Derdim eski sevgilim ?

destekler evet te psikologa falan göndermiyorlar .. he evet doğru zaten isteyerek yaptım ben onları haklısın bilmeyen anlamayan yorum yapmasın bir zahmet
İsteyerek yapmış olabilirsin ne var ki bunda? Karşı cinse cinsel ilgi duymak hastalık değildir. Sen kendini buna inandırmışsın. Kullanmak ve kirli tabirlerinden belli. Neden göndermiyorlar psikoloğa? Gitmek istediğini söyledin mi?

İsteyerek yapmış olabilirsin ne var ki bunda? Karşı cinse cinsel ilgi duymak hastalık değildir. Sen kendini buna inandırmışsın. Kullanmak ve kirli tabirlerinden belli. Neden göndermiyorlar psikoloğa? Gitmek istediğini söyledin mi?
söyledim kaç kez bişeyin yok senin dediler psikolog napcak sana dediler

Nezamana kadar kendine acimayi devam edeceksin acaba? Nezaman kendini affedeceksin :kahve:

Kına bakalım Allahım çok büyük ...
Allah buyuk tabi. Amenna.
Kocamla biseyler yasayip ona kendimi kullandirdigim! icin ben de kendimi kotu hissediyorum :KK70:
Kinamiyorum. Alenen dalga geciyorum. Tipki senin KK uyelerine yaptigin gibi. Kinadigim icin basima gelecek olsa bile ben en azindan yaptiklarimin sorumlulugunu alabilirim. Kendim isteyerek yasadigim seylerin bedelini baskasina odetmem.

Allah buyuk tabi. Amenna.
Kocamla biseyler yasayip ona kendimi kullandirdigim! icin ben de kendimi kotu hissediyorum :KK70:
Kinamiyorum. Alenen dalga geciyorum. Tipki senin KK uyelerine yaptigin gibi. Kinadigim icin basima gelecek olsa bile ben en azindan yaptiklarimin sorumlulugunu alabilirim. Kendim isteyerek yasadigim seylerin bedelini baskasina odetmem.
Kk üyelerinle dalga mı geçiyor muşum ben ? İyi misin sen?

Hemen sosyal medya hesabınızı kapatın. Yeni bir başlangıç yapın. Zamana bırakın. İnanın o da başka birini bulunca sizi takmaz

Ama beni kullandı kullandı gitti el değmemiş aldı gerçek aşkı yaşıyorlar şuan onunla .
Kullandi derken?

Bak burda bazisi seni kullanir derken cogu kizimiz ozgurlukten dem vuruyor... ki o seni kullanirjen sen ne yapiyordun? Zevk aliyordunuz birlikte dimi?

Back
X