Ultrason resmi yuklenmyo ne yazkki
Yazdklrımı okumuyosnz sanırım 2 eylulde ogrendm yarın itibaryle tam 3 haftalık ve ultrasonda gorduk keseyi fotoyu yukleyemedm uzantı falan bseyler yazıyo
Ay iyi canim neyse ne, hayirli olsun mucizen o zaman, ne diimHiç mi kadın doguma gitmiyosunuz yumurtalıklarınıza baktrmıyosnz? Bende adet duzenszlgi vardı bu sayede yumurtalık tembelliği oldugu yumurtalarmn catlamadgı ortyda cıktı ve asla kaybolmucak kucuk kistler...
Ben ultrasona 2 eylulde grdm demedm kan testnde 2 eylulde cıktı yazdıklarımı nerenizle okuyosunuz anlamadım ama su an inanın sizinl tartısmak istedgm en son sey tesekkurler düşünceniz için yorum yapmazsanız sevnrm zira strese sokmak istemiyorum kendmi zor bi donemden geciyorum size ii geceler diliyorumtamam işte yarın 3 haftalık olacaksa 2 eylülde öğrendiğinizde 2 haftalıktı, 2 haftalık gebeliğin tesette çıkması da ultrasonda görünmesi de mucize, tarihe geçebilirsiniz, sakın aldırmayı düşünmeyin, özel ötesi bir bebeğiniz var
Pcos varmış sende okudum şimdi. E kusura bakma da senin gittiğin doktor dan şüphe ederim ben çocuğun olmaz dediği için. Birsürü Pcos lu var ilaç yada ilaçsız hamile kalan. Şekil arkadaşım 10 haftalık hamile olduğunu öğrendi Pcos ve yumurta tembelliği olduğu halde kendi kendine oldu. Sen cahillik yapmışsın nasıl olsa olmaz demiş ya doktor. Hiç mi okumadın bu nedir ne değildir diye?Tabi pardon... o durum karısık biraz az once yazdım ustlerde acıklamalarda okuyabilirsiniz...
Ben okurken en az 35 falan dedim de neyseYa bir de şeyi soracağım, cidden merak. Bebek sahibi olup olamayacaginizi nasil biliyorsunuz? Ben mesela 25 yaşındayım bekarim ve doğurganlık yeteneğim hakkında en ufak bir fikrim yok.
Yo hiç ugrasmadım kimseyi kafalamaya calışmıyorm ama sanırım siz oyle yapmışsnz ondan beni yargılıyosunzgeçmiş yazılarını okudum da hamile kalmak için epey bi ugraşmışsın adamı keşke başka yollardan kafeslemeye çalışsaymışsın... yazık değil mi bebeğe
Niye yaBen okurken en az 35 falan dedim de neyse
Ben ultrasona 2 eylulde grdm demedm kan testnde 2 eylulde cıktı yazdıklarımı nerenizle okuyosunuz anlamadım ama su an inanın sizinl tartısmak istedgm en son sey tesekkurler düşünceniz için yorum yapmazsanız sevnrm zira strese sokmak istemiyorum kendmi zor bi donemden geciyorum size ii geceler diliyorum
Geçmişim pek temiz değil diyor Çocuğum olmuyordu diyor Yani ne ara bunlara vakit bulmuş anlamadımNiye ya
Ben doktorumun soyledgni soyluyorm ultrssonda keseyi gordgnu soledi ben nerden bileblrm nyse tesekkrlerGebelik kesesinin ultrasonda izlenebilmesi için rahime yerleştikten sonra gebeliğin 10-15 gün büyümesi gerekir. Gebelik kesesi en erken 4,5 -5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile görülebilir.Kanda gebelik Beta HCG değeri 3000-4000 düzeylerine vardığında yani 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi karından ultrason ile izlenebilir.
Sonuç olarak gebelik kesesi vajinal ultrason ile 4,5-5 haftalık iken karından ultrason ile 6 haftalık iken izlenebilir.Geç yumurtlama olması halinde kesenin oluşması , kalp atımlarının başlaması gecikebilir.
iyi geceler
bencede kendin sahip cikmaddi olarak kendini geçindirebilecek durumdaysan, çocuğuna kendin sahip çık.
Bana dedin sandım, yüreğime iniyordu.Geçmişim pek temiz değil diyor Çocuğum olmuyordu diyor Yani ne ara bunlara vakit bulmuş anlamadım
Ailenin haberi var mı? Yazdın mı bilmiyorum ama.Gecmşm kirli demedm neyse ben tesekkur ederim herkesin yasadıgı kendne bosverin kimse kimsenin ne yasadgnı blemez soncta bende hata neyden kmden ne bekleyerek yazdm bnu nasıl kaldrlcagnıda blmiorm ne yazkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?