pisikolojim altüst..duygularım beynimle çatısıyor.mantıklı değililim düşünemiyorumm..her an her saniye görüntüler gözümün önünden gitmiyor.yeminler veriyor kızımın ailesinin üzerine sadece ozamandı.birdaha olmadı olmayacak diyor.hata yaptım biliyorum diyor.acaba o hatayı ben yapsam ki gözümde hata değil adilik o bana nasıl davranırdı.erkekya dövermiydi.öldürürmüydü ??kız buarada 99 yılından eski sevgilisiymis.cekilen görüntüler benim adamcığın cep telefonuyla cekiliyor bu arada.benim evde sürekli gözlerim dolu..eski seni istiyorum diyor.ben nasıl eski ben olayımki.sadece kızım için devam ettirme diyor.benim içinde kal.gitmek istiyorsan bos kagıda imza atayım diyor.istediğin herseyi veririm.diyor.allahım nasıl içinden çıkacağım ben bu durumun ..kızımın baba baba diye seslenişlerini duydukça için parçalanıyor.terapiste baslıyorum.telefonla terapi hizmeti servisi.kimsenin yüzüne karsı anlatamam ki ben olanları.
yıllarımı verdim ben bu adama. onun için londraran döndüm.evlendiğimde daha 23 düm .henüz 31 yasındayım.daha hayatımın baharındayımm.sanırım yol yakınken bitirmek verilecek karar.yoksa bu düşünceler beni yiyecek bitirecek.güzellik eğitim kariyer hiç biri önemli değil aldatmak istese dünyanın engüzelide olsan yapıyorlar.benim artık kimseye güvenim yok.ama önce plan yapmalıyım.ani hareketlerde ve fevri davranıslarda bulunmamalıyım.cünkü ani tepki vermek en büyük zaafım.destekleriniz için çok tesekkür ediyorum.Allahım düsmanıma bile vermesin böyle bir acı
pisikolojim altüst..duygularım beynimle çatısıyor.mantıklı değililim düşünemiyorumm..her an her saniye görüntüler gözümün önünden gitmiyor.yeminler veriyor kızımın ailesinin üzerine sadece ozamandı.birdaha olmadı olmayacak diyor.hata yaptım biliyorum diyor.acaba o hatayı ben yapsam ki gözümde hata değil adilik o bana nasıl davranırdı.erkekya dövermiydi.öldürürmüydü ??kız buarada 99 yılından eski sevgilisiymis.cekilen görüntüler benim adamcığın cep telefonuyla cekiliyor bu arada.benim evde sürekli gözlerim dolu..eski seni istiyorum diyor.ben nasıl eski ben olayımki.sadece kızım için devam ettirme diyor.benim içinde kal.gitmek istiyorsan bos kagıda imza atayım diyor.istediğin herseyi veririm.diyor.allahım nasıl içinden çıkacağım ben bu durumun ..kızımın baba baba diye seslenişlerini duydukça için parçalanıyor.terapiste baslıyorum.telefonla terapi hizmeti servisi.kimsenin yüzüne karsı anlatamam ki ben olanları.
yıllarımı verdim ben bu adama. onun için londraran döndüm.evlendiğimde daha 23 düm .henüz 31 yasındayım.daha hayatımın baharındayımm.sanırım yol yakınken bitirmek verilecek karar.yoksa bu düşünceler beni yiyecek bitirecek.güzellik eğitim kariyer hiç biri önemli değil aldatmak istese dünyanın engüzelide olsan yapıyorlar.benim artık kimseye güvenim yok.ama önce plan yapmalıyım.ani hareketlerde ve fevri davranıslarda bulunmamalıyım.cünkü ani tepki vermek en büyük zaafım.destekleriniz için çok tesekkür ediyorum.Allahım düsmanıma bile vermesin böyle bir acı
Terapistten, ''hayatınımı kızımla yeniden nasıl kurabilirim, bunun için kızıma ve kendime nasıl davranmalıyım anlanında faydalanın.''
Şuanki psikolojimi nasıl atlatırım, onunla aynı evliliği nasıl devam ettirebilirim, nasıl unuturum düşüncelerinizi unutun..
Lütfen hayatınızı yeniden kurun..Eğer bu haksızlığı kabul edip hala evinizde kalmaya çalışırsanız bu kendinize yaptığınız en büyük hainlik olur..
Boş kağıda imza atmayı düşünmeden önce yaptığı adiliğin sizde nasıl bir yıkım yarattığını düşünsün..
Şimdi RESMEN SİZE , para teklif etmiş.. Gitsin o kamera görüntülerindeki kişiye atsın o boş imzayı..
Onun gibilerin adamlığının ne kadar hükümsüzse imzası da o kadar hükümsüzdür..
LÜTFEN LÜTFEN kızım için kalıyorum diyerek kızınıza bu haksızlığı yapmayın.. Emin olun ki böyle bir haksızlığı kabul edip , suspus olan, evinde oturup mutsuzluk yapan bir anneyi kızınızda kabul etmez.
İlerde bunun hesabını size sormak ister..Şimdi belki anlamaz fakat ilerde anladığı zaman size hak verecektir neden babasız büyüdüğünü..
yorumuna aynen katılıyorum..
Ancak son cümleye bir ilave getirmek istiyorum. "babasız" büyümüş olmayacak konu sahibinin kızı. Babası mezara girmeyecek çünkü. Ne zaman isterlerse görüşebilecekler.
Sadece konu sahibi ve eşi aynı evde yaşayıp, sürekli kavga etmeyecekler, konu sahibi o adamla sevişmek zorunda kalmayacak vs.
eskı sevgılı ıle gorusp hemen yataga mı gıtmış nasıl bır mantık ya kabul ettı mı bır kere degıldır herhaldepisikolojim altüst..duygularım beynimle çatısıyor.mantıklı değililim düşünemiyorumm..her an her saniye görüntüler gözümün önünden gitmiyor.yeminler veriyor kızımın ailesinin üzerine sadece ozamandı.birdaha olmadı olmayacak diyor.hata yaptım biliyorum diyor.acaba o hatayı ben yapsam ki gözümde hata değil adilik o bana nasıl davranırdı.erkekya dövermiydi.öldürürmüydü ??kız buarada 99 yılından eski sevgilisiymis.cekilen görüntüler benim adamcığın cep telefonuyla cekiliyor bu arada.benim evde sürekli gözlerim dolu..eski seni istiyorum diyor.ben nasıl eski ben olayımki.sadece kızım için devam ettirme diyor.benim içinde kal.gitmek istiyorsan bos kagıda imza atayım diyor.istediğin herseyi veririm.diyor.allahım nasıl içinden çıkacağım ben bu durumun ..kızımın baba baba diye seslenişlerini duydukça için parçalanıyor.terapiste baslıyorum.telefonla terapi hizmeti servisi.kimsenin yüzüne karsı anlatamam ki ben olanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?