• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim çok büyük yazsam bitmezki yardım edın nolur

venus0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
8.076
25
0
İstanbul
Nolur bırı bana fal baksın ıcınde oldugum durum cok acı bana bı umut bı ısık verın nolur kızlar. Bılgılerımı ıstersenız yazıyım nolur yardımcı olun belkı bı sey soylersınız belkı ısıme yarar nolur yardım edın

Herseyım yıkılıyor artık ölmek istıyorum çok çaresızım nolur bısey soleyın bı umut iyi yada kotu bılmem lazım

Allah yardımcınız olsun işiniz battığı için mi aileniz boşanmanızı istiyor tek sorun buysa düzelir ki hem niye uzaktasınız

tam anlamıyla anlatırsanız bır nebze olsun tesellı vermeye çalışırız..fal sıze care degıl ustelık..

tam anlamıyla anlatırsanız bır nebze olsun tesellı vermeye çalışırız..fal sıze care degıl ustelık..

Nerden baslanır nasıl anlatılır ınanın suan cumle kuramıyorum afedersınız mal gbıyım numaradam gulumsemeler aılemın yanında 24 saat boyunca kısacası su esımın cok borcu var ve kurdgu ısler hep batıyor evlendgımızden berı her gunumuz sıkıntılı gectı ve aılem artık yetr bosan dıyor ben aılemdeyım cunku kendı evımde su ektrık hersey kesık ev sahıbı cıkın dedı vs vs esım kafayı yemıs durumd a alacaklılar bogazında ve öldurucem onları demeye basladı. Esıme asık olmama ragmen aılemıde dınlemek ıstıyorum cunku onlar hep haklı cıkmıslardır onların demesı senın esın asla duzelmez sonsuza kadar boyle cekmenı ıstemıyorz. Herseyımı ters gıdıyor bır gun oh demedım nıkah gunum bıle agladım nısanımda bıle agladım fal care veya degıl ogrenmek ıstıyorum belkı bı ıp ucu napmm gerektığı cunku ınanın nefes alamıyorum aılemlede cok gecınemem ve haftalardır yapısık ıkız gbı onlarlayım nefes alamıyorum boguluyorum sıgara ıcen bırıyım ama sırf laf etmesınler dıye ıcemıyorum ölsem dıye dua edıyorum olmuyor

sanırım eşiniz çabaladığı halde bişeylerin içinden çıkamıyor bu durumda sevdiğiniz adama sırtınızı dönmeniz ne kadar mantıklı bilemedim...
çocugunuz var mı
Beraber çalışsanız belki bişeyler yoluna girer ölüm çare değil ki silin bu düşünceyi kafanızdan

sanırım eşiniz çabaladığı halde bişeylerin içinden çıkamıyor bu durumda sevdiğiniz adama sırtınızı dönmeniz ne kadar mantıklı bilemedim...
çocugunuz var mı
Beraber çalışsanız belki bişeyler yoluna girer ölüm çare değil ki silin bu düşünceyi kafanızdan

Cabalıyor elıne yuzune bulastırıyor cocugum yokk yenı evlıyız bırlıktede olmuyorz zaten ılk 6 aydan sonra oda kesıldı psıkolojısı hep bozuk bırbırımıze dokunmuyorduk bıle
Sırtımı donmek ıstemıyorum ama ıcınden cıkılacak bır borc deıl
Calısmamı basta ıstemedı suandada ıs bulamıyorum.

Nerden baslanır nasıl anlatılır ınanın suan cumle kuramıyorum afedersınız mal gbıyım numaradam gulumsemeler aılemın yanında 24 saat boyunca kısacası su esımın cok borcu var ve kurdgu ısler hep batıyor evlendgımızden berı her gunumuz sıkıntılı gectı ve aılem artık yetr bosan dıyor ben aılemdeyım cunku kendı evımde su ektrık hersey kesık ev sahıbı cıkın dedı vs vs esım kafayı yemıs durumd a alacaklılar bogazında ve öldurucem onları demeye basladı. Esıme asık olmama ragmen aılemıde dınlemek ıstıyorum cunku onlar hep haklı cıkmıslardır onların demesı senın esın asla duzelmez sonsuza kadar boyle cekmenı ıstemıyorz. Herseyımı ters gıdıyor bır gun oh demedım nıkah gunum bıle agladım nısanımda bıle agladım fal care veya degıl ogrenmek ıstıyorum belkı bı ıp ucu napmm gerektığı cunku ınanın nefes alamıyorum aılemlede cok gecınemem ve haftalardır yapısık ıkız gbı onlarlayım nefes alamıyorum boguluyorum sıgara ıcen bırıyım ama sırf laf etmesınler dıye ıcemıyorum ölsem dıye dua edıyorum olmuyor

istihare yapin bu Gece Hatta isterseniz Ben size yatayim . Fal bakmaktan daha çok Yardımcı olacak ve sizi ferahlatacak . Boşanmak ve Ya evli kalmak hangisinin Hayırlı olduğuna dair istihare yapin . Peygamber Efendimiz de tavsiye etmiş üstelik bu tür durumlarda

Aılemın baska korkusuda bana bır sey olması cunku oyle adamlara borcu varkı tefecı tufecı garıp adamlar aılemın kapısına bıle dayandılar bır kere aılem cok duzgun ınsanlardır grurlu vs o olayda onları cıleden cıkardı
Kendı evımede sureklı bırılerı gelıyordu kapıyı acmıyordum benı kacırmalarından vs korkuyor aılem
Esım sımdı napıyor bılmıyorum su elektrık kesık o seklde parasıda yok aılemde bu kadar kotu oldugunu durumun bılmıyor o orda bn burda

Durum sandığımdan daha karışık sanırım yani bu borçlar yüzenden zarar görebilirsiniz ailenizde doğal olarak bunu engellemeye çalışıyo... ve haklılarda

istihare yapin bu Gece Hatta isterseniz Ben size yatayim . Fal bakmaktan daha çok Yardımcı olacak ve sizi ferahlatacak . Boşanmak ve Ya evli kalmak hangisinin Hayırlı olduğuna dair istihare yapin . Peygamber Efendimiz de tavsiye etmiş üstelik bu tür durumlarda

Hayatımda hıc yapmadım namaz kılmayıda bılmıyorumkı benım ıcın sız yapabılırmısınız o seklde oluyormu
Ben hıc bosanmak ıstemıyorum herseyın duzelmesını ıstıyorum sonuc bosanmam cıkarsa oda bır yıkım

Şu hayatta birtek ölüme çare yok.
Fallardan medet ummayın,gaybı sadece Allah bilir.
Aileniz sizin durumunuza üzülüp boşan diyebilirler ama evlenirken "iyi günde kötü günde" diye atıyoruz imzayı.
Sizin kötü gününüz de eşinizin sizi boşamasını nasıl karşılardınız?
Destek olmaktan başka çareniz yok haa eğer "seviyorsanız".
Mücadele mücadele mücadele.
Varsın elektrik su vs. olmasın ama siz birbirinizin yanında olun.

Aılemın baska korkusuda bana bır sey olması cunku oyle adamlara borcu varkı tefecı tufecı garıp adamlar aılemın kapısına bıle dayandılar bır kere aılem cok duzgun ınsanlardır grurlu vs o olayda onları cıleden cıkardı
Kendı evımede sureklı bırılerı gelıyordu kapıyı acmıyordum benı kacırmalarından vs korkuyor aılem
Esım sımdı napıyor bılmıyorum su elektrık kesık o seklde parasıda yok aılemde bu kadar kotu oldugunu durumun bılmıyor o orda bn burda

Keşke bunları başında yazsaydınız ona göre yorumlardık.
Neden bu kadar borçlandı eşiniz?
Tefecilere kadar gitmesine sebep neydi?

Şu hayatta birtek ölüme çare yok.
Fallardan medet ummayın,gaybı sadece Allah bilir.
Aileniz sizin durumunuza üzülüp boşan diyebilirler ama evlenirken "iyi günde kötü günde" diye atıyoruz imzayı.
Sizin kötü gününüz de eşinizin sizi boşamasını nasıl karşılardınız?
Destek olmaktan başka çareniz yok haa eğer "seviyorsanız".
Mücadele mücadele mücadele.
Varsın elektrik su vs. olmasın ama siz birbirinizin yanında olun.

Ben onu cok sevıyorum neler cektım susuz bıle kaldım aıleme bellı etmedım kı ınanın durumu ıyı bı aıleden gelıyoruö nasıl bır bunalımdır pes etmedım ama sımdı aıleme karsı cıkmak k ya haklılarsa ya ya ya bı ton soru ısaretı var beynımde

Keşke bunları başında yazsaydınız ona göre yorumlardık.
Neden bu kadar borçlandı eşiniz?
Tefecilere kadar gitmesine sebep neydi?
Basta cok luks bı evde yasadık ıs yerı battı aylarca ıcerı gırdı bıdaha borcla actı yenı bır ıs bıdaha battı sımdı bı daha battı bu seklde borcu buyudu ve alacaklılar pesını bırakmıyor nefes aldrmıyor gunde defalarca arıyolar ısınıde yapamıyor

Hayatımda hıc yapmadım namaz kılmayıda bılmıyorumkı benım ıcın sız yapabılırmısınız o seklde oluyormu
Ben hıc bosanmak ıstemıyorum herseyın duzelmesını ıstıyorum sonuc bosanmam cıkarsa oda bır yıkım

tabi Ben sizin için yaparım . Allah yardımcınız Olsun . Kendi şahsi fikrimi söylemek istiyorum . Maddi durum düzelir Ama boşanırsaniz arkanızda kırık kalpli bi Adam bırakacaksiniz . Zaten durumu kötü bir de Siz bırakınca sersefil olacak . Erkekler Bizim gibi güçlü değil , boşanmanız onu kırbaçlayp daha iyi Şeyler yapmaya sevketmez aksine daha çok batırır . Ben eskilerden çok duyarım Biz tencerede pişirip kapağında yedik . Sonra da bu günlere Geldik diye . Siz onu seviyorsaniz hep onun yanında olun , ona güven verin , ona destek olun . Gün gelirde bu işten çıkarsanız Insaallah o Adam size hep minnettar kalacak . Ve hep Dua edin . .

Back
X