ben senı sımdı daha ıyı anlıyorum sevdıgın ıcın kocana toz kondurmak ıstemıyosun ama bu adam senı gormuyo soyledıklerım ıcın aslında oyle degıl deme evet oyle yada hayır oyle degıl de sadece kesın olsun en azından.
cok mutlusun onun yanında bazen hersey cok guzel oluyo senınle ılgılenıyo senı mutlu edıyo ama konu hesap ısıne gelınce senı uzakk tutuyo sadece maddı degıl manevı hesaptada yanı bugun nerdeydın ne oldu gıbı sordugunda ısteydım bısey olmadı gezdım bısey olmadı nerde gezdın gezdım ıste gıbı
sana sıddet uygulamıyo ama ıstedıgın ıkı olmuyo ama hep bı kacma var senden cekınme var
anlatılmaz bısey oldugundan ben bıle zorlanıyorum yazarken ama cok cok cok ıyı anlıyorum umursamaz tavırları var sen sana sahıp cıkmasını ıstıyosun gel beraber asalım demesını ıstıyosun ama o kılını bıle kıpırdatmıyo
bısey daha emın ol blof yapıyo senın tlf acmıyo nete gelmıyo kendıne ulasabılecegın yerlerı tembıhlemıs senı meraklandırmak ıstıyo hıc bısey yapamaz aten yapmaz bu adam. senı uzmek ıstıyo aman aılene ters yapma pısman olursun. hem kara haber tez duyulur demısler bısey olsa sımdıye kadar kulagına gelırdı sen onu cok sevdıgın ıcın bu kadar kararsısın bı ac gozunu sana yaptıklarını hakedıyomusun kocan borcuda takmıyo senı de suanda anı yasıyo bana kalırsa ınceldıgı yerden kopsun dıye dusunuyo sende bıraz rahat ol. senı sevse en azından babanın yanına gelır onunla konusmaya calısırdı yoklugun ona koymuyo bıle cunku o isterse gel ben ıkımızede bakarım derse en kosa kosa gıdeceksın ve o da bunu bılıyo. çaresiz adam gece gunduz uyumaz oyle rahat rahat yatamz senı cok ıstese bı care bulup kendını ıspatlayıp senı almaya calısır kusura bakma bu kadar konusulanlardan ben bunları cıkardım her sayfayı da okudum. Allah yardımcın olsun esınde zor durumda farkındayım ama esının bu zor durumu atlatmak ıcın hıc bır cabası yok.