- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
canım bu gelinlik pronovias. pronovias gelinlik kiralamaz. satar. neden böyle yalan söyleme gereği hisseder ki bu insanlar anlamıyorum ??
canım bu gelinlik pronovias. pronovias gelinlik kiralamaz. satar. neden böyle yalan söyleme gereği hisseder ki bu insanlar anlamıyorum ??
Ya düğün dernek gelinlik olayına uzaksınız ya da sadece marka gelinlikçilere gitmişsiniz. Evet gelinlik modeli pronovias ama gelinlik diken bütün moda evleri bu tarz modelleri uyarlarlar kendilerine. Converse bir ayakkabı çıkarır, tutunca da bütün ayakkabıcılarda buna benzer ayakkabılar görürsünüz.
Iyimisiniz siz.kim yalan soyluyor acaba.laflarinza dikkat edin.pronovias modeli bu sadece
canım biraz sakin ol. arkadaş onlara yalancı dedi. yani senden kiralama fiyatı alıyorlar ama bu satış fiyatı demek istemiş. o zaten sana yardımcı olmak için bunu söylemiş yani o marka kiralamıyormuş satış fiyatına kiralamış sanada bunu yazmak istemiş sanırım.
bazen anlatmak istediğimiz tonlamaları kelimelerle anlatamayız . lütfen biraz sakin ol sende heyecanlısın streslisin seni çok iyi anlıyorum.
konuna gelince kesinlikle alttan alma verdiğiniz sözleri tutun yoksa gerekeni yaparım de. ben türkiyede ki önemli hastaneler grununun birinde adı lazım değil. annem ameliyat olunca 6 gece kaldık . inanırmısın özel hasyane demeye bin şahit. bende şikayet var a hasta haklarına heryere şikayet ettim daha hastaneden çıkmadan herşey düzeldi.
sende hakkını ara güzelim umarım hayalindeki gelinliğe sorunsuz ulaşırsın
Birazdan banlanacaksın büyük ihtimal . Çok geçmiş olsun şikayet etsene kadınıArkadaşlar bu fatihte şebnem Sönmez diye bir dolandırıcı var Lanet olsun ona verdiğim para haram olsun LÜTFEN Bu şebnem denilen şahısa ve annesine hayallerinizi kaptırmayın️bildiğiniz dolandırıcılar fabrikasyon sistemiyle çalışıyorlar hayallerimi yıktılar ️prova dedikleri şeye üfleye püfleye gelerek sanki lütufta bulunmuş gibi davranıp psikolojik olarak sizi yıpratıyorlar sonucunda size bir çöp verilip dünyanın parasını alıyorlar. Örneğin dantelleri üst üste koyup gelinliğin iğrenç görünmesi mi dersiniz etek uçlarına saçma sapan ekli köklü başka danteller mi koymalarını dersiniz gelinliği düğün öncesi fotoğraf çekiminde bir saat giydim ve söküldü ya anlatamam size neler çektiğimi gelinliği düzelttirmek için bir o kadar daha para verdim duvak yerine bulaşık süngeri bile yapmayacağınız bir bez parçası veriyor elinize bir de arkanızdan küfür ederek sizi gönderiyor NE OLUR BU GÜZEL GÜNÜNÜZÜ REZİL ETMEYİN ️zaten her gittiğimde bir gelinle kavga ediyorlardı burdan anlamalıydım ama basiretim bağlandı ben yandım siz yanmayın isterseniz elimde fotoğrafları var kanıtlayabilirim
Anlamadım canım banlanmak ne demek walla ne yapacağımı bilemedim bende bari buralara yapayımda başka insanlar mağdur olmasın diye düşündümBirazdan banlanacaksın büyük ihtimal . Çok geçmiş olsun şikayet etsene kadını
35 msjın 34 tanesi bu msjArkadaşlar bu fatihte şebnem Sönmez diye bir dolandırıcı var Lanet olsun ona verdiğim para haram olsun LÜTFEN Bu şebnem denilen şahısa ve annesine hayallerinizi kaptırmayın️bildiğiniz dolandırıcılar fabrikasyon sistemiyle çalışıyorlar hayallerimi yıktılar ️prova dedikleri şeye üfleye püfleye gelerek sanki lütufta bulunmuş gibi davranıp psikolojik olarak sizi yıpratıyorlar sonucunda size bir çöp verilip dünyanın parasını alıyorlar. Örneğin dantelleri üst üste koyup gelinliğin iğrenç görünmesi mi dersiniz etek uçlarına saçma sapan ekli köklü başka danteller mi koymalarını dersiniz gelinliği düğün öncesi fotoğraf çekiminde bir saat giydim ve söküldü ya anlatamam size neler çektiğimi gelinliği düzelttirmek için bir o kadar daha para verdim duvak yerine bulaşık süngeri bile yapmayacağınız bir bez parçası veriyor elinize bir de arkanızdan küfür ederek sizi gönderiyor NE OLUR BU GÜZEL GÜNÜNÜZÜ REZİL ETMEYİN ️zaten her gittiğimde bir gelinle kavga ediyorlardı burdan anlamalıydım ama basiretim bağlandı ben yandım siz yanmayın isterseniz elimde fotoğrafları var kanıtlayabilirim
Arkadaşlar bu fatihte şebnem Sönmez diye bir dolandırıcı var Lanet olsun ona verdiğim para haram olsun LÜTFEN Bu şebnem denilen şahısa ve annesine hayallerinizi kaptırmayın️bildiğiniz dolandırıcılar fabrikasyon sistemiyle çalışıyorlar hayallerimi yıktılar ️prova dedikleri şeye üfleye püfleye gelerek sanki lütufta bulunmuş gibi davranıp psikolojik olarak sizi yıpratıyorlar sonucunda size bir çöp verilip dünyanın parasını alıyorlar. Örneğin dantelleri üst üste koyup gelinliğin iğrenç görünmesi mi dersiniz etek uçlarına saçma sapan ekli köklü başka danteller mi koymalarını dersiniz gelinliği düğün öncesi fotoğraf çekiminde bir saat giydim ve söküldü ya anlatamam size neler çektiğimi gelinliği düzelttirmek için bir o kadar daha para verdim duvak yerine bulaşık süngeri bile yapmayacağınız bir bez parçası veriyor elinize bir de arkanızdan küfür ederek sizi gönderiyor NE OLUR BU GÜZEL GÜNÜNÜZÜ REZİL ETMEYİN ️zaten her gittiğimde bir gelinle kavga ediyorlardı burdan anlamalıydım ama basiretim bağlandı ben yandım siz yanmayın isterseniz elimde fotoğrafları var kanıtlayabilirim
Evet şikayet edeceğimAbla iyisin hoşsun da buraya yazmakla olmuyor, elinde fotoğraf olsa da kadın sana dava açsa adını karalamaktan haksız duruma düşersin. Tüketici Mahkemesi'ne şikayette bulun, paranı al. Geçmiş olsun.
Ben giydiğim ilk gelinliği kiralamistim. Ekime kadar bulursun. Ben olsam iptal ederdim.Geçen haftasonu karar verdim gelinliğime ve kaporasını verdik,kiralamaya karar verdik.Bize verdikleri fiyatla beraber o gün,nişan çiçeği sizin demişlerdi.tarlatan herkesin kabinlerde denediği bir tarlatan değişecek demişlerdi.bugün provam vardı,sabah aradılar beni provayı ertelemeye kalktılar önce sonra itiraz ettim ve provaya gittim ölçülerim alındı.Bana tek bir duvak verdiler.Bunu istemiyorum dedim.Kenarları gübürlü olsun istiyorum dedim.Ekstra ücret olur dedi önce sonra gitti bitane getirdi verdi.
Fakat ilk konustugumuzda uzun ve kısa duvak arasında kararsız kalmıştım ve bana her ikisinide verebileceklerini söylediler.Bugün ise böyle birşeyin olmayacağını söylediler.(farklı bir eleman gelmiş,yeniymiş,o yanlış söylemiş)peki bu benim sorunum mu?
Peki bu koca gelinlikçinin(istanbul pendikte) elinde seçenek olarak sunacağı iki duvakmı vardır sadece?
Gelin takı kasesinden hiç bahsetmediler bile.Ben sormayana kadar bindallı denetmediler bile,Gelin tacı aynı şekilde.
En büyük olay ise anlatığımız fiyatın üstüne söylediler bugün,diğer eleman gelip şahit olduda düzeldi tekrar.Bu defa çok makul fiyat verdik,tüm ürünleri geri alacağız dedi,yani özetle ilgi alaka tamamen gitti.
Şimdi yarın gidip konuşacağım.Sizce tüm bu yaptıklarına nasıl bir yaklaşım içinde konuşmalıyım.Şuan çok gerginim.Hele mecburmusum gibi tek duvam göstermelerine....iptal etmeyi bile düşünüyorum.Düğünüm 20 ekimde yetişirmi yeni bi gelinlik arayışı,bulusu,provalar...vs
işte gelinliğim de bu...
Hiç fark etmemiştim :)Bu konu 2013 un :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?