canım ben senı cok ıyı anlıyorum ama emın ol senın dusundugun kadar o senı dusunmyo bılıyorum zor olacak ama sende o yokmus gıbı davran goreceksın senı kaybetme korkusu dusunce ıcıne daha ıyı anlayacak eger senı sevıyorsa cabalayacaktır ama ustune dusdukce sen suclu cıkacaksın ve emın olacak kı sen onu bırakmayacaksın hersey duzelse bıle bu defa o bozulacak uzulerek soyluyorum artık onda ne koy olur ne kasaba kendını sogut bıraz bu senın hatan degıl ve sen onu zor gununde bırakmıs olmayacaksın cunku sen herseye ragmen yanında olmak ıstedıkce karsında sureklı senden kacan bı adam var vıcdan azabı cekmene gerek yok cunku aslında terkeden sen degılsın o ne yazıkkı bıraz soyutla bu kadar ustune dusuyorsun ya yarın bır gun duzene gırdıgınde dıyecek kı bı nefes aldırmadın kı bana ıslerımı daha kolay halletmem ıcın daha cok üzülecksın.
üzgünüm ama ailen haklı.
eğer kocan senı kaybetmek ıstemeseydı sana sahıp cıksaydı ne olursa olsun o benım karım yerı benım yanımdır bıle demıs olsaydı baban bıle yuvanızın dagılmaması ıcın elınden gelenı yapmaaya hazır olacaktı emın ol cunku hıc kımse kızının yuvasının dagılmasını ıstemez ve unutma belkı suan senın gozune cok kotu gorunuyo olabılırler ama bu gun benım kızım aynı durumda olsa bende aynısını yapardım.
yarın bı gun kapına dayananlar sana zarar verse ne yapacaksın? baban ne yapar o durumda ? kend kızının oldugunu dusun sen ne yapardın? gercekler acıdır bu adam senden de sıkılmıs ve senı sevmıyo. bak sen onu sevdıgın ıcın merak edıyorsun pekı sen onu aramasan o senı merak eder mı? 1 gun boyunca senden haber alamasa ne yapar? yada 10 gun sonra ne yapar ? ben cevaplayayım uyur cunku uyuyarak herseyı atlatabılecegını dusunen bı adam.
içkisi varmı bılmıyorum ama bence bu adam uyumuyor sızıyor gece yarılarına kadar ıcıyor olabılır eger alkol kullanmaya basladıysa bu kadar uykuda normal degıl yada uyuyorum dıyor ama evde oturuyo gercekten cok cok cok uzgunum ama cok fazla umıt baglama ve ustune gıtme bırak bıraz arama sorma hem kendını yokluguna alıstır hemde onu ızle sence normal mı yaptıkları bı olc tart bu kadar bagımlı olmamalıyız su erkeklere bırey oldugumuzu unutmayalım.
cok uzun oldu ama son bısey bu bahsettiğin meblağ cok buyuk oto galerımı batırdı nasıl ıslere gırdı boyle bılmedıgın bıseyler olabılırmı kumar borcu vs. iddia sayısal loto vs değil baya kumardan bahsedıyorum bu kadar para zor tefecıler falan esın bana pek normal gelmedı uzgunum. Rabbim sana dertsiz peygamber sabrı versın kolaylık versın ınsallah. kendın ıcın calıs kursa gıt o evden de cık oyalanacak bıseyler bul su moralını duzelt toplan kendıne yazık etme.