Derdim dikişlerim :(

Inan sizin yine 32 gun iyiyimis benim doktorum surekli sac kurutma makinasiyla kurut demisti uyguladim nerdeyse 2 ayi 60 gune yakin buldu dikisler.dusmedi ten yapisindan midir nedir dikislerden cok sikinti cekmistim bende doktora her gittigimde de duser duser acele etme diyip duruyordu. Su 7 gunde 10 gunde düstü diyenleri anlamiyorum:110: suan yine hamileyim ve cok.korkuyorum
Canım benimki hala düşmedi ya. 39 gündeyim

Düser insallah canim cok iyi anliyorum seni E elmas gzl cilt yapimizdan mi.nedir bilmiyorum gec dusuyor ama doktorlar oyle sey olmaz.diyorlar bir sebebi var mutlaka ama anlayamadim

Düser insallah canim cok iyi anliyorum seni E elmas gzl cilt yapimizdan mi.nedir bilmiyorum gec dusuyor ama doktorlar oyle sey olmaz.diyorlar bir sebebi var mutlaka ama anlayamadim
Canım bugün 37 gün oldu kanamam yarın bitecek gibi. İlişkiye girmeyi düşünüyoruz. Benden kaynaklı değil anlamışsındır. Acaba bir sıkıntı olur mu ki. Dış dikiş ve girişte gördüğüm dikiş düştü. Umarım sıkıntı olmaz

Canım bugün 37 gün oldu kanamam yarın bitecek gibi. İlişkiye girmeyi düşünüyoruz. Benden kaynaklı değil anlamışsındır. Acaba bir sıkıntı olur mu ki. Dış dikiş ve girişte gördüğüm dikiş düştü. Umarım sıkıntı olmaz
Bilmem ki bir doktora sorma imkaniniz olsa keske

Dikisleriniz düstu mu hersey yolunda mi merak ettim. Neden bu kadar gec düstugu hakkinda doktorunuz bir aciklama yapti mi? E elmas gzl

Back
X