derdim cok karısık:(

ayca35dnz

Bu ben
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
210
37
48
Denizli
Kızlar mrb.. 3 haftalık gebe bekar bi bayanım... bunu okuyunca bana kızmayın ve ona gore yorum yapın lütfen. 2 senedir beraber oldugum bi insan var benim normalde bebegim olmuyo bu bi mucize benim için. Gel gelelimki erkek arkdasm istedgi halde hamle oldgmu ogrendgi an istemyrm dogursanda sahip cıkmam dedi karısmıyorm dedi en sonunda hakaret doldurdu agza alınmıcak seyler soledi. Gecmişi cok temiz bi insan değilim ama ona asla yalan soylemedm ihanet etmedm beni bu sekilde ortda bıraktı anlıcanız su an karnımdakini dusunuyorm aslnda sadece ama kafam cok karısık nabıcamı bilmiyorm...

Ya adam sana sahip çıkmamış, bir nikah kıymamış sevişmeden önce.
Bebeni ne yapsın?

yaşınız kaç acaba ona göre yorum yapacağım eger 35 ten büyükse ben doğurun derim çünkü bu sevgliden ayrılacaksın kafanı toplayacaksın yeni birini bulacaksın onu evlenmeye ikna edeceksin belki de evlat sevgisini hiç yaşayamayaksın

Acımasız olamyın lütfen... maddi olarak bi problemim yok sükür bende istiyorum ama sonrası nolcak? Mesaj atıyorum arıyorum cevap yok sadece kullanıldm kotu bi tecrube edindm kurtajdan da korkuyorum aslnda tek dusundgm dedm ya karnmdki...

Öncelikle bir doktora git
Alman gereken bir takım ilaçlar var
Folik asit almış olman gerekiyordu ama şimdi de verebilirler bilemiyorum.

Onun dışındaki tahlillerini ve takiplerini mutlaka yaptır

Babası istemiyorsa da annesi var, normalde bebeğiniz olmuyorsa bu gerçekten mucize.

Farzedin ki evlendiniz ve boşandınız (örnek:ben). Çocuklarımı tek başıma büyütüyorum.
Siz de öyle olacaksınız, şimdiden moral depolayın.

Ama önce bir doktora gidin

ne denirki simdi bilemedim

eğer normalde olmama durumundan haberdersa bundan dolayı bi rahatlığa sahipse şu an olayın şokunda olablir

biraz zaman tanısanız ??

Kim acımasız?
Bebesini düşünmeyen ana babası mı?
Gerçekleri gösteren biz mi?

Evet rahattık yani o da bende bi anda boyle bişey ogrenince bende sok oldum acıkcası ama cok mutlu oldum hala da mutluyum asla isyan etmedm aksine sükrettim gttim doktra aldm ilacımı 10 gundr kullanıyorm vitamn vermşti.

1 nihahın yok ve sevisip çocuk yapıyorsun
2 o bebek nikahsiz oluyor kusura bakma
3 adam sahip çıkmıyor ne dememizi bekliyorsun : dogur desek dogurcanmi yada aldır desek aldrcan mı karar senin kararın
Geçmişim temiz değil diyorsun neden böyle hatalar yapıyorsun
Hayrlisi olsun hakknda

3 haftalık? Çok erken öğrenmişsiniz.
Adetiniz gecikmeden mi öğrendiniz?

Nedir bu erkeklerin istiyorum deyip sonra basit bir şey gibi caymaları?
Bebek olmaz diye istiyorum demiştir. İş ciddiye binince vınn turizm.

Gec dollenme dedi doktorum normalde 5 haftalık olması gerekirken 3. Haftadyz ben 2snde ogrendm...

Bununla ilgli bi konu acmadm ama soru sorarkn baska konuda ufak bsey yazmştm bunnla ilgli
Ya bir de şeyi soracağım, cidden merak. Bebek sahibi olup olamayacaginizi nasil biliyorsunuz? Ben mesela 25 yaşındayım bekarim ve doğurganlık yeteneğim hakkında en ufak bir fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…