24 yasındayım...yaşınız kaç acaba ona göre yorum yapacağım eger 35 ten büyükse ben doğurun derim çünkü bu sevgliden ayrılacaksın kafanı toplayacaksın yeni birini bulacaksın onu evlenmeye ikna edeceksin belki de evlat sevgisini hiç yaşayamayaksın
o zaman daha çok gençsin evlilik olmazsa doğurma derim ben ama kürtaja da karşıyım çok karışık bir durum24 yasındayım...
Bununla ilgli bi konu acmadm ama soru sorarkn baska konuda ufak bsey yazmştm bunnla ilgliBen bu konuyu okudum sanki daha önce
Kim acımasız?Acımasız olamyın lütfen... maddi olarak bi problemim yok sükür bende istiyorum ama sonrası nolcak? Mesaj atıyorum arıyorum cevap yok sadece kullanıldm kotu bi tecrube edindm kurtajdan da korkuyorum aslnda tek dusundgm dedm ya karnmdki...
Bu hafta bikaç kereBen bu konuyu okudum sanki daha önce
Su an benim skıntım bana yetiyo eger okuduysanız su an yorum yapmak zorunda değilsiniz karıstryo olablrsnz ayrıca...Bu hafta bikaç kere
Gec dollenme dedi doktorum normalde 5 haftalık olması gerekirken 3. Haftadyz ben 2snde ogrendm...3 haftalık? Çok erken öğrenmişsiniz.
Adetiniz gecikmeden mi öğrendiniz?
Nedir bu erkeklerin istiyorum deyip sonra basit bir şey gibi caymaları?
Bebek olmaz diye istiyorum demiştir. İş ciddiye binince vınn turizm.
Ya bir de şeyi soracağım, cidden merak. Bebek sahibi olup olamayacaginizi nasil biliyorsunuz? Ben mesela 25 yaşındayım bekarim ve doğurganlık yeteneğim hakkında en ufak bir fikrim yok.Bununla ilgli bi konu acmadm ama soru sorarkn baska konuda ufak bsey yazmştm bunnla ilgli
Düşünmesem burda neden yardım istiyeym?Kim acımasız?
Bebesini düşünmeyen ana babası mı?
Gerçekleri gösteren biz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?