Şöyle söyliim kızlar,şimdi ben lise 3. sınıfım ve geçen seneden beri bir çocuktan hoşlanıyordum.Çocuk bunu biliyordu ve bana karşılık vermedi.Çünkü ben onunla konuşmaktan hep çekindim.O desen benden daha çekingen.Yani konuşamadık olmadı bizim iş.sonra çocuk bu sene tam 50 gün(saydım )başka bi kızla çıktı kızı çok seviyodu sonra ayrıldılar çocuk kötü şeyler falan filan yaptı ve benim çocuğa olan aşkım da bitti dedim.Hatta birkaç hafta önce başka bir çocuktan hoşlanmaya başladım.Mesele şu ben tamam dedim 2.çocuğu seviyorum.Ama bugün öğrendim ki 1.çocuk epilepsi hastasıymış ve epilepsi hastalarının sinirlenmemesi, stresli olmaması gerekir ki nöbetleri tetiklenmesin. Neyse ben bunu duydum gerçekten çok üzüldüm. Onu hala seviyorum galiba ama emin de olamıyorum. Bi yandan onu mutlu etmek onun eski sevgilisi yüzünden çektiği acıları yok etmek istiyorum bi yandan da acaba bu bi acıma mı ben diğer çocuktan mı hoşlanıyorum aslında bilmiyorum fakat şöyle bir şey de var ben pek anaç biri değilim yani öyle hasta insanlarla falan ilgilenmeyi beceremem ve istemem de ama o çocuk başka öyle krizlerinde falan yanında olmak istiyorum buna gönüllüyüm.Umarım anlatmaya çalıştıklarımı anlşamışsınızdır.Yalnız bunu okuduysanız lütfen bişeyler yazın konuşmaya çok it
htiyacım var sizce ben bu çocuğu seviyor muyum yoksa bu bikaç gün sürecek bir yanılgı falan mı?
benim çocuğu mutlu etmek istiyordum o kızın acılarını unutturmak için yani bi nevi yara bandı olmaya razıydım ve zamanla beni sevebilirdi belki çünkü önceki sevgilisiyle de ilk başta sevdiğinden değil gönül eğlendirmek için çıkıyodu ve ilk adımı atan diğer kızdı bunları nerden biliyosun dersen benim kankam o çocuğunda kankası ondan öğreniyodum ve çocuk bana onu sevdiğimi öğrendiğim zaman bi takım hareketlerle falan umut vermişti ama artık önemli değil çünkü dediğim gibi şokun etkisiyle yaşadığım kısa süreli bi yanılgıymış ve ben anladım ki diğer çocuktan hoşlanıyorum şimdi kafam net yani o çocuk bitti
Sırf bi insanın yaralarına yara bantlığı yapmak için onunla birlikte mi olunur tatlım? Ayrıca seninle kavga edince sinirlenip daha kötü olacağını düşün.Nasıl dayanacaksın bu yükümlülüğe? Ayrılmaya kalksan ayrılamazsın bi süre sonra faln..Seninki acımaymış bence ve zaten bitti diyosun yerinde bi karar vermişsin
Sırf bi insanın yaralarına yara bantlığı yapmak için onunla birlikte mi olunur tatlım? Ayrıca seninle kavga edince sinirlenip daha kötü olacağını düşün.Nasıl dayanacaksın bu yükümlülüğe? Ayrılmaya kalksan ayrılamazsın bi süre sonra faln..Seninki acımaymış bence ve zaten bitti diyosun yerinde bi karar vermişsin