• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim dökülen saçlarım:((

Chipzinblack

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
154
3
16
35
İstanbul
selam arkadaşlar. Yeni üye oldum fakat sizleri yaklaşık bir yıldır takip ediyorum yazdıklarınızı. Sonunda üye oldum. Gelelim derdime. Saçlarım belime kadar uzun , hiç boyatmadım ve çok gürdüler. Fakat saçım o kadr çok dökülüyorki , kel kalmaktan korkuyorum. Sağlık ocağında testler yaptırdım. Sonuçları bekliyorum. Sorum şu: böyle bi derdi olan ve çözüm bulan varmı aranzda?:6::16::43:

bu aralar benimde acayyip dökülüyor hatta kuaföre boyaya gittiğimde kuaförde dedi ne kadaqr dökülüyor diye ama herkesin dökülüyormuş bu araalr

5-6 ay öncede böyleydi sirke sürmüştüm dökülmeyi kesti, parlaklaştırdı ,daha sağlıklıydı saçlarım yine başladım 1-2 gündür , etkisini göstericektir

canım tiroidlerde bi sıkıntı olabilir egerki bi sıkıntı cıkmazsa testlerde , minoxil spreyi öneririm. şuan ben kullanıyorum 3 ayıma girdim saçlarım kendine geldi gibi 6 aylık bi sürede belli olurmuş yenı cıkan saçlar :10:

canım benimde dökülüyor bioblas kullanıyorum sanki daha azaldı gibi..

ama bence sen biraz saçlarını kestir temizlensin güçlenir daha çok..kestirmek istemiyorsan temizlet birde öyle bak.

merhabalar... bunu geçenlerde de yazmıştım ama yine yazmak istedim ben MINOXIL kullanarak saç dökülme sorunumdan kurtuldum hatta dökülen saçalrım bile çıktı. bu ürün eczanaelrde mavi ve kırmızı kutularda satılıyor. mavi erkekler, kırmızı bayanlar için. ücreti 35 tl olmalı. çok stresli olduğum bir dönem 2 ay kadar saçlarım çok yoğun dökülüyordu hemen kullanmaya başladım ve ilk kutu biterken tesirini gördüm. inşaalah sizde de işe yarar..
herkese sağlıklı günler..

peki kac gunde bi sacınıızı yıkayıp bunu kullanıordunuz? hergunmu yoksa 2 gunde 1 mı?

merhabalar... bunu geçenlerde de yazmıştım ama yine yazmak istedim ben MINOXIL kullanarak saç dökülme sorunumdan kurtuldum hatta dökülen saçalrım bile çıktı. bu ürün eczanaelrde mavi ve kırmızı kutularda satılıyor. mavi erkekler, kırmızı bayanlar için. ücreti 35 tl olmalı. çok stresli olduğum bir dönem 2 ay kadar saçlarım çok yoğun dökülüyordu hemen kullanmaya başladım ve ilk kutu biterken tesirini gördüm. inşaalah sizde de işe yarar..
herkese sağlıklı günler..

Evt saçlarımı nerdeyse en az 1 yıldır kestirmiyodum.Düzleştirici veyaz maşa kullanmadığm için kırılmıyo die kestirmemiştim. Önerileriniz için teşekkürler. Sirke kötü koku yapmazmı. Elma veya üzüm sirkesi farkedermi?

Evt saçlarımı nerdeyse en az 1 yıldır kestirmiyodum.Düzleştirici veyaz maşa kullanmadığm için kırılmıyo die kestirmemiştim. Önerileriniz için teşekkürler. Sirke kötü koku yapmazmı. Elma veya üzüm sirkesi farkedermi?

ben üzüm sirkesi kullanıyorum hatta kulladığım dönem kuaföre föne gittiğimde o bile şaşırmıştı napıyosun saçlarına diplerden kısa kısa saçlar gelmiş diye

sirke kokuyu ıslakken yapıyor , kuruttuğumda hiç koku kalmıyor, her banyoda değilde haftada 2 kere sürüyorum en son yıkanmam bitince yarım tas suyun içine yarım fincan kadar sirke döküyorumnm en son bu suyla da duruluyorum saçımı, kurulayınca koku falan kalmıyoo

Bir süredir saçlarım daha fazla dökülüyor sanki.Geçen hafta aktardan Mecitefendi sarımsak şampuanını aldım.Daha çok yeni ama sanki biraz azaldı gibi.Ayrıca tavsiye eden kişi saç çıkardığını söyledi.Şimdilik devam edeceğim.

arkadaşlar benimde saçım çok dökülüyordu. biryerlerden duymuştum kına saçı besler diye.
senelerce röfle kullanmış biri olarak başta korktum ama saçlar elden gidiyor 1 senedir ayda bir kına yakıyorum saçlarım gürleşti kalınlaştı.
ve acayip sağlıklı kesinlikle herkese tavsiye ederim... :21:

arkadaşlar benimde saçım çok dökülüyordu. biryerlerden duymuştum kına saçı besler diye.
senelerce röfle kullanmış biri olarak başta korktum ama saçlar elden gidiyor 1 senedir ayda bir kına yakıyorum saçlarım gürleşti kalınlaştı.
ve acayip sağlıklı kesinlikle herkese tavsiye ederim... :21:
Hayran kaldım sana. :53: Ben üşenirim kına zor çıkmıyor mu??

ben birsürü ampul,serum ve yağ bakımları yaptım dökülmelerim için hiç bir cevap alamadım bu bakımlardan aksine dökülmelerimde artma gözlemledim.Sarımsaklı şampuan aldım tavsiye üzerine şükürlerr olsuunn aylardır kullanıyorum günlük 10 15 teli geçmiyor dökülmem..Tavisye edebilirim canımm gönül rahatlığıyla..;)

dökülmesine çözüm bulamadım... 7 aydır diyetteyim;ekmeksiz,şekersiz,karbonhidratsız bir yeme düzenim var,ve sürekli çıkan yeni saçlarım var:1:yenisi geliyor diye dökülenlere de çok üzülmüyorum ama keşke onlar da dökülmese:5:

bende saçım döküldüğü zamanlar bepanthen bemiks evigen üçlüsünü deneyenlerdenim ben cok faydasını görmüştüm. sarımsak eziyordum zeytinyağı badem yağı karıştırıp saçıma uyguladım. gözle görülür fark oldu bende. ama kokusu berbat ıslak kuru her daim kokuyor. oyüzden bıraktım. denersen faydasını göreceğinidüşünüyorum. minoxil kullananlar bıraktıklarında saçlarının döküldüğünü söyledi bu karışımda öyle bi sorunla karşılasmadım

Back
X