Derdim eşim ve gözleri bakışları

Ayyy ömrümü yediniz yeminle. Dün arkadasima özelden attigim aciklamayi yapiştiriyorum şuraya.

Oradaki bazi tiplere aciklama yapmak istemedigim icin sana özel yaziyorum.

Ben 5 bucuk yillik evliyim. Eşimi boyle konuda bir defa dahi uyarmak zorunda kalmadim, aramizda asla kiskanclik kavgasi olmadi.

Kendim de elbise, şort giyen biriyim. Asla kadin acik giyinirse erkek bakar, haklidir demiyorum. Eşimin baktigini gormedim, gorurusem de eşimle hesaplaşirim o ayri.

Benim orada anlatmak istedigim şey şuydu. Eşim bir kadina baksa hatta gozu takilsa, benim bile bazen takiliyor ama eşime kizarim. Kizmamin sebebiyse kiskancliktan evvel beni düşürdügü konuma kizarim.
BAZİ kadinlar bu bakişlardan ego kasiyor ozellikle adamin yaninda sevgilisi, eşi varsa daha bir hoşlarina gidiyor...
Bu tarz kiz muhabbetlerinde buna sahit oldum ben. Ben de bir kadinim, ben de elbise, etek giyiyorum (butun kadinlar kendilerine bakilmasindan hoslanir demiyorum) herkes boyledir demiyorum ama boyle bir kesim ciddi anlamda var. Yoksa elbise giyen dekolte giyenle derdim yok benim, isteyen ciplak gezsin, baskasi ciplak geziyor diye bakmak eşime hak olmaz.

Ek olarak dedigim gibi ben başka kadinlari kiskanmam, başka bir kadin benim eşimi, sevgilimi ayartamaz ömrüm boyunca hicbir kadindan boyle bir korkum olmadi. :) sadece boyle bir göz takilmasi durumu bile yaşasam kiskancliktan ziyade düstügüm duruma kizardim ama kizdigim kişi yine eşim olurdu baskasinin giyimi veya yatişi, kalkişi degil.

Binbir cesit kadin, erkek var ve kimse sirf kadin diye veya sirf erkek diye melek degil, buna da itirazi olan itiraz etmeye devam edebilir.
Çevir kazı yanmasın o tiplermiş kendi tipine baksın o demek ki o kadar kompleksli ki hastahaneye ne halde geldiği ne durumda olduğu belli olmayan kadını kıskanıyor eşinden bal gibi de durum bu burdaki tiplere de kurban olsunlar

Çevir kazı yanmasın o tiplermiş kendi tipine baksın o demek ki o kadar kompleksli ki hastahaneye ne halde geldiği ne durumda olduğu belli olmayan kadını kıskanıyor eşinden bal gibi de durum bu burdaki tiplere de kurban olsunlar

Ben oraya kendi aciklamami yapistirdim daha onu bile anlamadan yorum yapiyorsun. :)
Sizden korkacak degilim degil mi? Ne dusunuyorsam onu yazdim, birseyi cevirmeye ihtiyacim yok, sen beni yersen nolur sevsen nolur?
Şu aciklamayi yaparak fazla bile önemsedim bazilarini ki yapmayacaktim ama suyu cikarildi baya.
Konu sahibi neyi kiskandi neye takildi bilemem bu benim dusuncem

Son düzenleme:
Sizden korkacak degilim degil mi? Ne dusunuyorsam onu yazdim, birseyi cevirmeye ihtiyacim yok, sen beni yersen nolur sevsen nolur?
Şu aciklamayi yaparak fazla bile önemsedim bazilarini ki yapmayacaktim ama suyu cikarildi baya.
Konu sahibi neyi kiskandi neye takildi bilemem bu benim dusuncem
(BAZİ kadinlar bu bakişlardan ego kasiyor ozellikle adamin yaninda sevgilisi, eşi varsa daha bir hoşlarina gidiyor. ) Bu yazdığınız cümle nasıl bir kişiliğiniz olduğunu anlatıyor zaten yarın bugün eşiniz aldatsa ki Allah korusun tabi anında kuyruk sallayan ayartan diye kadına veryansın edeceksiniz o kadar belli ki bu ben dekolte giymeyi seven bir kadın olarak sizin kocalarınızı hiç umursamıyorum bakıyorlarsa bu onların sorunu eşleride istediği kadar kıskançlık krizine girsin .

(BAZİ kadinlar bu bakişlardan ego kasiyor ozellikle adamin yaninda sevgilisi, eşi varsa daha bir hoşlarina gidiyor. ) Bu yazdığınız cümle nasıl bir kişiliğiniz olduğunu anlatıyor zaten yarın bugün eşiniz aldatsa ki Allah korusun tabi anında kuyruk sallayan ayartan diye kadına veryansın edeceksiniz o kadar belli ki bu ben dekolte giymeyi seven bir kadın olarak sizin kocalarınızı hiç umursamıyorum bakıyorlarsa bu onların sorunu eşleride istediği kadar kıskançlık krizine girsin .

Aldatilan kadinlarin konularina cok fazla yorumum olmuştur muhtemelen. Ben de 2014 ten beri bu sitedeyim, kadin ayartmistir diye bir yorumum hiçbir zaman olmadi, aksine kadina saldiran yorumlari anlamsiz buluyorum.

Evlilik sorumlulugu, sadakat zorunluluğu erkektedir, karsidaki kadinda degil. Bu yüzden oyle birsey basima gelse benim kadinla hiç işim olmaz muhattabim eşimdir ve sonuna kadar kendisi bundan sorumludur ama bu kadin hakkinda iyi şeyler dusunecegim veya yaptigini dogru bulacagim anlamina gelmez.

Ortamlarda sirf dikkat cekmek için haddini aşan hal ve hareketlerle kendine baktirmaya calisan, dikkat cekmeye insanlar gordum ben bu sadece kiyafetle alakali degil. Siz kabul etseniz de etmeseniz de bu tarz insanlar var.
Ama bu tarz insanlar da kimseyi birseye zorlamiyor sonuçta bakilmazsa sorun olmaz o ayri.

""" Eşim baksa yine diyorum kiskanmam, sadece "dekolte giydim herkesin kocasi bana bakiyor" sanan insanlara karsi beni dusurdugu duruma kizarim 😊

Son düzenleme:
Aldatilan kadinlarin konularina cok fazla yorumum olmuştur muhtemelen. Ben de 2014 ten beri bu sitedeyim, kadin ayartmistir diye bir yorumum hiçbir zaman olmadi, aksine kadina saldiran yorumlari anlamsiz buluyorum.

Evlilik sorumlulugu, sadakat zorunluluğu erkektedir, karsidaki kadinda degil. Bu yüzden oyle birsey basima gelse benim kadinla hiç işim olmaz muhattabim eşimdir ve sonuna kadar kendisi bundan sorumludur ama bu kadin hakkinda iyi şeyler dusunecegim veya yaptigini dogru bulacagim anlamina gelmez.

Ortamlarda sirf dikkat cekmek için haddini aşan hal ve hareketlerle kendine baktirmaya calisan, dikkat cekmeye insanlar gordum ben bu sadece kiyafetle alakali degil. Siz kabul etseniz de etmeseniz de bu tarz insanlar var.
Ama bu tarz insanlar da kimseyi birseye zorlamiyor sonuçta bakilmazsa sorun olmaz o ayri.

""" Eşim baksa yine diyorum kiskanmam, sadece "dekolte giydim herkesin kocasi bana bakiyor" sanan insanlara karsi beni dusurdugu duruma kizarim 😊
Bilmiyorum ki o tarz bana bakılsın diye dolaşan kadın tanıdığım hiç olmadı belki de ondan anlayamıyorum o tarz kadınlar benim yakınım da olamaz zaten empatiyi kuramadım kırdıysam affedin belki de dünyam çok masum ne bileyim bizde yanlış olmaz diyoruz da her insan aynı değil napiyim içimdeki erkek düşmanını durduramıyorum bana göre de hep erkekler suçlu en ufak bişey de ağız burun dalasım geliyor adamlara burda kaç kişiye dedim geleyim döveyim valla yaparım tekvando yaptım uzun yıllar tecrübem de var :)

Bilmiyorum ki o tarz bana bakılsın diye dolaşan kadın tanıdığım hiç olmadı belki de ondan anlayamıyorum o tarz kadınlar benim yakınım da olamaz zaten empatiyi kuramadım kırdıysam affedin belki de dünyam çok masum ne bileyim bizde yanlış olmaz diyoruz da her insan aynı değil napiyim içimdeki erkek düşmanını durduramıyorum bana göre de hep erkekler suçlu en ufak bişey de ağız burun dalasım geliyor adamlara burda kaç kişiye dedim geleyim döveyim valla yaparım tekvando yaptım uzun yıllar tecrübem de var :)

Anliyorum kadinlari savunmak istemenizi ama bazi seyler cinsiyetten bagimsiz gerceklesiyor. Bu erkekeleri masum filan yapmiyor orasi ayri mesele zaten ama bundan hoşnutluk duyan herseyi ustune alinan kadinlar var.
Egolari okşaniyor baskasinin yanindaki adamin dikkatini cekince.

Benim esim saga sola bakan adam olsa beni rezil ettigi için yanimda bile dolaştirmam ve dedigim gibi kizdigim şey beni bu tarz kadinlara rezil etmesi ve dusurdugu durum olur. Ben utanirim, salt kiskanclik meselesi degil bu benim icin.

Anliyorum kadinlari savunmak istemenizi ama bazi seyler cinsiyetten bagimsiz gerceklesiyor. Bu erkekeleri masum filan yapmiyor orasi ayri mesele zaten ama bundan hoşnutluk duyan herseyi ustune alinan kadinlar var.
Egolari okşaniyor baskasinin yanindaki adamin dikkatini cekince.

Benim esim saga sola bakan adam olsa beni rezil ettigi için yanimda bile dolaştirmam ve dedigim gibi kizdigim şey beni bu tarz kadinlara rezil etmesi ve dusurdugu durum olur. Ben utanirim, salt kiskanclik meselesi degil bu benim icin.
Hiç öyle kadınlara denk gelmedim gelsem de niyetlerini anlayamam ben vallahi biz de kıskanılan taraf ben olduğumdan daha şöyle ağız tadıyla bir çıngar çıkaramadım :) benim adamın dışarı çıkınca nefesi ensemde yani burun burunayız çıplak kadın olsa ben bakarım o bakmaz yani ama garsondan taksiciden herkesten kıskanır herkese çemkirir bu yüzden hiç anlamıyorum kim bakıyor niye bakıyor denk gelemedim bir türlü yoksa onun bana yaptığını ben de yapmak isterim :D kısmet artık

Bu konuya aşırı sinirlenirim ben de. Eşimin gözü bile kaymamalı, en azindan ben yanindayken baktigini hiç gormedin kimseye.😠😠😠 Bu konuda çok hassasim ama sirf kiskançliktan dolayi degil. BAZI kadinlara istemeden benim bile gozum takiliyor ama eşimin takilmamali 😁😁

O bakilan kadin zaten kendine baktirmak icin abuk hallere giriyor, bir iki kişi bakinca da kendini halt ettim cok guzelim, yaninda karisi var gözleri ustumde filan diye havara giriyor 🙄🙄🙄
Kiskanclik kismini filan geçtim boyle kendini halt sananlara gicikligimdan dolayi bakmasina sinirlenirdim ben olsam.

Yorumunuz çok mantıksız. Size ne isteyen istediğini giyer. Ben kocanıza sahip çıkın derim. Genelde bu yorumların sahibi kadınların kocaları çok gözü dışarda tipler oluyor. Sonra kadın neymiş havalardaymış:p ay hastanede olan bir kadın sizce bunu mu düşünür. Ya lütfen şu hemcinslerimizi bu kadar karalamak yerine kocalarımızın hareketlerine bakalım her zaman.

Hiç öyle kadınlara denk gelmedim gelsem de niyetlerini anlayamam ben vallahi biz de kıskanılan taraf ben olduğumdan daha şöyle ağız tadıyla bir çıngar çıkaramadım :) benim adamın dışarı çıkınca nefesi ensemde yani burun burunayız çıplak kadın olsa ben bakarım o bakmaz yani ama garsondan taksiciden herkesten kıskanır herkese çemkirir bu yüzden hiç anlamıyorum kim bakıyor niye bakıyor denk gelemedim bir türlü yoksa onun bana yaptığını ben de yapmak isterim :KK70: kısmet artık

Bizde kimse kimsenin ensesinde degil, esim de ben de kiskançlik yapmayiz durduk yere ve disarda da kimseye cemkirmedik. 😊

Esimden önce de bir hayatim vardi ve hayatima başka erkekler de girdi saece sevgili olarak dehil erkek cevrem de var ve cok fazla kadin da tanidim bu fikre varmam eşimle alakali bir durum degil. Yanimdakini delice kiskanip devamli kim bakiyor diye mesai harcamama gerek olmadi, ben ortami iyi gözlemleyebiliyorum diyelim ve bahsettigim durumdan hoşlanan bazi kadinlarin ettikleri sohbetlerini kendim dinledim biliyorum.

Bizde kimse kimsenin ensesinde degil, esim de ben de kiskançlik yapmayiz durduk yere ve disarda da kimseye cemkirmedik. 😊

Esimden önce de bir hayatim vardi ve hayatima başka erkekler de girdi saece sevgili olarak dehil erkek cevrem de var ve cok fazla kadin da tanidim bu fikre varmam eşimle alakali bir durum degil. Yanimdakini delice kiskanip devamli kim bakiyor diye mesai harcamama gerek olmadi, ben ortami iyi gözlemleyebiliyorum diyelim ve bahsettigim durumdan hoşlanan bazi kadinlarin ettikleri sohbetlerini kendim dinledim biliyorum.
Bizde arada ki yaş farkından dolayı bu sıkıntı oluyor malesef tipik bi rkova burcu olduğumdan kıskanmak doğam da yok sanırım ben sadece empati yapabilsin diye çıngar çıkartmaya yer arıyorum da bu gidişle bulamıycam belli ki :)

Erkeklerin öyle bir şey yok o senin paronaklığın sözü ve tepkisi yüz yılın yalanı ödülünü alır. Evlât size evlat ona değil kanımca. Eşiniz belli ki göz çapkını ama size de saygısız çünkü karısı varken birine bakan adam dan bir halt olmaz

Geçen kızım çok ateşledi apar topar Dr götürdük gecenin 1 yarısı.

Bir hasta yakını bayanda bekliyor koridorda boylu poslu güzel bir bayan biraz da rahat oturmuş yarışçı uzan mış.
Ve üst dekoltesi açık böle göğüs gözüküyor. Bu beni ilgilendirmez sadece anlaşılayım diye yazıyorum.

Ben kızımla ilgileyorum eşim olacak adam kan al ver getir götür işleri ile ilgileniyor. Ve ikide bir bu bayana bakıyor sonrada bana bakıyor bakıyım baktığımı görüyor mı diye..

Çok sinir oldum ama asla ses etmedim çünkü onun uçkuruğuyla ilgilenemeçktim kızım hastayken. Şimdi 2 gün geçti üstünden dayanamadım söyledim bağırdım çağırdım. Ve şuan benimle konuşmuyor sen hele bir daha benim yanımda birine bak seni nasıl rezil ediyorum a kadar getirdim lafı. O ise yalan iftira dedi asarım keserim dedi sustu ve konuşmuyor sinir oluyorum. Ben mi abarttım o mu

inanın erkeklerin %99u böyle :( ne yazık ki böyle. Eşim dediğim beyin yoksunu bile böyle. Herkese bakıyorlar eve gelip bilgisayar telefondan devam ediyorlar bakmaya...yaşım büyüdükçe anladım ki ne onlar bakmalı ne de kadınlar açık giyinmeli :s nefret ediyorum hepsinden bakandan da bakılmak isteyenlerden de

Okurken ben bile sinirlendim sen kadar bakma desende bakcak

İyi okuyun sadece kadın mı suçlu diyorum...giymesinler efendim istediğinizi deyin ortalık aç kurt kaynıyor kadını beğenip gelip bıçaklayan mi yok tecavüz eden mi yok bu pisliklerin dikkatini çekmemek için dikkat edicekler kendilerine...prim vermicekler ..istediğiniz kadar savunun..sonra haberlerde duyuyoruz sapik vahsetlerini..kusun istediğiniz kadar bende bu haberlere kusuyorum , orayı burayı sergileyip sokakta gezenlere kusuyorum , iğrenç duygularıyla onları seyreden erkeklere kusuyorum
Kizlarin senin gibi olmaz da bu laflarini sana iade ederler inşallah

Kizlarimi gayet edepli yetistecegim için sorun yok insalah..ayrıca kızlarımla ilgili hicbireey seni ilgilendirmez
Kıyafetle edep olmaz kusura bakmayın ne açık kadınlarımız varda kapalıların yaptığı iğrençliklerini yapmıyorlar o yüzden açık giyinmiş kapalı giyinmiş kimsenin haddi değil karışmak edeple kıyafeti bağdaştırmak cahilliktir yobazlıktır . O ne öyle ya açık giyindi dikkat çekti tecavüze uğradı bu nasıl mantık ya siz hangi dünya da yaşıyorsunuz. Abaza değilse bir erkek orasına burasına bir kadının bakmaz. Bu yobazlıkla biri gider açık giyindi diye elin karısına tekme atar biri gider eşarp taktı diye başından çeker !!! Kendinize gelin burası Türkiye herkes istediğini giyer ister çarşaf ferace giyer ister mini etek giyer göbek açar yahu sizeeeneeeeeeeeeee

Yanında karısı varken bakana denk gelince en son hissetceğim şey olur ‘çok güzelim’ tribi..

Daha çok ‘öküze bak, kendi karısını kapatmış bir parça et görmenin derdine düşmüş’ diyorum.

Hasta degilmiski hasta yakinini bekliyormuş ..kim ne derse desin herkes dikkat edecek giyimine ..ortalık aç kurt kaynıyor ...neler duyuyoruz kadınlara neler yapılıyor..kendisi için dikkat etmeli..istediğiniz kadarsavunun dekolteyi ,istediğimi giyerim felsefesini...bu devirde aç kurtlarin dikkatini cekmemeli kimse..
Şu fotoğrafa iyi bakmanı istiyorum. Umarım anlayabilirsin!

Eklentiler

• A7472B53-2980-47AD-93AB-59374D462EC9.webp
    A7472B53-2980-47AD-93AB-59374D462EC9.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 38
Back
X