Derdim çok büyük. İki erkek aynı anda ...

Neseli_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
103
0
0
İstanbul
Evet arkadaşlar derdim çok büyük. İçimde sindiremediğim bir suçluluk var kendime. Bundan 4 yıl önce sevdiğim kişiyle bir takım sebeplerden ayrılmak zorunda kaldık. Onu çok ama çok seviyorum. 1 yıl önce hayatıma yeni biri girdi. Ona aşık olduğumu hissettim. Fakat 4 yıl önceki sevgilim akşam gecenin 3 ünde kapımda sızmış halde görünce aynın günün sabahı tekrar beraber olduk. Şimdi 1 yıl beraber olduğum kişiye ben ne diyeceğim. Adam zil zurna aşık. 4 gün oldu. Kendimi kötü bir insan olarak hissetmeye başladım. Kıdemli arkadaşlar ne yapayim?
Herkez 4 yıllık ilişkimin neden bittiğini soracak. Cevap; çevresindeki bazı kötü insanların bana zarar verebilme ihtimali. ihalelere giriyorda.

Şuanda ihaleye girmiyor mu o 4 yıllık ex aşkın?

az önce başka bi topicte psikoloğum yazdığınızı görmüştüm
insan kendine geldiğinde tavsiye vermeyi beceremiyor sanırım
yinede kendinizi en iyi tanıyan sizsiniz kendiniz karar vericeksiniz

Bence siz vicdanınızı rahatlatmaya çalışyorsunuz,burda ne yazacağız onu seç ya da ötekini seç mi..ortada seçim yapılacak bir şey göremedim,kararınızı vermişsiniz zaten eski aşkınızla birlikte olarak...ama iki tarafı da aldatıyorsunuz ..sevgiliniz varken eski sevgilinizle olmanız hoşgörülür bir şey mi yani ..

Son düzenleme:
az önce başka bi topicte psikoloğum yazdığınızı görmüştüm
insan kendine geldiğinde tavsiye vermeyi beceremiyor sanırım
yinede kendinizi en iyi tanıyan sizsiniz kendiniz karar vericeksiniz

Terzi kendi söküğünü dikemiyo :) Ne yapacağım bilemiyorum.

Doğru söylüyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…