Derdim cok

Bende herseyden etkilenirim tv izlerken en ufak duygusal biseyde gozyaslarim dokulur ne guzel iste bu huyumu cok severim cok vicdanliyimdir .. hicbirseyden etkilenmeyen donuk bi insan olmaktan iyidir..

Forumda kişisel olumlama diye bir yer var. Şahsen tehlikeli sularda yüzdüklerini düşünüyordum ama sizde işe yarayabilir.

Neden insanlar ilk tanıdığımız gibi kalamiyor yada 2. Yüzlerini bu kadar iyi sakliyorlar.2 çocuğum var onların çocukluk döneminde yeteri kadar mutlu gidemiyorlar beni.Güçlü olmaya çalışıyorum öyle gorunuyorum.ama hic güçlü değilim aslında

İki minik kalp var sevgi bekleyen .ben tüm gucumle hissettirmeye çalışıyorum sevgimi herturlu fedakarlığa raziyim da sevgisini gösteremeyen bir esle nereye kadar.sevilmediği mi bilmek le nereye kadar dayanılır.bilmiyorum.çocuklarım bizi tartışırken gormesinler diye çoğu kez yutuyorum cumlelerimi,yoksa eşim şiddete meyilli çocuklara da vuruyor arada.

Boşanmak çözüm değil bana gore.çocukları mi çok seviyorum diyor ama sadece sözde kalıyor.

Eğer psikologa giderse ilaç içerse karar verme yeteneği kaybolurmus ve ben onu istediğim gibi yonetebilirmisim.bunu duyduktan sonra allahım ben kime ne anlatmaya çalışıyorum dedim ve konuyu bir daha acmadim.bunlara inandığını düşünmek ne aci 10 yıllık evliyiz.bana dünyadaki herkes keşke senin gibi olsa der di.ben Değişmedim ama o çok değişti taniyamiyorum sanki 10 yıl önce başkasıyla evlenmisim sanki

Onun memleketinde yaşamıyoruz diye bana etmediğini bırakmadı.hep sustum.ailesine hep saygılı oldum.ama eşim benimle bir sepep bulup hep kavga çıkardı.sonra ailemi sevmiyorsun diye bana tavır aldı .ailesinin yaninda yer alıp hep beni kotuledi şikayet etti onlara.ve aramiz hiçbir zaman duzelemeyecek kadar bozuldu.

Forumda kisisel olumlama diye bi yer mi var?
Kişisel gelişim ve olumlama galiba, bu konuyla ilgili bir çok konu var. Kişisel olumlama yazıp( ara) butonuna basınca bir çok yazı çıkıyor. En beğendiğinizi seçebilirsiniz. Gayet faydalı gözüküyor.

Back
X