normal bir aldatma değil, sıradan bir aldatma değil diyenlere şaşıyorum. aldatmanın normali sıradanı mı olur, anlığı bir kereliği mi olur?.. Aldatmak sınıflandırılamaz, aldatmak aldatmaktır, adamın beynine veya koynuna -hiç farketmez- biri girmiştir. bu ilişkinin, evliliğin, karıkocanın duygularının artık saf temiz olması mümkün müdür o andan sonra? ya da unutmak... mümkün mü?
bence burda konuşulması gereken kişi bu olayı sindirebilir mi, unutabilir mi, gerçekten affedebilir mi? bu olabiliyorsa, olma ihtimali (ki bu ihtimal imkansıza yakın diye düşünüyorum) varsa başka. ama aksi halde boşanma olmasa dahi bu evlilik bütün taraflara zehir olacaktır. evlilik sürer fakat mutluluk? huzur? hiç sanmıyorum. arada bi nebze olsun saygı varsa o da kalmaz. hani meleğin için affet diyorsunuz ya, böyle bir ailede büyüyecek o melek ne kadar mutlu, sağlıklı olabilir, nasıl bir psikolojiye sahip olur?
dediğim gibi bu olay unutulabilirse, hazmedilebilirse, çocuğa yansıtılmayacaksa (yansıtma dediğim aldatma olayı değil, onun verdiği huzursuzluk) o zaman belki sürdürülebilir. eğer çocuğu düşünüyorsanız, konuşulması gereken o çocuğun nasıl bir aile ortamında büyüyeceği.
ama bu evliliğin ve bu bayanın aldığı yarayı gerçekten iyileştirecek bir ilaç var mı?
Normal bir aldatma değil diyen arkadaşlar, işin içinde kayıt etme durumu olmasını (sapıklık, tehdit, şantaj) kastediyorlar canım.
Bunu kaydeden insan 1 defa yapmamıştır diye düşünüyorum.
sewgilii arkadsımm .. öncelıklee gercekktenn cokk üzüücüü bii olayy bı o kadarr daa onurr guruurr kırııcıı..amaa senn bölee susarakk hata yapmıssınn.. tabı kıı kızınn herseYden önce gelmelı.. amaa sen bu adamınn elınee cokk büyükk bi koz werdinn..senıı aldattıı affettınn.. Bu aadamm emın ol senı bı kere daha aldattıgındaa wee senn onu yakaladıgındaa kendennden emın dırr.. cunkuu sen onu bı kere affettınn.. yıne affederr.. napsammdaa kalırr gıdemezz..BU DÜŞÜNCEE RAHATTLIGINI WERDINN.. bu sen tek basına bı bıreysınn.. bencee kaldırıpp basınıı kızını alıpp gıtmelıydın..
BÖLEE kalıpp susarakk sen en bastaa kendıne yenıldınn.. BI KERE ALDATANN YINE ALDATIRR.. ÇÜNKÜ IHANETTT Bİ KİŞİLİKK ÇÖKÜŞÜDÜR....
canım anladım onu kastettiklerini de, kayıt etme durumu olmasaydı başka bir şekilde öğrenilseydi, aldatmanın boyutu daha küçük hafif olmayacaktı, ben de bunu söylüyorum. gözle görmek mutlaka daha acı vericidir, ama kayıt etme olayı olmasaydı da adam aldatmış. zaten böyle bir karaktere sahip olan bi insanın kayıt etme gibi saçma sapan bi eylemde bulunmasına şaşmamalıyız. kayıt olmasaydı daha iyi, az bi aldatma mı olacaktı?
ayrıca kayıt etmekteki amacının şantaj olduğunu da sanmıyorum. tamamen fantezi amacıyla yapılmış bir şey bence. zaten anladığım kadarıyla adam da böyle bi iddiada bulunmamış, konu sahibi arkadaşın tahmini, varsayımı bu. yani aldatan erkeğin, bu karaktere sahip erkeğin böyle bi fantezi gerçekleştirmesi da o kadar şaşılacak bişey değil bence.
eşimin sesi var ve kadının kameraya poz verişleri.devamını izleyemedim çünkü.direk telefonu fırlattım sonrasında silmişti
Kadın kameraya poz vermişse, bu nasıl "tehdit amaçlı çekim" oluyor..
İlk birliktelikleri olmadığına eminim.
ortada tehditlik bir durum olduguna bende inanmıyorum adam cekmiş kadında müsade etmiş fantezi yapmışlar işte.Can acıtmak istemiyorum ama durum bu bence biz konuşuyoruz ama konu sahibinden hala ses yok:26:
normal bir aldatma değil, sıradan bir aldatma değil diyenlere şaşıyorum.
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?