Derdim eski sevgilim ?

Haydaaaa. Kıza nişanlısı hakkında gizemli mesajlar atıyorsunuz, dikkat et diyorsunuz. Kızın huzuru bozulmuyor mudur sizce? Yani biraz empati yaparsanız anlayacaksınız. İnsanların huzurunu bozmaya hakkınız yok, kız ayrılsa sevineceksin oh oldu eski sevgiliye diyeceksiniz gibime geliyor kusura bakmayın. Biz size geçmişinize sünger çekin dedikçe siz şu beni kullandı ama nişanladı gibi şeyler peşindesiniz yapmayın Allah aşkına artık fake olduğunuzu düşünmeye başlayacağım
Nişanlısınla işim yok benim kendiyle var . Kıza da aynısını yapsa ne olacak Peki ? Biraz da o yönden düşün

Nişanlısınla işim yok benim kendiyle var . Kıza da aynısını yapsa ne olacak Peki ? Biraz da o yönden düşün
Yapsa bile size ne? Hem kendinizce uyarıyorsunuz hem de sebebini söylemiyorsunuz, bu basbayağı huzur kaçırmaktır. O zaman sebebini de söyleyeceksiniz.Siz basbayağı kız ayrılsın, eski sevgili sürünsün istiyorsunuz. Ama öyle bir dünya yok.Sahi neden kendi yolunuza bakmıyorsunuz?

Yapsa bile size ne? Hem kendinizce uyarıyorsunuz hem de sebebini söylemiyorsunuz, bu basbayağı huzur kaçırmaktır. O zaman sebebini de söyleyeceksiniz.Siz basbayağı kız ayrılsın, eski sevgili sürünsün istiyorsunuz. Ama öyle bir dünya yok.Sahi neden kendi yolunuza bakmıyorsunuz?
Banane yahu naparsalar yapsınlar .

Banane yahu naparsalar yapsınlar .
Hem öyle deyip hem tam tersi işler yapıyorsunuz. Ya şimdi kıza ''yanlış kişiye yazmışım'' gibi şeyler uyduruyorsunuz, ya da olayı anlatıyorsunuz. İnsanları arafta bırakmak huzur kaçırmak hiç hoş değil

Hem öyle deyip hem tam tersi işler yapıyorsunuz. Ya şimdi kıza ''yanlış kişiye yazmışım'' gibi şeyler uyduruyorsunuz, ya da olayı anlatıyorsunuz. İnsanları arafta bırakmak huzur kaçırmak hiç hoş değil
Benim de huzurumu kaçırdılar ben hep sustum yeter ama artık susan eziliyor.

o yaşta doğru yanlıs ayırt edebilcek yasta mıydım ben
bilmeyene konusması kolay geliyor tacize ugradım sevmiyorsun benı sevsen opersın denen bi sapıga denk geldım sevmeyi sevilmeyi o sanıyordum size kolay konusması

o yaşta doğru yanlıs ayırt edebilcek yasta mıydım ben
bizde o yaslardan gectik ama kendini korumayi biliyorduk bnce piskolojin gayet iyi yitik mituk depresif degilsin hem kendini savynuyorsun hem kiza saldiriyorsun hem cocukbeni kullandi diyorsun tecavuz mu etti ? Niye milletin mutlulugunu kiskaniyirsun ?derdinkizin el.degmemis olmasiysa burda suclu o kiz degil

Güzelim sen niye hep bu konularla gündemdesin anlamadım ben.
#kirliyim#kirletildim#kullanıldım#
Olayın nedir senin?Bir işe girip çalışsana,ya da evlensene..Nasıl kendine katlanıyorsun.Beynin yormuyormu seni?Ağır gelmiyormu bu düşünceler?

Back
X