• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim çok büyük yazsam bitmezki yardım edın nolur

cozum olmaz mı...sızın tek yapacağınız sabırlı olmak..oyle bır ıkı gun degıl yıllar geçecek belkıde...aılenıze usulünce anlatın ..sızlerı sevıyorum ama eşimede hala sevgım var deyın...sonra keşke bır kez daha deneseydim dememek ıcın yenıden deneyecegım dıye soyleyın..sıkıldıkca yazın azda olsa sakınleşebılırsınız burada...allah yardımcınız olsun..

Insallah duzelır gelıp alıcam ama zaman ver bana sen dayanamazsın dıyor bu evde. Ama babamda senı ne arıyor ne ozluyor bu ne bıcın evlılık dıyor bılmıyorkı durumu...
Hersey ev sahıbının babamı arayıp kırayı odemedıler hala demesyle oldu babam sabahın korunde benı aradı annem ve ıkısı bagıra bagıra o uyku sersemı halımle benı mahvettıler o ne ser... Bı adam kocandan adam olmaz yalancı o calısmazda o adamda olmaz vs vs sonra babam aksam bı daha aradı gel buraya konusalım kocan olucak adamda aılesını alsın gelsın konusalım bu ıs olmuyo ya gel ya sen bılırsın dedı bnde onu kırmamak ıcın geldım buraya olaylar kavgalar gurultuler sana ev tutarız bızlede yasamazsın bosanırsan daha mutlu olursunlar vs vs kabul etmedım. Esımede anlattım herseyı aıle den nefret ettı bana bır ıkı gunlugune gıt bn herseyı cozup gelıcem dedı alacagı bı cek vardı ona guvendı ama alamadı alamayınca burada haftalardır kaldım. Sımdı evde hersey kesın ıs yerı kapalı kıra yenıden geldı o ıs yerını bosaltıyor bır kurus gelır yok... Durum boyle patladı

Adam nasil arasin sorsun bence sen onu esin olarak sectin ve arkasinda durmalisin eger esin sorumsuz bir erkek defilse..sevmiyorsa ile alakasi yok adam bunalimdadir kesin...ne yapacagini dusunupduruyordur..bence bosanmak icin acele etme..esinle guzelce konus..senin yaninda olmak isterim ama sende biliyosun evde hic birsey yok de..ailemedecyyz ceviremem de..ve soyle bende calusip sana destek olucam bir sure boyle kalalim hersryi duzene sok ve ailemin karsisina cik beni al de...sonra yeniden baslayalim bir daha olmasin bile bile benim ailemin beni alacagini ayni yaparsan herseyi ozaman ailemin hakli olduguna inanmam gerekicek de..vuyuk bir ihtimal esinizde duzin gibi suan...bence boyle..tabi sizin esinizin karakteri ne bilmiyorym..calismayan birimi sorumsuz mu?? Ne ki aileniz voyle tepkili

Amin Allah razı Olsun . Hiç girmeyecektim Sonra bi bakayim Ne Var dedim . Belkide tevafuktur . Özelden yazacaktim Ama özel Mesaj atamıyorum çömez olduğum için . istihare için sizin ve annenizin ismi lazım . Ve Gece yatarken Rabbim evli kalmam Benim için Hayır mi ?Eğer Hayırsa bu istihare ile Bana bildir değil ise yine bu istihare ile bildir Deyip yatın .

Belkıde canım anne adımı ve kndımı buradn yazarsam bı r tanıdık cıkabılır
Sana bı seklde mesaj atıcam benımde mesaj hakkım yoktu en son
Pekı ruyada ne goruluyor hayırlı ıse

Allah kolaylık versin.
Karı koca maaşlı işlerde çalışmanız lazım.Fazla ince eleyip sık dokumadan,sigortalı bir işe girip çalışın derim.
Belki maaşınızla borç ödeyemezsiniz ama en azından kredi çekebilirsiniz.

EIN'a katılıyorum,eşin ticareti başaramıyor.Herhalde yanlış adamlara güvenip iş yaptı.
Şimdi de vurgun peşinde olabilir.
Maaşlı iş beğenmeyip kısa yoldan parsa toplamak hayalinden vazgeçmemişse,üzgünüm ama geleceğiniz olmaz.
Bunu görmek için falcı olmaya gerek yok :)

Adam nasil arasin sorsun bence sen onu esin olarak sectin ve arkasinda durmalisin eger esin sorumsuz bir erkek defilse..sevmiyorsa ile alakasi yok adam bunalimdadir kesin...ne yapacagini dusunupduruyordur..bence bosanmak icin acele etme..esinle guzelce konus..senin yaninda olmak isterim ama sende biliyosun evde hic birsey yok de..ailemedecyyz ceviremem de..ve soyle bende calusip sana destek olucam bir sure boyle kalalim hersryi duzene sok ve ailemin karsisina cik beni al de...sonra yeniden baslayalim bir daha olmasin bile bile benim ailemin beni alacagini ayni yaparsan herseyi ozaman ailemin hakli olduguna inanmam gerekicek de..vuyuk bir ihtimal esinizde duzin gibi suan...bence boyle..tabi sizin esinizin karakteri ne bilmiyorym..calismayan birimi sorumsuz mu?? Ne ki aileniz voyle tepkili

Calısıyorum dıyor ama alacaklılar dk bası tepeme usustu rahat kalmadım dıyor ben o ne derse ona ınanıyorum evlenırken ne arastrdık ne bırsey ılk goruste ask cok cabuk evlendık
Aılemın bu tepkısı evlendıgımızden berı hep bu halde olmamız bu madar olmasada aılem o calıssa bole olmaz dıyor borcla hayatını ıdame ettırıyor dıyor umarım banada bır ıs cıkar dedklerınız dgru cok saolun allah razı olsun sızdende

Battıgımızı yenıden yenı ogrendım duzelıyor hersey dıyordu bnde ıs ararken secıcı oldum ama suan secıcı degılım ve bulamıyorum bı suru mulakata gıttım olmadı buyrun konusun lutfen

Eşinizin de sizin de maaşlı işlerde calısmanız lazım. Aylık bin lira bile olsa bir şekilde toparlanır. Ama derdi fallarda çözümlemek yerine sabır cekin, insanlardan yardım isteyin (aile arkads vs).

Belkıde canım anne adımı ve kndımı buradn yazarsam bı r tanıdık cıkabılır
Sana bı seklde mesaj atıcam benımde mesaj hakkım yoktu en son
Pekı ruyada ne goruluyor hayırlı ıse

Tamam canım . Görülen rüyaya göre değişiyor kırmızı siyah ağırlıklı şer yeşil Beyaz ağırlıklı Hayır olarak yorumlaniyor genelde . Istersen Netten araştır bak .

Eşinizin de sizin de maaşlı işlerde calısmanız lazım. Aylık bin lira bile olsa bir şekilde toparlanır. Ama derdi fallarda çözümlemek yerine sabır cekin, insanlardan yardım isteyin (aile arkads vs).
Cok haklısın ama psıkolojım ne halde bende bılmıyorum ıyı dayandın dıyorlar
Kımseyle bu durumda gorusmedgım ıcın etrafımda arkadasta kalmadı ıcıme kapandım saklandım
Aılemde pek halden anlamıyor sadce bosan mamı ıstıyolar haklılarda belkı ama yapamıyorum

Canım falla falan olacak iş değil bunlar ancak kendini fala inanıp boş yere avutursun....Ailende haklı bir yerde sizin zorluk çekmenizi istemiyor ama eşinizin işlerinin ters gitmesi de onun suçu değil sonuçta... Aile kavramı diye bir şey var varlıkta da yoklukta da eşler birbirine destek olmalı çekip gitmemeli ama aranızda farklı sorunlar varsa onu bilemem..

Tamam canım . Görülen rüyaya göre değişiyor kırmızı siyah ağırlıklı şer yeşil Beyaz ağırlıklı Hayır olarak yorumlaniyor genelde . Istersen Netten araştır bak .

Sen ne kadar ıyı bır ınsansın benım ıcın cabalıyorsun ve benı tanımıyorsun allah senden razı olsun bu dunyadada ahırettede yerın cennet olsun allah sana dert yuzu gostermesın

Burada bana yardım eden hersese rabbım dert yuzu gostermesın ne kadar ıyı kaplı herkes bnm ıcın dakıkalarını harcıyorlar:/

Canim bir evde kadin ya da erkekten biri idaresini bilecek ve boyle durumlarda kontrolu eline alicak. Hala dediginiz o lux evde mi yasiyorsunuz. Once oradan cikacaksiniz. Daha kucuk bir eve geciceksiniz. Hatta bi sure kayinvalidenlerde yasayacaksiniz. Televizyondur sudur budur satacaksiniz. Kesinlikle ama kesinlikle ise gireceksiniz. Asgari ucret bile olsa 1000 lira 1000 lirasir. Uni mezunu olsaniz da kasiyerlik falan ne olsa yapacaksiniz. Eger cekebiliyorsaniz siz kredi cekerseniz borclar yavas yavas odenir. Bebek adimi ile olsa da odenir. Artik silkelenin ve kendinize gelin. Siz yetiskin gibi davranmazsaniz aileniz de size cocuk gibi davranir.

Calısıyorum dıyor ama alacaklılar dk bası tepeme usustu rahat kalmadım dıyor ben o ne derse ona ınanıyorum evlenırken ne arastrdık ne bırsey ılk goruste ask cok cabuk evlendık
Aılemın bu tepkısı evlendıgımızden berı hep bu halde olmamız bu madar olmasada aılem o calıssa bole olmaz dıyor borcla hayatını ıdame ettırıyor dıyor umarım banada bır ıs cıkar dedklerınız dgru cok saolun allah razı olsun sızdende

Bence en mantiklisi bu evinize donmeyin..aiken hakli nefret etmeye hakki yok esinizin evlat boyle bisey..aiken ona vorc bile vermis iyi olun diye ogubu unutmasin..ic durumlarinuzi tam bilemem tabi...ama esin bunu biraz hakketmis..onu uzubtusu ile biraz birakin bosanmsyin..cakisip destek olacaginizi ..durlarin tekrarlandigini artik duzelmesini istediginizi bekirtin..gercekten beni seciyorsan vir daha beni bu duruma sokmazsin diyin..herseyi duzelt ve gel beni buradan al..ve hakkettigim hayati..normal bir hayati ver deyin isinize gidin gelin iki koldan calisin borc neymis...ekin agzi kokmus adamlari sizinle muattap ediyor esiniz.ve uyarin deyin eger bir kez daha beni boyle insanlarla mattap edersen asla ecliligimz olmsz..cunku bu beni onemsemediginin kanitidir deyin..ve bunlari simdi degil biraz onunda herseyi duzene girince soyleyin ...simdilik demeniz gereken ailemle kalmam en dogrusu ama ben seninle yeni bir hsyata baslamak istiyorum..cakisip yapalim..ama bende artik yoruldum..hersey yoluna girmeden tekrar o eve dommeyi istemiyorum..deyin..sizi ezmesin aikeniz dogru bir karar vermis..

Canım falla falan olacak iş değil bunlar ancak kendini fala inanıp boş yere avutursun....Ailende haklı bir yerde sizin zorluk çekmenizi istemiyor ama eşinizin işlerinin ters gitmesi de onun suçu değil sonuçta... Aile kavramı diye bir şey var varlıkta da yoklukta da eşler birbirine destek olmalı çekip gitmemeli ama aranızda farklı sorunlar varsa onu bilemem..
Aramızda baska sorunlar yok ama bu kadar zaman duzelmeyen duzelmez dıyor lar

Allah kolaylık versin.
Karı koca maaşlı işlerde çalışmanız lazım.Fazla ince eleyip sık dokumadan,sigortalı bir işe girip çalışın derim.
Belki maaşınızla borç ödeyemezsiniz ama en azından kredi çekebilirsiniz.

Insallah bır yer cıkar hemen gırıcem

EIN'a katılıyorum,eşin ticareti başaramıyor.Herhalde yanlış adamlara güvenip iş yaptı.
Şimdi de vurgun peşinde olabilir.
Maaşlı iş beğenmeyip kısa yoldan parsa toplamak hayalinden vazgeçmemişse,üzgünüm ama geleceğiniz olmaz.
Bunu görmek için falcı olmaya gerek yok :)

Ah o hayalınden vazgecse calıs dıyorum onada ama herzamankı gbı kndı bıldgını yapıyor
Çok hayal perest
fal baktırmak yerine hemen bi uzmana görünseniz daha iyi olmaz mı

Su faturasını odeyemedık dıyorum uzman bedava bakmaz sanırım

cozum olmaz mı...sızın tek yapacağınız sabırlı olmak..oyle bır ıkı gun degıl yıllar geçecek belkıde...aılenıze usulünce anlatın ..sızlerı sevıyorum ama eşimede hala sevgım var deyın...sonra keşke bır kez daha deneseydim dememek ıcın yenıden deneyecegım dıye soyleyın..sıkıldıkca yazın azda olsa sakınleşebılırsınız burada...allah yardımcınız olsun..

Allah razı olsun bnde cok yıprandım ama dırenıcem ınsallah bır an once duzelır

Canim bir evde kadin ya da erkekten biri idaresini bilecek ve boyle durumlarda kontrolu eline alicak. Hala dediginiz o lux evde mi yasiyorsunuz. Once oradan cikacaksiniz. Daha kucuk bir eve geciceksiniz. Hatta bi sure kayinvalidenlerde yasayacaksiniz. Televizyondur sudur budur satacaksiniz. Kesinlikle ama kesinlikle ise gireceksiniz. Asgari ucret bile olsa 1000 lira 1000 lirasir. Uni mezunu olsaniz da kasiyerlik falan ne olsa yapacaksiniz. Eger cekebiliyorsaniz siz kredi cekerseniz borclar yavas yavas odenir. Bebek adimi ile olsa da odenir. Artik silkelenin ve kendinize gelin. Siz yetiskin gibi davranmazsaniz aileniz de size cocuk gibi davranir.

Hayır o evden cıktık
Aılem bızım evımıze gelın suan kırada olan bır baska yer var ıraya gecın dedı esım ıstemedı sımdı ne yapcaz bu ev konusunu bılmıyorum
Alyanslarımızı bıle sattık
Mezlegımle ılgılı ıs cıkmıyor sanırım haklısınız o tıp bır ıse gırmem gerekıyor artık
Haklısınız bız cocuk gbı oldukca bızı gudmeye calısacak herkes sayenızde kndımı daha guclu hıssedıyorum ustumde sankı bır olu topragı var ben boyle degıldım okadar aktıf neselı bır kızdımkı sımdı eve saklanmıs pısırık bı kadın oldum

Arkadaşlara katılıyorum.
Kesinlikle bir işe girip çalışmanız lazım 5 kuruş 5 kuruştur.
Ahh ahh büyüklerimiz boşuna dememiş "ayağını yorganına göre uzat" diye.
Ama lütfen fallardan medet ummayın.
Allah yar ve yardımcınız olsun.

Bence en mantiklisi bu evinize donmeyin..aiken hakli nefret etmeye hakki yok esinizin evlat boyle bisey..aiken ona vorc bile vermis iyi olun diye ogubu unutmasin..ic durumlarinuzi tam bilemem tabi...ama esin bunu biraz hakketmis..onu uzubtusu ile biraz birakin bosanmsyin..cakisip destek olacaginizi ..durlarin tekrarlandigini artik duzelmesini istediginizi bekirtin..gercekten beni seciyorsan vir daha beni bu duruma sokmazsin diyin..herseyi duzelt ve gel beni buradan al..ve hakkettigim hayati..normal bir hayati ver deyin isinize gidin gelin iki koldan calisin borc neymis...ekin agzi kokmus adamlari sizinle muattap ediyor esiniz.ve uyarin deyin eger bir kez daha beni boyle insanlarla mattap edersen asla ecliligimz olmsz..cunku bu beni onemsemediginin kanitidir deyin..ve bunlari simdi degil biraz onunda herseyi duzene girince soyleyin ...simdilik demeniz gereken ailemle kalmam en dogrusu ama ben seninle yeni bir hsyata baslamak istiyorum..cakisip yapalim..ama bende artik yoruldum..hersey yoluna girmeden tekrar o eve dommeyi istemiyorum..deyin..sizi ezmesin aikeniz dogru bir karar vermis..

Inanın normal ınsanları gorunce bıle ızenıyorum sıradan bı sımıt yıyolar ama mutlular el ele sahılde yuruyolar oaraları yok cafeye otramıyolar ama olsun ben onlara bıle hasretım hıc gulmeyen hep kotu haberle gelen bır es ona uzulmekten...
Aılem elbette haklı ama o ogızle bakamıyorkı cocugu yok cunku
O konusmayı yapıcam suan konusma yapmamın hıc bır manası yok bır anda bnde oda alevlenıyorz
Canım benım cok cok saol ne guzel konusuyorsun bnm artık aklımmı ermıyor beynımmı durdu afedersınız aptalmıyım anlamadım

Arkadaşlara katılıyorum.
Kesinlikle bir işe girip çalışmanız lazım 5 kuruş 5 kuruştur.
Ahh ahh büyüklerimiz boşuna dememiş "ayağını yorganına göre uzat" diye.
Ama lütfen fallardan medet ummayın.
Allah yar ve yardımcınız olsun.

Aynen oyle cNım esım ayagını asla yorganına gore uzatmadı o evden cıkalım dıye 1 yıl dırendım yok cıkmayalım duzeltıcem vs vs aylık gıderımız boyumuzu cooook astı en son dırenemedı
Allah razı olsun

Sen ne kadar ıyı bır ınsansın benım ıcın cabalıyorsun ve benı tanımıyorsun allah senden razı olsun bu dunyadada ahırettede yerın cennet olsun allah sana dert yuzu gostermesın

Burada bana yardım eden hersese rabbım dert yuzu gostermesın ne kadar ıyı kaplı herkes bnm ıcın dakıkalarını harcıyorlar:/

Allah Sen de razı Olsun . Rabbim en kısa zamanda seni sıkıntılarından kurtarsın . Esinle ve ailenle muhabbetin bol olsun .

Back
X