Derdim eşim

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
İyi akşamlar arkadaşlar hemen konuya giricem, sorun eşim nasıls mı? Çocuktan sonra beni aşırı sinir etmeye başladı, artık hiç tahammülüm olmuyor kendisine. 2.5 yaşında bi evladım var, yemek yememiz problemli bigün iyiyse bigün kötü. Ben elimden geldiğince yemek falan filan çeşit yapıorum ama dediğim gibi bi gün iyi bi.gün kötü, çok zorlamıorum aç olsa yer zaten diorum. Ama eşim çok zorluyor bu beni sinir ediyor, çocuğu zorlaması yeri geliyor çocuğa bağırıyor kızıyor ben delleniorum, ben çıkışınca bu sefer bana. Çocuk etkilenmesin die karşılık vermediğim oluyor ama ne kadar sabredicem bilmiorum. Ne yapmalı nasıl yaklaşmalı bilmiorum, cvplarınız çok kıymetli

Son düzenleme:
Şöyle de tamam bir doktora gidelim yeme problemi için de. Doktor da zaten zorlamayın diyecektir. Belki o zaman zorlamaz

Şöyle de tamam bir doktora gidelim yeme problemi için de. Doktor da zaten zorlamayın diyecektir. Belki o zaman zorlamaz
Gittik doktora, doktor boyu kilosu iyi.diyor ama yinede bi iştah şurubu verdi. Derdim aslında eşimin çocuğuma çıkışları. Çocuk etkilenir mi psikolojisi bozulur mu korkusu?

İyi akşamlar arkadaşlar hemen konuya giricem, sorun eşim nasıls mı? Çocuktan sonra beni aşırı sinir etmeye başladı, artık hiç tahammülüm olmuyor kendisine. 2.5 yaşında bi evladım var, yemek yememiz problemli bigün iyiyse bigün kötü. Ben elimden geldiğince yemek falan filan çeşit yapıorum ama dediğim gibi bi gün iyi bi.gün kötü, çok zorlamıorum aç olsa yer zaten diorum. Ama eşim çok zorluo bu beni sinir edio, çocuğu zorlaması yeri gelio çocuğa bağırıo kızıo ben delleniorum, ben çıkışınca bu sefer bana. Çocuk etkilenmesin die karşılık vermediğim oluyor ama ne kadar sabredicem bilmiorum. Ne yapmalı nasıl yaklaşmalı bilmiorum, cvplarınız çok kıymetli
evet o harfini çok kullanmışsın

Eşiniz bir yemeği yemediğinde onu aynı şekilde zorlayın. Empati yeteneği varsa mesajı alır.

Konuya takılmadım da;

"Y" harfini neden yuttun diye takıldım.

Dio, zorlio, edio, yapio oo ooo ooo.

Insanın gözleri "ağrio" , yoruluyor.. yapmayın bunu bize:kızgın:

İyi akşamlar arkadaşlar hemen konuya giricem, sorun eşim nasıls mı? Çocuktan sonra beni aşırı sinir etmeye başladı, artık hiç tahammülüm olmuyor kendisine. 2.5 yaşında bi evladım var, yemek yememiz problemli bigün iyiyse bigün kötü. Ben elimden geldiğince yemek falan filan çeşit yapıorum ama dediğim gibi bi gün iyi bi.gün kötü, çok zorlamıorum aç olsa yer zaten diorum. Ama eşim çok zorluo bu beni sinir edio, çocuğu zorlaması yeri gelio çocuğa bağırıo kızıo ben delleniorum, ben çıkışınca bu sefer bana. Çocuk etkilenmesin die karşılık vermediğim oluyor ama ne kadar sabredicem bilmiorum. Ne yapmalı nasıl yaklaşmalı bilmiorum, cvplarınız çok kıymetli
O da cocugu dusundugunden yapiyo ama yanlis yapiyo farkinda degil... yaptigi cocuga zarar veriyo zorla yedirmek iyi degil

Gittik doktora, doktor boyu kilosu iyi.diyor ama yinede bi iştah şurubu verdi. Derdim aslında eşimin çocuğuma çıkışları. Çocuk etkilenir mi psikolojisi bozulur mu korkusu?
Benim eşimde arada böyle yapardı.Hatta bu yüzden büyük birkaç kavgamızda oldu.Sonra hatasını anlayıp özür diledi.Sakince konuştuk.Sen böyle yapınca çocuk daha çok korkuyor etkileniyor dedim.Boyu kilosu yerindeydi de kızım çok hasta olurdu.Oda bunu yememesine bağlardı.Oğlum iştahlı şükür ama kızım yüzümden eşimle çok kavgalarımız oldu.Şimdi büyüdü şükür iştahıda eskiye göre çok çok iyi.Bence güzelce konuşun.

Benim eşimde arada böyle yapardı.Hatta bu yüzden büyük birkaç kavgamızda oldu.Sonra hatasını anlayıp özür diledi.Sakince konuştuk.Sen böyle yapınca çocuk daha çok korkuyor etkileniyor dedim.Boyu kilosu yerindeydi de kızım çok hasta olurdu.Oda bunu yememesine bağlardı.Oğlum iştahlı şükür ama kızım yüzümden eşimle çok kavgalarımız oldu.Şimdi büyüdü şükür iştahıda eskiye göre çok çok iyi.Bence güzelce konuşun.
Çok konuştum sen nasıl rahat bir annesin diye bana çıkıştı

O iştah şurubu da alerji şurubu Allah bilir. Şimdiden çocuk yemek yesin diye dayasın şurubu. Allah akıl fikir versin

Benim eşim bir gün çocuğa zorla su içiriyordu ama çocuk ağlıyor ağzını kilitliyor bu hala biberonu itiyor. Damacanayı alıp ağzına sokasım geldi su öyle içilmez böyle içilir diye. Acıkan insan yer susadıysa içer nedir yani zorlamak

Back
X