• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim çok büyük yazsam bitmezki yardım edın nolur

Karısık ve ıcınden cıkılmaz ölümü duunme dıyosunuz sız olsanız napardınıZ

sevgilim cezaevinde telefon yasak haberleşemiyoruz bu halde ölümü düşünmüyoruz .. Ölümü düşünmemelisiniz yani ..
Bence bankadan kredi çekip şimdlik faturaları ve şuan acil verilmesi gereken borçları ödeyip evinize geri dönüp eşinize ve kendinize doğru düzgün bi iş blup çalşmaya başlamalı ve onu yalnz bırakmamalısınz .

Aileler yardımcı olsun krediyle filan borçların bir kısmını ödeyin
Sonra eşinizde iş kurmak yerine maaşlı bi işte çalışsın şu an en güvenli bu yol görünüyor sizde bi iş bulursunuz 2 koldan düzeninizi yeniden kurarsınız maddiyat öyle çözülmiycek bi sorun değil ki

tabi Ben sizin için yaparım . Allah yardımcınız Olsun . Kendi şahsi fikrimi söylemek istiyorum . Maddi durum düzelir Ama boşanırsaniz arkanızda kırık kalpli bi Adam bırakacaksiniz . Zaten durumu kötü bir de Siz bırakınca sersefil olacak . Erkekler Bizim gibi güçlü değil , boşanmanız onu kırbaçlayp daha iyi Şeyler yapmaya sevketmez aksine daha çok batırır . Ben eskilerden çok duyarım Biz tencerede pişirip kapağında yedik . Sonra da bu günlere Geldik diye . Siz onu seviyorsaniz hep onun yanında olun , ona güven verin , ona destek olun . Gün gelirde bu işten çıkarsanız Insaallah o Adam size hep minnettar kalacak . Ve hep Dua edin . .

Allah razı olsun.. Psıkolojımde okadar bozukkı bazen ona kotu davranıyorum msj atıyorum sonra pişman oluyorum hep dua edıyorum bazen beynıme bısı gırıyor dua etmıcem dıyorum artık nasılsa dua ettıkce kotuye gıdıyor dıye sonra yıne dua edıyorum delırdım galıba

sevgilim cezaevinde telefon yasak haberleşemiyoruz bu halde ölümü düşünmüyoruz .. Ölümü düşünmemelisiniz yani ..
Bence bankadan kredi çekip şimdlik faturaları ve şuan acil verilmesi gereken borçları ödeyip evinize geri dönüp eşinize ve kendinize doğru düzgün bi iş blup çalşmaya başlamalı ve onu yalnz bırakmamalısınz .

Aileler yardımcı olsun krediyle filan borçların bir kısmını ödeyin
Sonra eşinizde iş kurmak yerine maaşlı bi işte çalışsın şu an en güvenli bu yol görünüyor sizde bi iş bulursunuz 2 koldan düzeninizi yeniden kurarsınız maddiyat öyle çözülmiycek bi sorun değil ki

Aılem cok yardım ettı artık etmıceklerını esıme guvenmedıklerını ondan tabırı caızse ondan bı halt olmıcanı soyluyorlar kredıde vermıyorlar borc alacak kımsede kalmadı
Ayaz allah sanada yardımcı olsun allah kavustursun

Allah razı olsun.. Psıkolojımde okadar bozukkı bazen ona kotu davranıyorum msj atıyorum sonra pişman oluyorum hep dua edıyorum bazen beynıme bısı gırıyor dua etmıcem dıyorum artık nasılsa dua ettıkce kotuye gıdıyor dıye sonra yıne dua edıyorum delırdım galıba

yasadiklariniz psikolojik sorunları beraberinde getiren birşey zaten . Bence Dua etmek psikolojik bi seans gibi . Dua'nin bi Kabul zamanı Var Siz ısrarla Dua edin . Biz de ederiz . Kaçmak bu işte en kolay olanı , kalmak zor . Bence Siz zor olanı başarın . Kızmak bağırmak işini Herkes yapar Ama Sabır ve metanet Içinde olmayı Pek Kimse başaramaz . Siz eşinize destek olabilecek ona elinizi uzatıp onu düştüğü bu yerden kaldırabilecek Tek kişisiniz . Sanırım biraz ailenizin Onunla ilgili söyledikleri bilinç altınıza işlemiş . Ondan birşey olmaz bu iş düzelmez diye diye sizi IçiNden çıkılmayacak ve dünyanın sonu gelmiş gibi göstermişler . Ama unutmayın Her gecenin bir sabahı vardir .

Nerden baslanır nasıl anlatılır ınanın suan cumle kuramıyorum afedersınız mal gbıyım numaradam gulumsemeler aılemın yanında 24 saat boyunca kısacası su esımın cok borcu var ve kurdgu ısler hep batıyor evlendgımızden berı her gunumuz sıkıntılı gectı ve aılem artık yetr bosan dıyor ben aılemdeyım cunku kendı evımde su ektrık hersey kesık ev sahıbı cıkın dedı vs vs esım kafayı yemıs durumd a alacaklılar bogazında ve öldurucem onları demeye basladı. Esıme asık olmama ragmen aılemıde dınlemek ıstıyorum cunku onlar hep haklı cıkmıslardır onların demesı senın esın asla duzelmez sonsuza kadar boyle cekmenı ıstemıyorz. Herseyımı ters gıdıyor bır gun oh demedım nıkah gunum bıle agladım nısanımda bıle agladım fal care veya degıl ogrenmek ıstıyorum belkı bı ıp ucu napmm gerektığı cunku ınanın nefes alamıyorum aılemlede cok gecınemem ve haftalardır yapısık ıkız gbı onlarlayım nefes alamıyorum boguluyorum sıgara ıcen bırıyım ama sırf laf etmesınler dıye ıcemıyorum ölsem dıye dua edıyorum olmuyor

Benim hislerim gucludur..sen esinden ayrilmazsin..esinde cok grc yaslarda duzelir..borclariniz cok zor odenir..kerak etme oldurmez kimseyi..ailenden esine donersin ve ne olursa olsun gelir seni alir

yasadiklariniz psikolojik sorunları beraberinde getiren birşey zaten . Bence Dua etmek psikolojik bi seans gibi . Dua'nin bi Kabul zamanı Var Siz ısrarla Dua edin . Biz de ederiz . Kaçmak bu işte en kolay olanı , kalmak zor . Bence Siz zor olanı başarın . Kızmak bağırmak işini Herkes yapar Ama Sabır ve metanet Içinde olmayı Pek Kimse başaramaz . Siz eşinize destek olabilecek ona elinizi uzatıp onu düştüğü bu yerden kaldırabilecek Tek kişisiniz . Sanırım biraz ailenizin Onunla ilgili söyledikleri bilinç altınıza işlemiş . Ondan birşey olmaz bu iş düzelmez diye diye sizi IçiNden çıkılmayacak ve dünyanın sonu gelmiş gibi göstermişler . Ama unutmayın Her gecenin bir sabahı vardir .

Hep haklı cıkmalarından korkuyorum cunku aılem ın cok ıgnelıdır dıllerı bız demedıkmı sen salaksın sen boyle evlılık yapıcak kızmıydın prensesler gbı olmalıydın bılmem kımın kızına bak genclıgını mahvettın ....ve üzmekte ıstemıyorum annem hastalanıyor uyuyamıyormus benı dusunmekten vs okadar ıkı arada kaldımkı... Sankı patlıcam allah sızden razı olsun bana boyle tesellıler verdgınız ıcın bnm ıcın ugrasıp zamanınızı verdgınız ıcın hakkınızı helal edın

Canim peki esinin ailesi yardimci olamaz mi? Yani tefecilere kadar is buyuduyse zaten bankalara borcu vardir. İflasini ilan etme gibi seyler oluyor mu?

Nolur bırı bana fal baksın ıcınde oldugum durum cok acı bana bı umut bı ısık verın nolur kızlar. Bılgılerımı ıstersenız yazıyım nolur yardımcı olun belkı bı sey soylersınız belkı ısıme yarar nolur yardım edın

Fal bakınca bitecek mi derdiniz? İlginc. İsterseniz ben yazı stilinden karakter analizi yapayım.

Benim hislerim gucludur..sen esinden ayrilmazsin..esinde cok grc yaslarda duzelir..borclariniz cok zor odenir..kerak etme oldurmez kimseyi..ailenden esine donersin ve ne olursa olsun gelir seni alir

Insallah duzelır gelıp alıcam ama zaman ver bana sen dayanamazsın dıyor bu evde. Ama babamda senı ne arıyor ne ozluyor bu ne bıcın evlılık dıyor bılmıyorkı durumu...
Hersey ev sahıbının babamı arayıp kırayı odemedıler hala demesyle oldu babam sabahın korunde benı aradı annem ve ıkısı bagıra bagıra o uyku sersemı halımle benı mahvettıler o ne ser... Bı adam kocandan adam olmaz yalancı o calısmazda o adamda olmaz vs vs sonra babam aksam bı daha aradı gel buraya konusalım kocan olucak adamda aılesını alsın gelsın konusalım bu ıs olmuyo ya gel ya sen bılırsın dedı bnde onu kırmamak ıcın geldım buraya olaylar kavgalar gurultuler sana ev tutarız bızlede yasamazsın bosanırsan daha mutlu olursunlar vs vs kabul etmedım. Esımede anlattım herseyı aıle den nefret ettı bana bır ıkı gunlugune gıt bn herseyı cozup gelıcem dedı alacagı bı cek vardı ona guvendı ama alamadı alamayınca burada haftalardır kaldım. Sımdı evde hersey kesın ıs yerı kapalı kıra yenıden geldı o ıs yerını bosaltıyor bır kurus gelır yok... Durum boyle patladı

Fal bakınca bitecek mi derdiniz? İlginc. İsterseniz ben yazı stilinden karakter analizi yapayım.

Olur yapın ama dalga gecicek bi durum yok fal bakınca bıtmıcek sadce ıp ucu yakalarım belkı yada ıcımı rahatlatıcam belkı bılmıyorum sız caresızlıgı bılırmısınız

Canim peki esinin ailesi yardimci olamaz mi? Yani tefecilere kadar is buyuduyse zaten bankalara borcu vardir. İflasini ilan etme gibi seyler oluyor mu?

Onun aılesındende aldık borc oldukca...
İflas ılan etse ne olurkı onu ne yaptı bılmıyorum canım ınankı serbest ıslerı pek bılmıyorum

Sunu anladim demekki senin esin ticaret icin uygun degil bunu anlamasi lagzim..mesleginiz yokmu esinle senin..is acmak yerine bir sure isci olarak calisin durumunuz cok kotu olmus cok uzuldumcocugunuz yok sanirim bu cok iyi..eger esiniz size duskun duzgun biriyse..bosanmayin..durumlarin duzelmesi icin son kez sans verin..ve mesleginiz neyse onu icra edin..aikeniz hakli aslinda.esiniz cok sorumsuz davranmis..basaramayacagi islerle ugrasmis ve tekrar tekrar borclarinmis..peki esiniz ailenizde olmaniz konusunda ne diyor..olanlarla ilgili??arti neden siz esinize vorlanmalar konususunda musade ettiniz??bence biraz olusuna birakin evinize kisa sureligine donmeyin bosanmayinda..ama cakisin ve esinize destek olun yada ailenizi sin kez yardim etmesi icin ikna edin..benimde kizim var ayni sey olsa ilerde bende kzimi yanima alirim... damadimlada konusurum..ama bunu defalarca yaomis ve anlamamis sa kzimi korurum..onu hatalari ile birakirim..ailende hakli...ama sen ne olursa olsun ailemin yanindan giderim evime dersen sonuclarini giz onune almakisin.. bana esinde bu bir huy haline gelmisse cok gec duzelir diyeyim..bence hemen karae vermek zorunda degilsin bekle...ve ailenle kal..bu durmda ne bosanirsin nede basina bisey gelir..esinlede konus calissin normal bir iste..herseyi duzene soksun ve ailenin karsisina cikip seni alsin ve normal bir hayatiniz olsun isinize gidin gelin

istihare yapin bu Gece Hatta isterseniz Ben size yatayim . Fal bakmaktan daha çok Yardımcı olacak ve sizi ferahlatacak . Boşanmak ve Ya evli kalmak hangisinin Hayırlı olduğuna dair istihare yapin . Peygamber Efendimiz de tavsiye etmiş üstelik bu tür durumlarda

cok ıyısınız ..ınanın gozlerım doldu..allah ne muradınız varsa versın hayırlısıyla ınşaallah..

Hep haklı cıkmalarından korkuyorum cunku aılem ın cok ıgnelıdır dıllerı bız demedıkmı sen salaksın sen boyle evlılık yapıcak kızmıydın prensesler gbı olmalıydın bılmem kımın kızına bak genclıgını mahvettın ....ve üzmekte ıstemıyorum annem hastalanıyor uyuyamıyormus benı dusunmekten vs okadar ıkı arada kaldımkı... Sankı patlıcam allah sızden razı olsun bana boyle tesellıler verdgınız ıcın bnm ıcın ugrasıp zamanınızı verdgınız ıcın hakkınızı helal edın

helal Olsun canım Ne Demek . Ben demedim mi diyen insanlar bana hep itici gelmişlerdir . Aile dediğin Yanlıs kararlar aldığın zaman bile sana destek olmalı varlığını Her şekilde hissettirmeliler . Sen evlisin artık . Hani evlenmemiş olsan aileni dinle derdim . Su an baban sizin aileniz için Neyse Kocan da senin için o olmalı . Sen ve Kocan bi ailesiniz . Her zaman güneş açmaz ki bazen fırtına olur bazen kar bazen yağmur . Ama güneş yine doğar . Eğer Gerçekten bi karar vermek istiyorsan herkese sağır olmalısin . Sadece Kendini dinlemelisin . Bu çok Uzun bi süre olur Yada kısa bi süre olur Eğer kocanın yanında olacaksan Tüm gelecek sıkıntılara sabredecegini Kendine kabullendir . Sen ailenin iğneli laflarına tahammül edemeyeceğini düşünürken Kocan Su an da daha büyük sıkıntılarla cebellesiyor üstelik boşanırsan bu sıkıntıları on ile çarp . Senin Içinde zor ama onun sana ihtiyacı Var

Olur yapın ama dalga gecicek bi durum yok fal bakınca bıtmıcek sadce ıp ucu yakalarım belkı yada ıcımı rahatlatıcam belkı bılmıyorum sız caresızlıgı bılırmısınız

Ben caresizliğin, aclığın, yoksulluğun, parasızlığın, acının her türlüsünü bilirim rahat olun... Tüm bunları yasarken ip ucu bulmak icin fallarda deva aramadım.

Evde oturacağınıza gidin calısın. 3 kuruş 3 kuruştur konuşturmayın beni simdi.

cok ıyısınız ..ınanın gozlerım doldu..allah ne muradınız varsa versın hayırlısıyla ınşaallah..

Amin Allah razı Olsun . Hiç girmeyecektim Sonra bi bakayim Ne Var dedim . Belkide tevafuktur . Özelden yazacaktim Ama özel Mesaj atamıyorum çömez olduğum için . istihare için sizin ve annenizin ismi lazım . Ve Gece yatarken Rabbim evli kalmam Benim için Hayır mi ?Eğer Hayırsa bu istihare ile Bana bildir değil ise yine bu istihare ile bildir Deyip yatın .

Amin Allah razı Olsun . Hiç girmeyecektim Sonra bi bakayim Ne Var dedim . Belkide tevafuktur . Özelden yazacaktim Ama özel Mesaj atamıyorum çömez olduğum için . istihare için sizin ve annenizin ismi lazım . Ve Gece yatarken Rabbim evli kalmam Benim için Hayır mi ?Eğer Hayırsa bu istihare ile Bana bildir değil ise yine bu istihare ile bildir Deyip yatın . Namazını ve duasını Ben sizin için yapcam niyetini de ayrıca yine Yapcam

Sunu anladim demekki senin esin ticaret icin uygun degil bunu anlamasi lagzim..mesleginiz yokmu esinle senin..is acmak yerine bir sure isci olarak calisin durumunuz cok kotu olmus cok uzuldumcocugunuz yok sanirim bu cok iyi..eger esiniz size duskun duzgun biriyse..bosanmayin..durumlarin duzelmesi icin son kez sans verin..ve mesleginiz neyse onu icra edin..aikeniz hakli aslinda.esiniz cok sorumsuz davranmis..basaramayacagi islerle ugrasmis ve tekrar tekrar borclarinmis..peki esiniz ailenizde olmaniz konusunda ne diyor..olanlarla ilgili??arti neden siz esinize vorlanmalar konususunda musade ettiniz??bence biraz olusuna birakin evinize kisa sureligine donmeyin bosanmayinda..ama cakisin ve esinize destek olun yada ailenizi sin kez yardim etmesi icin ikna edin..benimde kizim var ayni sey olsa ilerde bende kzimi yanima alirim... damadimlada konusurum..ama bunu defalarca yaomis ve anlamamis sa kzimi korurum..onu hatalari ile birakirim..ailende hakli...ama sen ne olursa olsun ailemin yanindan giderim evime dersen sonuclarini giz onune almakisin.. bana esinde bu bir huy haline gelmisse cok gec duzelir diyeyim..bence hemen karae vermek zorunda degilsin bekle...ve ailenle kal..bu durmda ne bosanirsin nede basina bisey gelir..esinlede konus calissin normal bir iste..herseyi duzene soksun ve ailenin karsisina cikip seni alsin ve normal bir hayatiniz olsun isinize gidin gelin

Benım meslegım var unı mezunuyum basta calıstırmadı dırendı suan ızın verıyor bnde ıs bakıyorum ama bulamadım hala
Esımde unı öezunu ama hep tıc yapmıs calıs dıyoruz bızde calısarak bu borc ıdenmez dıye durenıyor. Aılem haklı esım cok ınatcıdr borcları bana soylemedıkı hep hersey bıtınce haberım oldu. Esım para kazanmayı bılıyor ama harcamayı bılmıyor cok yagdırr hıc tasarruf bılmez kım sıtes verır o konuda saftr bu huyu degısmezsede buz aılemın dedgı gbı duzelemeyız

Ben caresizliğin, aclığın, yoksulluğun, parasızlığın, acının her türlüsünü bilirim rahat olun... Tüm bunları yasarken ip ucu bulmak icin fallarda deva aramadım.

Evde oturacağınıza gidin calısın. 3 kuruş 3 kuruştur konuşturmayın beni simdi.

Battıgımızı yenıden yenı ogrendım duzelıyor hersey dıyordu bnde ıs ararken secıcı oldum ama suan secıcı degılım ve bulamıyorum bı suru mulakata gıttım olmadı buyrun konusun lutfen

Back
X