Derdim EŞİM!!!

Ayni vaka benzer hayat. Birde benim açtığım konuyu okuyun lütfen. Görücü usulü ile evlenmenizle hiç alakası yok inanın. Ben evlenmeden önce 7 sene arkadaşlığımız oldu ama ev halini bilme sansim olmadı tabi ki. Benim eşim baştan bu kadar değildi tabi son 2 senedir özellikle nirvanaya ulaştı igrenclikleri.Allah sabır versin bize ne yapacağımı şaşırdım. Boşansan komedi resmen. Niye bosaniyorsun? Efendim eşim çatır çatır osurup geniriyor yanımda. Pisliği almis basini gidiyor gibi gerekçeler sunmak çok acayip geliyor. Sanki bunu sadece bu kadar ben yaşıyormuşum gibi geliyordu bana
 
Ayni vaka benzer hayat. Birde benim açtığım konuyu okuyun lütfen. Görücü usulü ile evlenmenizle hiç alakası yok inanın. Ben evlenmeden önce 7 sene arkadaşlığımız oldu ama ev halini bilme sansim olmadı tabi ki. Benim eşim baştan bu kadar değildi tabi son 2 senedir özellikle nirvanaya ulaştı igrenclikleri.Allah sabır versin bize ne yapacağımı şaşırdım. Boşansan komedi resmen. Niye bosaniyorsun? Efendim eşim çatır çatır osurup geniriyor yanımda. Pisliği almis basini gidiyor gibi gerekçeler sunmak çok acayip geliyor. Sanki bunu sadece bu kadar ben yaşıyormuşum gibi geliyordu bana
Açtığınız konuyu okudum, ve çok üzüldüm. Biz yazarken utanıyoruz ama onlar böyle igrenclikleri yaparken utanmıyorlar. Sizde bide çocuklarda var. İnsan en azından çocuklarından çekinir. Allah yardımcıniz olsun boşanın yada bu adamı ömür boyu çekin diyemem şartlar ve imkanlar neyi gösteriyorsa öyle bakın yolunuza.
 
Okurken çıldırdım bu ne adam cinsel hayatınız nasıl peki bu durumda
Ben artık tiksiniyorum eşimden. Değil aynı yatakta uyumak, birlikte olmak, elimi bile tutmasına izin vermiyorum. Tepkimi artık çok ağır koyacağım ki ya anlasın. Tabi anlarsa. Hayatından memnun senelerce birlikte olmasakta aynı yatakta uyumasakta onun için sorun yok. Zaten ise gidiyor 12 saatlik geliyor eve yemek ye oyun oyna tam istediği hayat. Yurtdisinda doğup büyüyen erkekler hiç olgunlasmiyor hep çocuk gibiler. 34 yaşında adam anca oyun oynuyor. Ya benimde bir karım var ilgi bekler mi hiccc sormaz kendine.
 
Yazik olmus size. Duzelmeye niyeti de yok. Cok pis bi adam bosanirim kendine gel deseniz duzelir mi yoksa bosanirsan bosan mi der ?
 
Tiksindiysen zor ya. Benim eşim de çok kilolu o yüzden hep terler. Ama inanılmaz fazla terliyor. Konuştum neyse ki anladı sık sık duş alıp üstünü değişiyor. Tiksinmemek için zorluyorum bende kendimi.
 
Kokusuna çözüm: Beyaz kalıp sabun ve çok kaynar su

Sümük için çözüm: Top haline getir akşam yemeginde tabağına koy. Tamamen organik de

Gaza çözüm: Evdeyseniz " mıçsaydın aşkım" dışarda yapmamasina rağmen özellikle bayanlarin yaninda " haşkım hani evde o mis gibi kokan gazlarından burda da pırtlatıversen de herkes nasiplense, hep bana hep bana olmuyor" de

Horlamaya çözüm: Ameliyat ya da son çare bir yastıkla üzerine yatın. Kökten çözüm
Hahahahahhabahaha . Siz çok güzel yaşayın inşallah. O adami sizin elinize verseler iki günde egitirsiniz😂
 
Herkese Merhaba,
Ben nerden başlayacağımı bilmiyorum açıkçası. Yanlışlarım olursa kusura bakmayın. Öncelikle ben 24 yaşında 7 yıldır evli ve yurt dışında yaşayan biriyim. Yani Türkiye den buraya gelin geldim. Konu şu EŞIM. Ben eşimle görücü usulü tanışıp Bir yıl içinde evlendim. Kendisiyle pek vakit geçirmedim çünkü ben Türkiyede o yurtdisindaydi. Neyse biz evlendik 10 gün beraber kaldık ve o yurt dışına geri döndü bende 1 sene boyunca vize mi bekledim bu arada eşim hiç gelmedi Türkiye ye çünkü okulu vardı. 1 sene sonra bende geldim eşimin yanına. İlk baştaki sorunumuz horlamasiydi ve ben gerçekten çok rahatsız oluyorum uyuyamıyorum yada gece uyanıyorum sonra tekrar uykuya dalamiyorum. Baktım bu böyle olmuyor eşime dedim çok horluyorsun bir doktora git yada çaresine bak diye. Doktora gitti ve doktor kilo vermen lazım demiş. (kendisi maalesef çok kilolu 1.70 boy 95 kilo) Ama eşimde hiç öyle bir çaba yok bende anladım artık bir şey yapmayacağını ayrı uyumaya başladım. Tabi onun umrunda değil 7 yıldır evliyim ve 7 yıldır ayrı yatıyoruz. Ben temiz titiz düzenli biriyim, eşimde benim tam tersim o kadar pis dağınık. Tabi aileden gelen bir şey. Çok afedersiniz ben evlendim evleneli eşim benim yanımda hep gaz çıkarıyor bunu defalarca söyledim rahatsız oluyorum yapma etme diye ama beni takan kim ki sonra burnuyla oynuyor. Peceteye çıkartıyor öylece sehpanın üzerine bırakıyor ve hep ben topluyorum . Ayaklarında hep yaralar var aynı şekilde o yaranın kabuklarını koparıp Peceteye bırakıyor yine sehpanın üstüne. Artık bu bir değil iki değil sürekli olunca midem bulanmaya başladı tiksinmeye başladım eşimden. İnanın defalarca söyledim kavga ettim ama adamın hiç umrunda değil ya. Zaten aynı yatakta bile uyumuyorum onunla. Ya bide eşim ne kadar banyo yaparsa yapsın çok iğrenç bir kokusu var yanında bile oturamıyorum :KK43: eşimden o kadar soğudum o kadar tiksindim ki bunu kimseye anlatamıyorum buraya yazıp içimi dökmek istedim. Bu arada eşim 34 yaşında.ama çocuktan beter. Eşime dedim ki sevgisiz evlilik yürür ama saygısız evlilik yürümez diye. Ben sana saygı göstermek zorunda değilim ben sana sevgi göstereceğim sen bana saygı göstereceksin diye. Bu lafına o kadar sinir oluyorum ki. Ne demek bu ya neymiş ben ondan küçükmüşum. O yüzdenmis. Kafa yapımız hiç ama hiç uyuşmuyor benim a dediğime doğru olsa bile b der o kadar ki inat biri. Şimdi diyeceksiniz evlenmeden önce anlamadın mı diye. Biz nisanliyken gezmedik vakit geçirmedik ailem izin vermiyordu. Zaten öyle sık sık gelip gitmedi bir telefonda gorusebiliyorduk. 17 yaşında zaten neyi nekadar anlayabilirdim ki. Ailem sagolsun okutmadilar hemen evlendirip kurtulmak istedi :KK43: şu an çok sinirliyim doğru düzgün yazamadım bile kusura bakmayın. Yorumlarınızı bekliyorum. Benim gibi eşiyle böyle şeyler yaşayan var mı? Varsa nasıl aştınız bu sorunları?
Biraz bu isteklerinizi tatlı dille söyleyin bakalım konuyu tartışmaya vardirmadan Canikli cicimli konuşup isteklerinizi dile getirin.
 
X