derdim cok karısık:(

Ultrason resmi yuklenmyo ne yazkki

Yazdklrımı okumuyosnz sanırım 2 eylulde ogrendm yarın itibaryle tam 3 haftalık ve ultrasonda gorduk keseyi fotoyu yukleyemedm uzantı falan bseyler yazıyo

tamam işte yarın 3 haftalık olacaksa 2 eylülde öğrendiğinizde 2 haftalıktı, 2 haftalık gebeliğin tesette çıkması da ultrasonda görünmesi de mucize, tarihe geçebilirsiniz, sakın aldırmayı düşünmeyin, özel ötesi bir bebeğiniz var

Hiç mi kadın doguma gitmiyosunuz yumurtalıklarınıza baktrmıyosnz? Bende adet duzenszlgi vardı bu sayede yumurtalık tembelliği oldugu yumurtalarmn catlamadgı ortyda cıktı ve asla kaybolmucak kucuk kistler...
Ay iyi canim neyse ne, hayirli olsun mucizen o zaman, ne diim

Ultrasonda keseyi görmek için en az 6 haftalık olması gerek. İki çocuk doğurdum ben öyle biliyorum mümkün değil 2 haftalık görmek. Kan da çıkar ama ultrason ıhh olmaz.

geçmiş yazılarını okudum da hamile kalmak için epey bi ugraşmışsın adamı keşke başka yollardan kafeslemeye çalışsaymışsın... yazık değil mi bebeğe

Ben ultrasona 2 eylulde grdm demedm kan testnde 2 eylulde cıktı yazdıklarımı nerenizle okuyosunuz anlamadım ama su an inanın sizinl tartısmak istedgm en son sey tesekkurler düşünceniz için yorum yapmazsanız sevnrm zira strese sokmak istemiyorum kendmi zor bi donemden geciyorum size ii geceler diliyorum

Evlilik dışı hamile kalman ahlaken yada dinen seni ilgilendirir kimseye söz düşmez diğer konuya gelince bence bebegini aldırma güçlü dur o senin yoldasın olur hem hamile kalman zormus bu sana bir lütuf..

Tabi pardon... o durum karısık biraz az once yazdım ustlerde acıklamalarda okuyabilirsiniz...
Pcos varmış sende okudum şimdi. E kusura bakma da senin gittiğin doktor dan şüphe ederim ben çocuğun olmaz dediği için. Birsürü Pcos lu var ilaç yada ilaçsız hamile kalan. Şekil arkadaşım 10 haftalık hamile olduğunu öğrendi Pcos ve yumurta tembelliği olduğu halde kendi kendine oldu. Sen cahillik yapmışsın nasıl olsa olmaz demiş ya doktor. Hiç mi okumadın bu nedir ne değildir diye?

Ya bir de şeyi soracağım, cidden merak. Bebek sahibi olup olamayacaginizi nasil biliyorsunuz? Ben mesela 25 yaşındayım bekarim ve doğurganlık yeteneğim hakkında en ufak bir fikrim yok.
Ben okurken en az 35 falan dedim de neyse

Gecmşm kirli demedm neyse ben tesekkur ederim herkesin yasadıgı kendne bosverin kimse kimsenin ne yasadgnı blemez soncta bende hata neyden kmden ne bekleyerek yazdm bnu nasıl kaldrlcagnıda blmiorm ne yazkki

Gebelik kesesinin ultrasonda izlenebilmesi için rahime yerleştikten sonra gebeliğin 10-15 gün büyümesi gerekir. Gebelik kesesi en erken 4,5 -5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile görülebilir.Kanda gebelik Beta HCG değeri 3000-4000 düzeylerine vardığında yani 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi karından ultrason ile izlenebilir.

Sonuç olarak gebelik kesesi vajinal ultrason ile 4,5-5 haftalık iken karından ultrason ile 6 haftalık iken izlenebilir.Geç yumurtlama olması halinde kesenin oluşması , kalp atımlarının başlaması gecikebilir.

iyi geceler

Adam çocuğu istediği halde olduğunu öğrenince kabul etmedi diyosunuz yani çocuk planlı olmuş doğru mu anladım ? Yoksa nasıl olsa olması zor diye korunmasız ilişki mi yaşıyordunuz sürekli? Eğer ilk seçenekse çocuk isteyen adam neden yapmadan önce nikah kıymadı ya da siz teklif etmediniz?

Ben doktorumun soyledgni soyluyorm ultrssonda keseyi gordgnu soledi ben nerden bileblrm nyse tesekkrler

kusura bakmayın gerçekler acıdır..

Gecmşm kirli demedm neyse ben tesekkur ederim herkesin yasadıgı kendne bosverin kimse kimsenin ne yasadgnı blemez soncta bende hata neyden kmden ne bekleyerek yazdm bnu nasıl kaldrlcagnıda blmiorm ne yazkki
Ailenin haberi var mı? Yazdın mı bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…