilikte illa ki sefa sürülecek diye kural yok,
ancak çekilemeyecek tek bir cefa var; o da ihanet. Bunun affı yok.
Kızın için evliliği yıkmamayı düşünebilirsin ama şunu da unutma ki; sana koca olamamış bir erkek,
senin kızına zaten baba olamaz.
Kızına baba olacak adam, kızının annesine bu ihaneti etmezdi.

Çok çok üzüldüm, sıkıntını, iç sızını içimde hissettim canım, rabbim sabır versin, güç-kuvvet versin sana.
Dediğin gibi hayata dair planını, programını yap, seni hak etmeyene verme kendini.

Son düzenleme:
ya affedeceksin ya bitireceksin
ama unutmadan affedemezsin
gereken destekler neyse dene
terapi gor psikiatriste git ilac al
tatile cik
ama tum bunlar ise yararmi orasi zayif bir ihtimal
unutmadan devam edersen simdiki ruh halin devam eder
mutsuz olursun ve bilki mutsuz yasamak senin bitirir
senin sucun gunahin olmayan bir durum icin mutsuzluga
mahkum olacaksin
geriye kaldi cekip gitmek bitirmek
bunu basarabilirsen en azindan yaralarin zamanla iyilesir
ama kaldigin muddetce hazm edemeyeceksen
o yaralar her gun kanayacak
burda paylasiyorsun ya herkes esini kotuleyecek
cunku yaptigi yenilir yutulur bir sey degil
bitirmen icin yureklendiririz
ama zamana birak unutursun diyecek birisini tanimiyorum
cocugun icin bile olsa!

Evet, sen onun için çok fedakarlıklar yaptın.
Ona bir evlat da verdin, bu evladın en doğal hakkı anne-baba ile büyümek.
Fakat eşinin seni aldatma eylemi tüm bunlardan bağımsız. Ayrı düşün bu olayları birbirinden.
Evlat gene senin, senin kabahatin yok. Senin kariyerinle, güzelliğinle falan da ilgisi yok. Fırsatını bulmuş yapmış, hepsi bu.
Cep telefonuna çekmiş, fakat sen 5 senedir nasıl görmedin o görüntüleri?
Hiç telefon değiştirmedi mi eşin 5 yılda?

Senin ilgilenmen gereken bir evladın var. Terapistler, tedaviler, ilaçlar.. Hepsi bir yere kadar, bunlara uzun uzun zaman harcamak lüks senin için. Sen annesin.

Ayrıca tüm bunların sana yaşadıklarını unutturmasına imkan var mı..
Evet acele karar verme, ama o adamla aynı evde de yaşama bence. En azından bunu yap, evleri ayır. Bir müddet bile olsa, çeksin yazlığına gitsin, otele gitsin, annesine gitsin.

Hiçbir ceza vermiyorsun ona, tek yaptığın ağlayıp sızlamak. Çok ucuza atlatıyor eşin bu ahlaksızlığı.. Korkarım ki aynı acıyı yeniden yaşamak için gereken ortamı hazırlıyorsun şu an.

İhanet asla kabul edilmez ama genede öyle bir görüntü izlemesen belki sineye çekerdin derdim ama bir de görüntüleri izlemişsin elinde kanıt da var direk boşanma sebebi yani. Hergün o görüntüleri aklına getirdikçe insan kafayı yer hehalde ya. Bence o ortamdan da o iğrenç dicem ama öyle iğrenç kocanızdan da uzaklaşın çocuğunuz böyle bir babayla yaşamyı hak etmiyor.

bu şekilde hissetmen davranman gayet dogal terapi gayet iyi fikir ama birazda uzaklaşmalısın ani karar verme uzaklaş kendini dinle yalnız kal önünü arkanı düşün sağlıklı bir karar ver ama herşeyden önce kendini ve kızını düşün affedemeyip sadece kızın için barışmak oana daha büyük kötülük olur huzursuz güvensiz bir ortamda büyür. İmkanın varsa biraz uzaklaş herkesten herşeyden derim kızını da al bi tatil yap kendinede zaman vermiş olursun sağlıklı bir karar alman kolaylaşır bölece hepimiz yanındayız

Canımm okuyunca çok üzüldüm kendi ailen ne diyor bu duruma ? ne de olsa onlar görmüş geçirmiş olaylara uzaktan sakin gözle bakabilirler onların düşüncesi önemli bence ....

sevgili orbis,
Yasadıkların üzücü. Ne yazıkki bana verdiğin izlenim bazı arkadaşların yazdığı gibi. Sen gerçekten kızın için mi katlanıyorsun bu kokuşmuluğa? Onu düşün cevabın hayırsa tencere kapak diyicem başka söz yok. Ama eğer evetse inan her boşanmış ailede çocuk mahvolmuyor hatta kurtuluyor bile.İşin 1 kez olmadığı kesin, şantaj falan da değil fantazi. Neden saklıyor o ayrı bi konu. Taviz verirseniz tekrarlar. Umarım kendine olan saygını yitirmezsin Sayın güzel ama aldatılmış konu sahibi!

Ama Bunun Bir Bedeli olmalı.. Bu adam Bu iğrençliği sensizlikle ödemeli.. Seni hak etmiyor, kadınlığını heBa etme.. Bırak Bu adamı yavrunla yepyeni Bir hayat kur.. psikolojik destek al, Ailene siğin, Allaha siğin, yavrına siğin.. en önemlisi kendine siğin kendine saril.. Allah Sana Bir daha hiç Bir dert vermesin, Bu çok ağir çünkü..

Terapistten, ''hayatınımı kızımla yeniden nasıl kurabilirim, bunun için kızıma ve kendime nasıl davranmalıyım anlanında faydalanın.''
Şuanki psikolojimi nasıl atlatırım, onunla aynı evliliği nasıl devam ettirebilirim, nasıl unuturum düşüncelerinizi unutun..

Lütfen hayatınızı yeniden kurun..Eğer bu haksızlığı kabul edip hala evinizde kalmaya çalışırsanız bu kendinize yaptığınız en büyük hainlik olur..

Boş kağıda imza atmayı düşünmeden önce yaptığı adiliğin sizde nasıl bir yıkım yarattığını düşünsün..

Şimdi RESMEN SİZE , para teklif etmiş.. Gitsin o kamera görüntülerindeki kişiye atsın o boş imzayı..

Onun gibilerin adamlığının ne kadar hükümsüzse imzası da o kadar hükümsüzdür..

LÜTFEN LÜTFEN kızım için kalıyorum diyerek kızınıza bu haksızlığı yapmayın.. Emin olun ki böyle bir haksızlığı kabul edip , suspus olan, evinde oturup mutsuzluk yapan bir anneyi kızınızda kabul etmez.
İlerde bunun hesabını size sormak ister..Şimdi belki anlamaz fakat ilerde anladığı zaman size hak verecektir neden babasız büyüdüğünü..

Yorumuna aynen katılıyorum..
Ancak son cümleye bir ilave getirmek istiyorum. "Babasız" büyümüş olmayacak konu sahibinin kızı. Babası mezara girmeyecek çünkü. Ne zaman isterlerse görüşebilecekler.
Sadece konu sahibi ve eşi aynı evde yaşayıp, sürekli kavga etmeyecekler, konu sahibi o adamla sevişmek zorunda kalmayacak vs.

mutsuz bir annenin evladını da çok fazla mutlu edebileceğini sanmıyorum...

Yaşadığınız şeyde gerçekten üzücü ve iğrenç...

Allah sabır versin demeyeceğim,çünkü bence bu adamdan kurtulmalısınız....

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin....

Bence senin eşin profesyonel bir yalancı güzelim benim aklımdaki ağzımdadır kusra bakma.
Neden böyle düşündüğüme gelince,erkek aldatması ile kadın aldatması arasında ki temel fark erkek heyecalı ve porgramsız yaparken bu işi kadın çok önceden planlar.
Senin eşin kadın yarın bi gün ayağına bağ olur diye bunları kaydetmiş,aksi takdirde bir erkek tek gecelik bir ilişkiyi unutur gider,kanıt bırakmak istemez. Senin eşin bukadar ince ayrıntısına kadar düşündüğüne göre,bu tek seferlik değildir ve muhtemelen yalan söylüyordur sen bu işin üstüne daha çok gitsen emin ol başka şeyler de çıkar..
Senin zaten pek boşanmaya niyetin yok açıkcası,bu yüzden ha bir seferlik ha bir çok kez.Biraz duygusallık,sinir halleri,krizler,devam edersinz evliliğİnize.
Genede allah yardımcınız olsun diyeyim.

eskı sevgılı ıle gorusp hemen yataga mı gıtmış nasıl bır mantık ya kabul ettı mı bır kere degıldır herhalde

Senin adına çok üzüldüm, bu aldatılmanın da ötesinde bir durum sanırım değişik fantezileri var, ben şantaj amaçlı çektiğini sanmıyorum, 6 yıl bunun için saklanmaz ki kayıt, öyleysede tek gecelik değildir, tek gecelik birşeyde kimse kimsenin ayağına bağ olmaz. Eski sevgilisiymiş muhtemelen devam eden bir ilişkidir. Tabii paçalar tutuşunca yalanlar sıra sıra oluyor.
Yerinde olsam affetmezdim. Eşinin başka biriyle sevişme görüntüsü görmek bu unutulur birşey değil, hayatın boyunca eşini her gördüğünde bunu hatırlayacak olmak...hayat böyle geçermi sence...sen yapmış olsan o affedecek mi??? çocuk evet çocuk var ve herşeye onlar için katlanılmamalı bizlerde insanız bir hayatımız var bizimde...Bence şu an sadece kendini düşünmelisin. Sonuçta çocukta babasız kalmaz büyür gider, eşinde yolunu çizer, su akar yolunu bulur ama senin yolun önemli olan, çünkü bunu sen yaşadın malesef.

inan kocam diye o adamla yşadıklarını unutmak ihaneti unutmaktan daha kolay. kolayı seç arkadaşım.mümkün değil ihaneti unutmak.yaptığı yanına kar kalmamalı inan çeneleri bile yorulmuyor sana affet diye yalvarırken.

valla canım benim çok üzüldüm adına...Hakkında hayırlısı neyse o olsun bende nişanlıyım erkekler hepsi aynı mı ya...benim başıma böyle bişey gelse mahfolurum ben ölürüm biterim ya:korktum bi an evlilikten

ben bu görüntülerin tehdit için çekilmiş olabileceğini düşünmüyorum. yangına körükle gitmek istemiyorum ama ben sevgilimin böyle bir şeyini yakalamış olsaydım tehdit için değil de baya baya izlemek için, zevk için kaydettiğini düşünürdüm :S üzgünüm. allah yardımcınız olsun.

bende o görüntülerin tamamen fantezi amaçlı olduğunu düşünüyorum ne yazıkki
ihtiyaç anında tekarar tekrar izleyip o anın hazzı yeniden yaşamk ve hoşalnamk için kaydedilmiş görüntüler bana göre..

öncelikle bu görüntüler aylarca ,yıllarca hafızanızdan hatta göz bebeklerinizin hapsinden çıkamayan ,içinizi,ruhunuzu kemiren bir virüs gibi dolaşacak sizinle..

unutmayın, siz ruhunuz iyi olursa kızınıza bu yansır.
ama sizin içinizdeki bu virüs sizden uzaklaşmadıkça ,sizin ruhunuz hasta olur ve dolayısyla kızınız da bundan olumsuz olarak ,istemsiz de olsa zarar alır..

sizin iyi, sağlıklı ve pozitif düşünceleriniz kızınızın ruhsal geleceğini belirler..
ikinizin iyiliği ve ruh sağlığınız için en iyisini siz seçin.
rabbim size güç ve sabır versin..

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza..Allah sevdiğimiz adamları şaşırtmasın..Size de bol sabır versin..Hayırlı karar ne ise Rabbim o karara yönlendirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…