Avrupada da yasaniliyor diye kimse cenesini kapatmak zorunda degil.
Ki böyle durumlarda daha cok konusmak tepki vermek duyurmak lazim birseylerin
degismesi icin.
Cünku adalet sistemi yanlis isliyor. Cogu ülkelerde böyle maalesef..
Ne yapalim hersey türkiyede oluyor biz nasil müslümaniz nasil bir ülkedeyiz diye herkes gibi birbirimize mi düselim yani?
Cunku böyle düsünceler olustu cogu kisilerde.
Oysa bu tecavüzcü pisliklerin ne ülke ile ne din ile alakasi yok.
Ve hata da adalet sisteminde.
Dinle yada ülke ile alakası yok ama hep varmış gibi lanse ediliyor. Bir kadın çıkıp kapayın çenenizi diyebilince benim kanım donuyor artık. Yahu senin cinsiyetinde kadın, senin başına gelse yada çocuğun böyle öldürülse yine çıkıp diyebilecekmisin bunu? Avrupada var mı diyeceksin , böyle mi teselli olacaksın?
Ama tabi bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demek kolay geliyor.
Allahım yavrularımızı, bizleri iyilerle karşılaştırsın ne denebilir ki başka.
Adalet yerini bulmuyor maalesef çoğu zaman, Rabbim kimseye yaşatmasın.
Ne kadar acı ki, ayan beyan ortada olan şey bile cezasız kalabiliyor.
Az önce bir haber okudum , paylasmak istiyorum. Adaletin varip varacaği yer bu olacak sonunda, güzel yazmışlar.
Bir kadın kocasına sevgililer günü için sürpriz yapmak istiyor. Masa hazırlıyor, dusa giriyor. O sırada kocası işten erken geliyor eve kapıyi çalıyor kapı açılmıyor (kadın duşta duymuyor kapıyı) adam anahtarı ile girip masayı ve duştan çıkan eşini görünce bıçaklıyor kadıni kadın 'senin için hazırlandım diyor'inanmiyor ve çıkıp evden polisi ariyor 'eşim evde , beni aldatiyordu bıçakladım, gidip tutuklayın'diyor. İfadesinde de bana eşim soylediginde 14 kez bıçaklamıştım çok gecti diyor.
Nöbetçi mahkemeye çıkarken muhabirlerden kravat alip takıp traş olan adam serbest bırakılıyor. Hakim efendi biri olduğunu anlamış. Muhabirlere de eşimden şikayetçi olmayacağim boyle sevimsiz bir olaya sebebiyet verdiği için diyor.
Aile bakanı Ayşenur İslam karısını bıçaklayan adama büyuk gecmiş olsun diyip, kadınlara diyorki illa sürpriz yapacaksanız önce kocanızın onayını alın Resmi gaztede yayinlandı geleceğimiz son nokta bu.
Ne bekleyelim biz bu adaletten.