Allah yardımcınız olsun... İnşaAllah her şey düzelir sizin hayrınız olacak şekilde.. Allah'ım kimseyi de ailesi ile eşi arasında bırakmasın![]()
Amınne aılemı ezmek ne onu bırakmakmıstıyoruçiingir o kapıya degıl benm kalbıme vurdu camım cok acıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcınız olsun... İnşaAllah her şey düzelir sizin hayrınız olacak şekilde.. Allah'ım kimseyi de ailesi ile eşi arasında bırakmasın![]()
Ya o kadar üzüldüm ki haline anlatamam, içim parçalandı, çaresizliği ben de çok iyi bilirim
Ama inan bana ışık en dibe vurduğun anda doğar, umudunu sakın yitirme, Allah darda olanı görür, bu senin bir imtihanın gibi düşüneceksin. Sakin kal, umutsuzlukla mutsuzlukla ani kararlar verme.
Güzel güzel işini ara, az deme çok deme gir çalış, gölde damla da olsa en azından seni ayakta tutacaktır, güç verecektir.
Şu aşamada eşini de bırakma, onun en çok senin desteğine ihtiyacı vardır, uzaktan da olsa.
Allah sana muhakkak bir kapı gösterecektir, emin ol.
Dua edicem senin için.
Koskoca bir yetişkinsiniz, biraz olaylara hakim olun özellikle anneniz konusunda
Evinize gidin, ne kesikse kesik hiç sorun değil
Eşinizde ana evladı annenizin ne hakkı var böyle canı istediğinde adamın evine dalıp hakaret etmeye
İş bulmaya gayret edin, eşinizde girsin bir yere toparlanırsınız bir süre sonra
Ailenizin bu konuda yapıcı olmadığı aşikar
İnsan hayatında neler oluyor, ne sıkıntılar ne borçlar ...
Eşinizi seviyorsanız, evliliğiniz devam etsin istiyorsanız elinizdekilere sahip çıkacaksınız. Eşinizle konuşun birbirinizden bir şey gizlemeden sil baştan yapın. Allah hastalıkla sınamasın, bitmeyen borç yok
canım bısey sorcam eşin bana pek umursamıyormus gıbı geldı yanılıyomuyum emın olmak ıstedım o ne dusunuyo ne yapıyo bı cabalama var mı planı kurtulma cabası falan cok umursamaz gıbı geldı bana ozrellıkle bu gun daha onemlı konular varken ortayı bulmaya calısırken senı neden geldıgınızı falan sorgulaması tuhaf geldı bana belkı yanılıyorumdur dıye sormak ıstedım.
Gerçekten çok üzüldüm dua ettim sizin için eşinizin yanında olun ölümden başka herşeyin çaresi vardır eşinizde tek başına perişan haldedir annenizle konuşun eşinizi sevdiğinizi söyleyin anlar sizi ailenizle kalsanız bile eşinize destek çıkın telefonla bile olsa inşallah düzelir herşey Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun hayatımda almadığım kadar çok dua aldım.çok mutlu ediyor beni.
Cok ozur dileyerek soruyorum toplam ne kadar borcu var ve hicmi alacagi yok
800 bin kadar 300 ü elden
300 ü kesin odememız lazım. Gerisi önemsiz. Tek gelecek yer bir ev satısı vardı iş karsılıgı aldgı40 bın kadar gelıcek ama ev satılmıyor.yanı baya zor
Allah yardim etsin meblag cok yuklu ya bu kadar fazla olacagini dusunmedim
Küçük oyunlar yaptı bıldgım bu sayısal gbıKumar falan gibi durumlar olmadigindan eminsin demi
Geçen gece nette yıne onu bekledım geldı ve ben yıne soru sordum her soru sordgumda sıkıstrma benı deyıp cıkıyordu bu sefer yıne cıktı okadar dolmustumkı( o gece babam yıne bıseyler soyledı gucume gıttı) agzıma ne gelırse saydım olmadık hakaretler kufurler sonra yenıden gırdı ve okudu onları o hakaretlerın ıcıne grurlu olsan ölürdün gıbı seyler de yazdım nolur kızmayın çok psıkolojım bozuktu senı affetmıcem ve artık savasmama gerek kalmadı dedı ogunden berı haber alamıyorum cıldırıcam bu hapishanedende cıkamıyorum delırıcem annesını arıyorum oda acmıyor gercı annesı bıze uzak ama belkı telde konusmuslardır dıye arıyorum cok kotuyum yıne
Eve yemeksepetınden bısı yollasam kapıyı acıp acmadgını bıldırrlermı
kusura bakma ama,ne kadar bencil, düşüncesiz bir insansın. insan bu kadar zor durumda olan eşine bu sözleri layık görür mü? adam kendine birşey yapsa Allaha ne hesap vereceksin?
Eve yemeksepetınden bısı yollasam kapıyı acıp acmadgını bıldırrlermı
Eve yemek yollayacağına kendin bas git görmeye, evli barklı kadınsın sen yaa, o da senin kocan, nedir bu 15 yaşında ergen gibi babandan izin mi alacaksın, gidip görücem nikahlı kocam o benim diyeceksin, bitti. Bu kadar da olmaz ama azıcık bi silkelen kendine gel bi dik dur, seviyosan kocanı kalk git tut elini, salma kendini bu kadar hayatım naapıyosun yaa![]()