- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
Kizlarimi gayet edepli yetistecegim için sorun yok insalah..ayrıca kızlarımla ilgili hicbireey seni ilgilendirmez
3 gun once ettigin 'insallah' ve simdikiBenimde fasulye gibi insalah erkektir hayırlısıyla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlarimi gayet edepli yetistecegim için sorun yok insalah..ayrıca kızlarımla ilgili hicbireey seni ilgilendirmez
3 gun once ettigin 'insallah' ve simdikiBenimde fasulye gibi insalah erkektir hayırlısıyla
Umarım birgun.o gözünden yaş akmış gulucukleri de başkası atar sana3 gun once ettigin 'insallah' ve simdiki![]()
Şimdi neden benim mesajıma tepki verdiğinizi anlamıyorum beni tanımıyor kişiliğimi bilmediğiniz halde soylediginizebakim. Bakım hanımefendi edep her insanda olan bisey dır ki kaldıki ben kimseyi yargılamada yargılama da fikrimi söyledim. Sizin gibi klavye artistliği yapıp d ayol edep yok herkes mezarına bilmem neherkes kendi fikrini açıkça yazabilir ama bana değil postu açan hanımefendiye yazın lütfen sizin yaptığınızda çok buyuk bir edep. Egonuzu sakın olaki benimle tatmin etmeye kalkışmayın. Milyonlarca insan burda yazıyor sizin gibi herkes herkese bu şekilde davranırsa böyle bi sayfada Olmaz. Kendi işinize bakın benim yorumlarımla ilgilenmeyin rica edecemHanımefendi kimseye ben karışmam ama edep gelenek görenek vikvikvik diye diye maşallah herkese de karışıyosunuz. Herkesin mezarı kendine AMA EDEP. Herkesin de edebi kendine bana göre de koca koca insanlara edep dersi vermeye çalısma hadsizliği edepsizlik mesela
Evlâdı hastanedeyken bile milletin orasına burasına bakan adamdan bi halt olmaz siz yokken neler yapıyor kimbilir bende dikkat ederim boyle seylereGeçen kızım çok ateşledi apar topar Dr götürdük gecenin 1 yarısı.
Bir hasta yakını bayanda bekliyor koridorda boylu poslu güzel bir bayan biraz da rahat oturmuş yarışçı uzan mış.
Ve üst dekoltesi açık böle göğüs gözüküyor. Bu beni ilgilendirmez sadece anlaşılayım diye yazıyorum.
Ben kızımla ilgileyorum eşim olacak adam kan al ver getir götür işleri ile ilgileniyor. Ve ikide bir bu bayana bakıyor sonrada bana bakıyor bakıyım baktığımı görüyor mı diye..
Çok sinir oldum ama asla ses etmedim çünkü onun uçkuruğuyla ilgilenemeçktim kızım hastayken. Şimdi 2 gün geçti üstünden dayanamadım söyledim bağırdım çağırdım. Ve şuan benimle konuşmuyor sen hele bir daha benim yanımda birine bak seni nasıl rezil ediyorum a kadar getirdim lafı. O ise yalan iftira dedi asarım keserim dedi sustu ve konuşmuyor sinir oluyorum. Ben mi abarttım o mu
Valla yeri geliyor dekolte giyiyorum, yeri geliyor rahibe gibi her tarafım kapalı..Ordaki bayan yarı yatar haldemiydi onu anlamdim rahat oturuş üst dekolte dikkatsizliği..yazık ya kendilerini erkekler baksın diye ifşa ediyorlar nefret ediyorum böyle rahat dikkatsiz kadınlardan..tabi esinizede ayrıca yazıklar olsun çocuğu hasta o kadın kesme derdinde ..kuserse kussun sizdekusun
E iğrenç duygularıyla onları seyreden erkekler diyorsunuz.. O zaman kızmanız gereken erkeklerdir, kadınlar değil !İyi okuyun sadece kadın mı suçlu diyorum...giymesinler efendim istediğinizi deyin ortalık aç kurt kaynıyor kadını beğenip gelip bıçaklayan mi yok tecavüz eden mi yok bu pisliklerin dikkatini çekmemek için dikkat edicekler kendilerine...prim vermicekler ..istediğiniz kadar savunun..sonra haberlerde duyuyoruz sapik vahsetlerini..kusun istediğiniz kadar bende bu haberlere kusuyorum , orayı burayı sergileyip sokakta gezenlere kusuyorum , iğrenç duygularıyla onları seyreden erkeklere kusuyorum