Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
faldan hiç anlamam ama noldu ki![]()
tam anlamıyla anlatırsanız bır nebze olsun tesellı vermeye çalışırız..fal sıze care degıl ustelık..
sanırım eşiniz çabaladığı halde bişeylerin içinden çıkamıyor bu durumda sevdiğiniz adama sırtınızı dönmeniz ne kadar mantıklı bilemedim...
çocugunuz var mı
Beraber çalışsanız belki bişeyler yoluna girer ölüm çare değil ki silin bu düşünceyi kafanızdan
Nerden baslanır nasıl anlatılır ınanın suan cumle kuramıyorum afedersınız mal gbıyım numaradam gulumsemeler aılemın yanında 24 saat boyunca kısacası su esımın cok borcu var ve kurdgu ısler hep batıyor evlendgımızden berı her gunumuz sıkıntılı gectı ve aılem artık yetr bosan dıyor ben aılemdeyım cunku kendı evımde su ektrık hersey kesık ev sahıbı cıkın dedı vs vs esım kafayı yemıs durumd a alacaklılar bogazında ve öldurucem onları demeye basladı. Esıme asık olmama ragmen aılemıde dınlemek ıstıyorum cunku onlar hep haklı cıkmıslardır onların demesı senın esın asla duzelmez sonsuza kadar boyle cekmenı ıstemıyorz. Herseyımı ters gıdıyor bır gun oh demedım nıkah gunum bıle agladım nısanımda bıle agladım fal care veya degıl ogrenmek ıstıyorum belkı bı ıp ucu napmm gerektığı cunku ınanın nefes alamıyorum aılemlede cok gecınemem ve haftalardır yapısık ıkız gbı onlarlayım nefes alamıyorum boguluyorum sıgara ıcen bırıyım ama sırf laf etmesınler dıye ıcemıyorum ölsem dıye dua edıyorum olmuyor
istihare yapin bu Gece Hatta isterseniz Ben size yatayim . Fal bakmaktan daha çok Yardımcı olacak ve sizi ferahlatacak . Boşanmak ve Ya evli kalmak hangisinin Hayırlı olduğuna dair istihare yapin . Peygamber Efendimiz de tavsiye etmiş üstelik bu tür durumlarda
Karısık ve ıcınden cıkılmaz ölümü duunme dıyosunuz sız olsanız napardınıZDurum sandığımdan daha karışık sanırım yani bu borçlar yüzenden zarar görebilirsiniz ailenizde doğal olarak bunu engellemeye çalışıyo... ve haklılarda
Aılemın baska korkusuda bana bır sey olması cunku oyle adamlara borcu varkı tefecı tufecı garıp adamlar aılemın kapısına bıle dayandılar bır kere aılem cok duzgun ınsanlardır grurlu vs o olayda onları cıleden cıkardı
Kendı evımede sureklı bırılerı gelıyordu kapıyı acmıyordum benı kacırmalarından vs korkuyor aılem
Esım sımdı napıyor bılmıyorum su elektrık kesık o seklde parasıda yok aılemde bu kadar kotu oldugunu durumun bılmıyor o orda bn burda
Şu hayatta birtek ölüme çare yok.
Fallardan medet ummayın,gaybı sadece Allah bilir.
Aileniz sizin durumunuza üzülüp boşan diyebilirler ama evlenirken "iyi günde kötü günde" diye atıyoruz imzayı.
Sizin kötü gününüz de eşinizin sizi boşamasını nasıl karşılardınız?
Destek olmaktan başka çareniz yok haa eğer "seviyorsanız".
Mücadele mücadele mücadele.
Varsın elektrik su vs. olmasın ama siz birbirinizin yanında olun.
Basta cok luks bı evde yasadık ıs yerı battı aylarca ıcerı gırdı bıdaha borcla actı yenı bır ıs bıdaha battı sımdı bı daha battı bu seklde borcu buyudu ve alacaklılar pesını bırakmıyor nefes aldrmıyor gunde defalarca arıyolar ısınıde yapamıyorKeşke bunları başında yazsaydınız ona göre yorumlardık.
Neden bu kadar borçlandı eşiniz?
Tefecilere kadar gitmesine sebep neydi?
Hayatımda hıc yapmadım namaz kılmayıda bılmıyorumkı benım ıcın sız yapabılırmısınız o seklde oluyormu
Ben hıc bosanmak ıstemıyorum herseyın duzelmesını ıstıyorum sonuc bosanmam cıkarsa oda bır yıkım