Derdim eşim tabii ki

Eşinizle bir şey paylaşamama hamilelik sürecinde mi başladı yoksa en başından beri mi öyleydi? Buna göre durumlar değişir. Eğer en başından beri böyleyse adam evlilik kavramının ne olduğunu bile bilmiyor demek işiniz zor üstelik bir de bebek gelecek onun sorumluluğu binecek. Hamilelik sürecindeyse baba olduğunu henüz hissedememiş olabilir ki bu normal bir durum ama yine de sizin karşılıklı konuşup canınızı sıkan şeyleri konuşmanız gerekir. Sizin bu süreçte stres üzüntü yaşamanız bebeğe de yansıyabilir.
Son 4 aydir boyle eşim. Onccesinde her seyi konusur paylaşırdı benimle. Ben söylemeden bir yerlere gitmeyi teklif ederdi

Eşinizin arkadaşı benzin parasının hesabını yapıyor ve ona teklif etmiyorsa küçük hesaplar yapan biridir. Bu da demektir ki, eşiniz bu kişiden bir darbe alacak. Ortak iş yapılıyorsa, benzine de ortak olmak zorunda. Benzin öpücükle satılmıyor.

1.si siz sohbet edin konu açın ne fark eder. Ben mesela mesaj atıyorum hamileyim bebegin dilinden bişeyler yaz güzel tatlı tatlı. Artı kavga etmeden anlat depo işini direkt diyince emir gibi hissedip karsı çıkıyorlar aşkım o paraya sunu yaparız biraz tutumlu olalımda daHa iyi bir araba alalım sana falan diye degişik önerilerde bulun sigara konusunda giden parayıda kat araba işine. Gezmek için Plan yap ertelenmesine müsade etme o işten gelir gelmez çıkın yemek gibi gezmek gibi. Yaa hamilelikte insan ilgi bekliyor çok haklısın ama bazıları böyle oluyor da senin sınavın inş bebek olunca düzelir. Arkadası resmen kullanıyor umarım birşey olurda farkına varır.

1.si siz sohbet edin konu açın ne fark eder. Ben mesela mesaj atıyorum hamileyim bebegin dilinden bişeyler yaz güzel tatlı tatlı. Artı kavga etmeden anlat depo işini direkt diyince emir gibi hissedip karsı çıkıyorlar aşkım o paraya sunu yaparız biraz tutumlu olalımda dHa iyi bir araba alalım sana falan diye degişik önerilerde bulun. Sigara konusuda can sıkıcı. Plan yap ertelenmesine müsade etme ogelşr gelmez çıkın yemek gibi gezmek gibi. Yaa hamilelikte insan ilgi bekliyor çok haklısın ama bazıları böyle oluyor da senin sınavın inş bebek olunca düzelir. Arkadası resmen kullanıyor umarım birşey olurda farkına varır.
Inanin konu açan benim zaten yoksa iyice diyolagumuz bitecek. Benzin konusunuda aynı sizin söylediğiniz gibi açıyorum ama anlatamıyorum. Gün içinde ben arıyordum ya müsait değilim müşteri ile birlikteyim deyip kapatıyor. Bende artık aramayı bıraktım.

Merhaba hanımlar.
Ben 2 yıllık evli 31 haftalıkta hamile bir anne adayıyım. Eşimle hicbir seyi mi paylaşamıyorum. Iletisimimiz cok bozuk. Ben bir şey sormasam tüm gün sesi çıkmaz inanır mısınız? Telefon ve tvye cok bağımlı.. .
Neyse asıl canımı sıkan konu su; esimin çocukluk arkadaşı bizim ilçeye taşındı. Arkadaşı geldikten sonra bıraktığı sigaraya başladı. Ne zaman arasa evdeyim boşum isim yok deyip çıkıp gidiyor. Birlikte is yapıyorlar bizim benzinli arabamız var sürekli benim saf eşim benzin koyuyor ama is yaptıklarında para yarı yarıya pay ediliyor. Bu sefer ben benzin alayim yok.. Bunu söylediğimde ofkeleniyor. Boş olduğu günler eşim bu arkadaşınıda alıp amca oğlunun bürosunda akşama kadar oturuyor. Gün içinde asla arayıp nasıl oldugumu sormaz veya mesaj atmaz. Akşam dışarı çıkıp dondurma yiyelim demiştim.bir telefon geldi ve benim dışarı çıkma hayalim her zaman olduğu gibi yattı. Hamileligim 4 duvar arasında geçti diyebilirim hanımlar. Sonunda dayanamadim geçtim bir köşede sessizce ağladım.
Oh anlattım rahatladim 😁

Sorumsuz, aile olmanın anlamını kavrayamayan bir erkeksi daha karşımızda. Bunları hiç umursamayacaksın, kendin şöyle süslenip çıkacaksın arkadaşlarınla gezeceksin. Bak o zaman nasıl peşinde dolanacak...

arkadası bekar ve fırlama mı?
Bekar ama uzun yıllardır görüştüğü öğretmen bir sevgilisi var. Kendisi mimar işten çıkarıldığı için nişanlılık süresini ertelemek zorunda kaldılar. Benim gözlemlediğim iyi biri ama eşimi bekar biri olarak görüp hic düşünmeden arıyor soruyor.

Bekar ama uzun yıllardır görüştüğü öğretmen bir sevgilisi var. Kendisi mimar işten çıkarıldığı için nişanlılık süresini ertelemek zorunda kaldılar. Benim gözlemlediğim iyi biri ama eşimi bekar biri olarak görüp hic düşünmeden arıyor soruyor.
O arkadas evlendiginde esimle suraya gidecegiz vs deyip kocani ektiginde belki yaptigi enayiligi anlar

En kısa zamnda evlensede kurtulsanız. Valla canım eger o kızla görüşüyorsan azcık çıtlat. O da sözlüsüne söyler belki biraz eşrnin yakasını bırakır yoksa evlenene kadar sülük olur böleleri. Sen eşinle açıkça konus bu ilgi meselesini bence. Neden böyle diye.

O arkadas evlendiginde esimle suraya gidecegiz vs deyip kocani ektiginde belki yaptigi enayiligi anlar
Aynı şeyi eşime de söyledim. Haklisin diyor ama icraat sıfır. Ya gece 10 da arıyor hadi gelsene. Ya bu adamın eşi hamile düşük tansiyon sorunu var ve bunu biliyorsun. Düşünce sıfır

En kısa zamnda evlensede kurtulsanız. Valla canım eger o kızla görüşüyorsan azcık çıtlat. O da sözlüsüne söyler belki biraz eşrnin yakasını bırakır yoksa evlenene kadar sülük olur böleleri. Sen eşinle açıkça konus bu ilgi meselesini bence. Neden böyle diye.
Kız şehir merkezinde yaşıyor biz ilçede arada 90km mesafe var. Keşke burda olsa 😀

Maddi imkanlar sizi zorlamiyorsa benzin gibi ufak tefek giderlere karismaniz çok hoş değil.
Ama bunun dışında ilgisi için açık açık dile getirmelisiniz esinize
bence karışabilir. bu zaman da benzin vs bunlar maddi açıdan herkes izorluyor. hem de uzun vadede düşünmek gerek bir kere olan bir şey değilse toplamı elbette zorlar. üstelik bir bebek geliyor. yani para lazım millet aç aç :D

Geçip köşeye sessizce ağlamam bi delirir cinnete gelirim o zaman aklı başına gelir, erkekler güzellikle konuşmaktan susmaktan anlamıyorlar cidden. Bi tokat lazım sessiz kalmayın.

Aynı şeyi eşime de söyledim. Haklisin diyor ama icraat sıfır. Ya gece 10 da arıyor hadi gelsene. Ya bu adamın eşi hamile düşük tansiyon sorunu var ve bunu biliyorsun. Düşünce sıfır
Bunu arkadaşı değil eşiniz düşünecek hanımefendi.. Aradığında diyecek ki gelemem benim eşim hamile bırakamam. Bu kadar basit.

zaten arkadaşı yokken de eşin sana karşı ilgili biri değilmiş ki. belli ki seninle dolduramadığı boşluk var, sen de kalkmış çocuk yapmışsın. şimdi de yanında birlikte vakit geçirmekten daha çok zevk aldığı biri var.

Merhaba hanımlar.
Ben 2 yıllık evli 31 haftalıkta hamile bir anne adayıyım. Eşimle hicbir seyi mi paylaşamıyorum. Iletisimimiz cok bozuk. Ben bir şey sormasam tüm gün sesi çıkmaz inanır mısınız? Telefon ve tvye cok bağımlı.. .
Neyse asıl canımı sıkan konu su; esimin çocukluk arkadaşı bizim ilçeye taşındı. Arkadaşı geldikten sonra bıraktığı sigaraya başladı. Ne zaman arasa evdeyim boşum isim yok deyip çıkıp gidiyor. Birlikte is yapıyorlar bizim benzinli arabamız var sürekli benim saf eşim benzin koyuyor ama is yaptıklarında para yarı yarıya pay ediliyor. Bu sefer ben benzin alayim yok.. Bunu söylediğimde ofkeleniyor. Boş olduğu günler eşim bu arkadaşınıda alıp amca oğlunun bürosunda akşama kadar oturuyor. Gün içinde asla arayıp nasıl oldugumu sormaz veya mesaj atmaz. Akşam dışarı çıkıp dondurma yiyelim demiştim.bir telefon geldi ve benim dışarı çıkma hayalim her zaman olduğu gibi yattı. Hamileligim 4 duvar arasında geçti diyebilirim hanımlar. Sonunda dayanamadim geçtim bir köşede sessizce ağladım.
Oh anlattım rahatladim 😁
Cinnet geçir valla bak bu başka türlü düzelmez yalandan ayıl bayıl sinir krizleri geçir korksun biraz canına tak ettiğini anlasın

Back
X