derdim dudaklarım

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
36
Kızlar konuyu buraya açtım çünkü cevap bulamadım ben dolgu yaptırmak istiyorum ama istanbulda güvenilir bir doktor tanımıyorum ördek gibi rezil olmak istemiyorum lütfen bir tavsiye verin bana lütfen

Kızlar konuyu buraya açtım çünkü cevap bulamadım ben dolgu yaptırmak istiyorum ama istanbulda güvenilir bir doktor tanımıyorum ördek gibi rezil olmak istemiyorum lütfen bir tavsiye verin bana lütfen
Genç kızlıgımın ilk yıllarında dudaklarımı çok sorun ederdim neden herkes gibi benimde incecik dudaklarım yok derdim hatta komşu kadının kardelen ne kadar güzel dudakların var tam ortasında gamzede ayrı bir güzellik katıyor derdi. Daha sonra magazinsel program izleyip de milletin sırf dolgu dudalar için bıçak altına yattıgını gördükce kendime gülüyorum, ne kadar saçma şeyi sorun ediyormuşum oysaki Rabbim bana milletin milyarlarca para dökmesine ragmen elde edemeyecegi güzellikte bir dudak vermiş:KK68: ( Kusura bakmayın konunuzla alakasız bir yorum oldu ama eskileri hatırlayınca yazmadan edemedim :KK48:)

Genç kızlıgımın ilk yıllarında dudaklarımı çok sorun ederdim neden herkes gibi benimde incecik dudaklarım yok derdim hatta komşu kadının kardelen ne kadar güzel dudakların var tam ortasında gamzede ayrı bir güzellik katıyor derdi. Daha sonra magazinsel program izleyip de milletin sırf dolgu dudalar için bıçak altına yattıgını gördükce kendime gülüyorum, ne kadar saçma şeyi sorun ediyormuşum oysaki Rabbim bana milletin milyarlarca para dökmesine ragmen elde edemeyecegi güzellikte bir dudak vermiş:KK68: ( Kusura bakmayın konunuzla alakasız bir yorum oldu ama eskileri hatırlayınca yazmadan edemedim :KK48:
Genç kızlıgımın ilk yıllarında dudaklarımı çok sorun ederdim neden herkes gibi benimde incecik dudaklarım yok derdim hatta komşu kadının kardelen ne kadar güzel dudakların var tam ortasında gamzede ayrı bir güzellik katıyor derdi. Daha sonra magazinsel program izleyip de milletin sırf dolgu dudalar için bıçak altına yattıgını gördükce kendime gülüyorum, ne kadar saçma şeyi sorun ediyormuşum oysaki Rabbim bana milletin milyarlarca para dökmesine ragmen elde edemeyecegi güzellikte bir dudak vermiş:KK68: ( Kusura bakmayın konunuzla alakasız bir yorum oldu ama eskileri hatırlayınca yazmadan edemedim :KK48:)

Napalım yani bizdede yok yatıyoruz bendede 180 boy var herkesler bayılırrr allah vergisi naparsın ameliyatlada telafisi olmaz

Dudakta gamze hiç duymadım çok merak ettim örnek foto filan koyabilir misiniz netten de baktım anlamadım çatlarım meraktan:KK54:

Napalım yani bizdede yok yatıyoruz bendede 180 boy var herkesler bayılırrr allah vergisi naparsın ameliyatlada telafisi olmaz
Ben bir şey mi dedim. Neden bu kadar fevri bir yorum yapıyorsunuz,ilginç doğrusu:KK57: Benim anlatmak istediğim insan ergenlik yıllarında hiç sorun edilmeyecek şeyleri sorun edebiliyor demek istedim ama siz benim masumane insani bir anlatımla yorumladıgım şeyi anlıyamamışsınız. Sanırım gece gece uykusuzlugun verdiği bir fevrilik olsa gerek sizin bu durumunuz:KK34:

Dünyanın parasını verip yinede doğalını yaptıramıyırlar.bence gayet geçici bir moda anlayışı resmen ikş yılda bu kadar patladı ama geçecek.avril lavinge ünlüyken millet kapatıcıyla inceltirdi.büyük risk umarım bulursunuz

Canım dolguyu bilmem ama ben dişlere çok önem veririm.Lazere gittiğim yerde Dr cihan uçarı duymuştum iyi diye

İlahi, okurken tebesesüm ettim kızcaz ne konuda üzüntüsünü dile getirmiş, siz övdükçe övmüşsünüz dudağınızı :KK48: öyle gibi olmuş yani Kötü niyetle değildir tabi ki; ama bu konuya ilk yorum bu olunca bir değişik olmuş.

Dolgu yaptırıp doğal duranını bende görmedim açıkçası, instagramda satışı yapılan bir aparat var geçiçi dolgunluk sağlıyor sanırım ona bir bak istersen :)

Dudaklarınız güzel olabilir yok allah vergisi yok bıçak altına yatıyolar bu yorumlara sinir oldum ben estetiğe karşı değilim buda benim kararım ayrıca şu an en son ihtiyacım olan şey birinin dudaklarını övmesini dinlemek
Kötü niyetle yazmamışsınızdır ama şu konuyada absürd kaçtı övgüler

İlahi, okurken tebesesüm ettim kızcaz ne konuda üzüntüsünü dile getirmiş, siz övdükçe övmüşsünüz dudağınızı :KK48: öyle gibi olmuş yani Kötü niyetle değildir tabi ki; ama bu konuya ilk yorum bu olunca bir değişik olmuş.
Kesinlikle kendimi övme gibi bir niyetim yoktu arkadaşım. Benim anlatmak istediğim Rabbim insanı özenerek yaratıyor ama bizler kendimizde kusur arıyoruz ki,bazende benim gibi kusur olarak gördüğümüz şeyin aslında tam aksine bir lutuf oldugunu göremiyoruz. Aslında kuzenim bana çok takılırdı dudakların çok kalın derdi kendisinin dudakları da kalem gibi incecik belli belirsizdi pisikolojik olarak ben o zamanlar kuzenimin laflarına bakarak makbul olanın incecik belli belirsiz dudaklar oldugunu düşünürdüm dudaklarımı ısırıp saklardım :-) Meğerse kuzenim beni kıskandıgı için öyle yaparmış çok ileri ki zamanlarda anladım:KK70:

Bence dolgu yapıp rezil olacağına, makyaj ile halletmeye çalış. Veya doğal yollarla mutlaka vardır bir çaresi, şayet daha önce dolgu yaptırıp rezil olmayan görmedim.

Kesinlikle kendimi övme gibi bir niyetim yoktu arkadaşım. Benim anlatmak istediğim Rabbim insanı özenerek yaratıyor ama bizler kendimizde kusur arıyoruz ki,bazende benim gibi kusur olarak gördüğümüz şeyin aslında tam aksine bir lutuf oldugunu göremiyoruz. Aslında kuzenim bana çok takılırdı dudakların çok kalın derdi kendisinin dudakları da kalem gibi incecik belli belirsizdi pisikolojik olarak ben o zamanlar kuzenimin laflarına bakarak makbul olanın incecik belli belirsiz dudaklar oldugunu düşünürdüm dudaklarımı ısırıp saklardım :-) Meğerse kuzenim beni kıskandıgı için öyle yaparmış çok ileri ki zamanlarda anladım:KK70:

Ben kötü niyetle olmadığını anladım zaten, ilk yorumun bu olması biraz değişik olmuş sadece, tebessüm ettim okurken zaten...

Ben sizin az önceki yorumunuzu beğendim ancak pişman oldum, kendinizi övmek gibi bir amacınızın olmadığı mesajınızın sonunda bile kendinizi övüyorsunuz..

Benim de derdim dudaklarım burasıda dert bölümü değil mi burayada herrr türlü konu açılıyor başka bölümlere açılabilecekken
Haklısın da site kuralları işte, yerinde açın diyorlar konuları. dudak dolgusu kiminde çok güzel duruyor kiminde çok yapay umarım istediğin gibi birini bulabilirsin, seninde söylediğin gibi çözülemeyecek konular değil bunlar.

X