- 27 Şubat 2012
- 16.919
- 28.588
- 798
Çocuğa napabilirim?
Şikayetcı olabilirdin mesela
Cinsel tacizden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğa napabilirim?
Yedim ben Ayvayı o zaman ahahaha EGO’su tatmin olmustur şimdi baya . Antidepresan lazım bana ya ama gidemiyorum doktora ..Evet büyük ihtimalle tahmin etti sizin olduğunuzu. Psikolojik desteğe inanmıyorum demişsiniz ama gerçekten yararı var. En azından bir çaba göstererek bile kendinizi daha iyi hissedersiniz.
Taciz değil ki . Sevmeyi sevilmeyi cinsellik sanıyordum ben . O da bundan yararlandıŞikayetcı olabilirdin mesela
Cinsel tacizden
Dışlanıyorum her yerde herkes duydu benim yaptıklarımı zaten sessiz Sakinim nerde ne konuşulur ne yapılır hiç bilmiyorum .. çekingenim baya . Muhabbet etmeyi bilmiyorumYalnız kalmanızın sebebi tam olarak nedir. Yaptıklarınız yani ilişki anlamında mı yoksa kişilere tavırlarınız mı
O zaman kendini geliştir kurslara falan git canımDışlanıyorum her yerde herkes duydu benim yaptıklarımı zaten sessiz Sakinim nerde ne konuşulur ne yapılır hiç bilmiyorum .. çekingenim baya . Muhabbet etmeyi bilmiyorum
Taciz değil ki . Sevmeyi sevilmeyi cinsellik sanıyordum ben . O da bundan yararlandı
Adım çıktı ondan ayrılınca başkasıyla çıkıyordum güvenini kırdım canım cok intikamını da böyle aldı .Bekaretımi bozmaya calıstı demıssın.. Ne demek pekı zorlamış ıste istemediğin bıseye buda tacızdır. Sevgi bu degıl.. Silkelen kendıne gel canım
Çok iyi niye canım ?Ailenizle Aranız nasıl
Utanmaktan gidebilsem cıkabilssmO zaman kendini geliştir kurslara falan git canım
Sürekli insanlar yaptıklarımı duydu diyorsunuz aynı zamanda bakireyim diyorsunuz, önceki konularınızda da hep adım çıktı biriyle konuşuyordum geçmişimi anlattım vs demiştiniz. Bakireyseniz nasıl bir cinsel yaşam yaşamış veya ne kadar ileriye gitmiş olabilirsiniz diye düşündüm açıkçası.. Sürekli dışlanmaktan bahsediyorsunuz ve ailenizin bu durumu bildiğini söylüyorsunuz, şehir değiştirme durumunuz yok mu madem ailenizinde yüzüne hiç bir akrabanız vs bakmıyo onlarda rahatsızdır bu durumdan sanıyorumki? Son olarak muhabbet etmeyi bilmiyorum diyorsunuz burda gayet güzel cevaplar yazıyorsunuz, salağım ben kafam basmıyor diyorsunuz ama eski sevgilinizin nişanlısına yazacak kadar kafanız çalışıyor? Çok çelişkili konuşuyorsunuz bana kalırsa..Dışlanıyorum her yerde herkes duydu benim yaptıklarımı zaten sessiz Sakinim nerde ne konuşulur ne yapılır hiç bilmiyorum .. çekingenim baya . Muhabbet etmeyi bilmiyorum
Hani belki çocukluğunda sevgisiz büyüdün mü falan diye anlamaya çalışıyorumÇok iyi niye canım ?
Adım çıktı ondan ayrılınca başkasıyla çıkıyordum güvenini kırdım canım cok intikamını da böyle aldı .
Evet o kadar kafam çalışıyor tabi ki yazarken sıkıntı cekmiyorum ama kendimi ifade edemiyorum muhabbet edemiyorum konuşurken sıkıntı çekiyorum çocukluktan beri var bu sessizlik ben de . Taşınmamız mümkün değil .Sürekli insanlar yaptıklarımı duydu diyorsunuz aynı zamanda bakireyim diyorsunuz, önceki konularınızda da hep adım çıktı biriyle konuşuyordum geçmişimi anlattım vs demiştiniz. Bakireyseniz nasıl bir cinsel yaşam yaşamış veya ne kadar ileriye gitmiş olabilirsiniz diye düşündüm açıkçası.. Sürekli dışlanmaktan bahsediyorsunuz ve ailenizin bu durumu bildiğini söylüyorsunuz, şehir değiştirme durumunuz yok mu madem ailenizinde yüzüne hiç bir akrabanız vs bakmıyo onlarda rahatsızdır bu durumdan sanıyorumki? Son olarak muhabbet etmeyi bilmiyorum diyorsunuz bursa gayet güzel cevaplar yazıyorsunuz, salağım ben kafam basmıyor diyorsunuz ama eski sevgilinizin nişanlısına yazacak kadar kafanız çalışıyor? Çok çelişkili konuşuyorsunuz bana kalırsa..
O kadar ne yapmış olabilirsin ki bence dediğin gibi kendini suçlu hissediyorsun özgüven kaybı yaşıyosun o yüzden herkes hata yapar ama farkında olmak bi başlangıçtırUtanmaktan gidebilsem cıkabilssm
Öyle olanları da buldum ama anlaşamadım bilmiyorum ya niye yaşıyorum ki ben .. alsın hırsını herkes benden çıkarıyor zaten .İntikam almamıs karaktersiz Bı sekılde hırsını Almıs diyelim.. Dunyanın sonu degıl inan bana devam edebilirsin kaldıgın yerden.. Dısarıda ille de "ellenmemiş"(kaba oldu biraz) isterim demeyen cok erkek var.. Sende bu durum tramva yasatmıs ama ustesınden gelebilirsin. Boyle devam edersen daha cok hata yaparsın
Ben de küçükken öyleydim ama okul kurslar vs çok kitap okurum mesela bunlar insanı olgunlaştırıyor. Artık insanları tanımışsın kim zarar vericek biliyorsundur. Çevrene de dikkat edersen bişey olmaz. Nasıl dışlıyorlar ya da sana mı öyle geliyor acaba. Psikolojik olarak bazen bize öyle gelir ya mesela bazen öyle bişey miEvet o kadar kafam çalışıyor tabi ki yazarken sıkıntı cekmiyorum ama kendimi ifade edemiyorum muhabbet edemiyorum konuşurken sıkıntı çekiyorum çocukluktan beri var bu sessizlik ben de . Taşınmamız mümkün değil .
Nenem dedem yanında büyüdüm işte 10 yasıma kadar falandı sanırsam onlar da ne kadar ilgilenebilir ki hep dışarı kaçıyordum oyun oynamaya azarlıyorlardı beni hep ama seviyorlardı da kavgayla büyüdüm ama bu bahane edilemez annem babam cok iyidir yine de okul da da cok sessizdim ben ..Hani belki çocukluğunda sevgisiz büyüdün mü falan diye anlamaya çalışıyorum
Öyle olanları da buldum ama anlaşamadım bilmiyorum ya niye yaşıyorum ki ben .. alsın hırsını herkes benden çıkarıyor zaten .![]()