Derdim gelinlikçi....:(

Canım şimdi panik halinde karar veremiyorsun. Biraz sakinleş. Buraya kesin bir şey söylemeden başka yerlere de bak. O zaman göreceksin ki istediğin modelde başka yerlerde de var.

Buradan ayrılmaya karar verdiğinde de. sikayetvar.com'a üyeyim, kadinlarkulubu.com'a üyüyim. Dahası evlenecek bir sürü arkadaşım var, sizi temin ederim bu yaşadıklarımı herkese anlatacağım. Belki direk marka ismi vermek ticari itibarı falan zedelemek olabilir ama merak eden herkese özelden mesaj atarak da halledebilirsin. Salak firmalar kendilerine mecbur kaldığımızı falan düşünüyorlar sanırım. Facebook sayfaları varsa oraya bile yazabilirsin duvarlarına. Biz de altına gelir beğenleri doldururuz. Sosyal medyanın gücünü görsünler. Ekşide yanmış pizza yollayan bir firma arkadaşa çirkeflik yapmıştı. Sonra adamları gazetelere olay olacak kadar rezil etmişlerdi.

canım bu gelinlik pronovias. pronovias gelinlik kiralamaz. satar. neden böyle yalan söyleme gereği hisseder ki bu insanlar anlamıyorum ??

Ya düğün dernek gelinlik olayına uzaksınız ya da sadece marka gelinlikçilere gitmişsiniz. Evet gelinlik modeli pronovias ama gelinlik diken bütün moda evleri bu tarz modelleri uyarlarlar kendilerine. Converse bir ayakkabı çıkarır, tutunca da bütün ayakkabıcılarda buna benzer ayakkabılar görürsünüz.

cogu moda evi unlu markalarin modellerini alir,birebirini diker..model alinan inbal driorsa mesela dikilen o markaya ait olmaz birebiri olur..dedigim gibi bircogu yapiyo bunu orijinal calisan az..bir diger ihtimal modaeviorijinal marka satiyordur bu da pronoviasin teshir urunudur,teshir urununu satmak yerine kiraya veriyordur..tartisma yapmayalim ben arkadasa uzuldum destek olun biraz yahu.. :)

Iyimisiniz siz.kim yalan soyluyor acaba.laflarinza dikkat edin.pronovias modeli bu sadece

canım bu gelinlik pronovias. pronovias gelinlik kiralamaz. satar. neden böyle yalan söyleme gereği hisseder ki bu insanlar anlamıyorum ??

canım biraz sakin ol. arkadaş onlara yalancı dedi. yani senden kiralama fiyatı alıyorlar ama bu satış fiyatı demek istemiş. o zaten sana yardımcı olmak için bunu söylemiş yani o marka kiralamıyormuş satış fiyatına kiralamış sanada bunu yazmak istemiş sanırım.
bazen anlatmak istediğimiz tonlamaları kelimelerle anlatamayız . lütfen biraz sakin ol sende heyecanlısın streslisin seni çok iyi anlıyorum.

konuna gelince kesinlikle alttan alma verdiğiniz sözleri tutun yoksa gerekeni yaparım de. ben türkiyede ki önemli hastaneler grununun birinde adı lazım değil. annem ameliyat olunca 6 gece kaldık . inanırmısın özel hasyane demeye bin şahit. bende şikayet var a hasta haklarına heryere şikayet ettim daha hastaneden çıkmadan herşey düzeldi.

sende hakkını ara güzelim umarım hayalindeki gelinliğe sorunsuz ulaşırsın

daha zaman varmış hazır gelinlik alsan ben öyle yapmıştım özelden resim yollanıyosa resimde yollarım çokta beğenerek almıştım giydim oldu hiç tadilatsız aldım çıktım başımda ağrımadı duvağı çiiçeğide ben beğendim ordan

Tekrar bir görüşün eğer uzlaşamazsanız ilçenizdeki tüketici hakem heyetine şikayet edin, hazır gelinlik özel dikmiyorlar kaporanızı da vermek zorundalar. Sizin için yaptıkları özel bir dikim yok. Yasal olarak kaporaya el koyma hakları yok bu tamamen uydurulmuş bir kuraldır. Hakkınızı arayın

Olmuyorsa başka bir gelinlikçi pekala 20 Ekim'e yetiştirebilir. Ama peşini bırakmayın, bu işin uyanığı çok, piyasada yüzlerce gelinlikçi var, istediğini seçebilirsin.

nişanımda başıma geldi nişanlığım için çok söz verdiler yapmadılar giyilecek hale gelene kadar canım çıktı kaparo vermiştim yakamadımda oyüzden gezdim baktım hazır sıfır gelinlik aldım çokta memnunum fotolara zevkle bakıyorum tavsiyem öyle yap en azından bi göz gezdir istanbuldaysan ben mahmutpaşadan almıştım gelinlik çiçek duvak bide kabarık nişanlık kına için oda sıfırdı 2000 ödedim satınaldım

Bugun gittim, provada canimi sikan gorevliyu isten cikarmislar.magaza adina defalarca ozur dilediler.gelinligim hazir direk uzerime oturdu.kol eklenecek sadece.istedgim duvagida aldim biri kisa biri uzun olmak uzere:)tarlatanmda haloldu:)cok ilgililerdi iptal ediyorum diye gitmistim.sorun sadece benmle ilgilenen temsilcideymis:)
24eylulde teslim alcam insallah.cook mutluyum.herkese cok tesekkur ederim

Cok makul fiyata kiraliyorum gelinligi.bian yanlis anlamsm.arkadastan ozur diliyorum.sizede tesekkurler.sorunumda haloldu bu arada:)yukariya yazdim

Arkadaşlar bu fatihte şebnem Sönmez diye bir dolandırıcı var Lanet olsun ona verdiğim para haram olsun LÜTFEN Bu şebnem denilen şahısa ve annesine hayallerinizi kaptırmayın ️bildiğiniz dolandırıcılar fabrikasyon sistemiyle çalışıyorlar hayallerimi yıktılar ️prova dedikleri şeye üfleye püfleye gelerek sanki lütufta bulunmuş gibi davranıp psikolojik olarak sizi yıpratıyorlar sonucunda size bir çöp verilip dünyanın parasını alıyorlar. Örneğin dantelleri üst üste koyup gelinliğin iğrenç görünmesi mi dersiniz etek uçlarına saçma sapan ekli köklü başka danteller mi koymalarını dersiniz gelinliği düğün öncesi fotoğraf çekiminde bir saat giydim ve söküldü ya anlatamam size neler çektiğimi gelinliği düzelttirmek için bir o kadar daha para verdim duvak yerine bulaşık süngeri bile yapmayacağınız bir bez parçası veriyor elinize bir de arkanızdan küfür ederek sizi gönderiyor NE OLUR BU GÜZEL GÜNÜNÜZÜ REZİL ETMEYİN ️zaten her gittiğimde bir gelinle kavga ediyorlardı burdan anlamalıydım ama basiretim bağlandı ben yandım siz yanmayın isterseniz elimde fotoğrafları var kanıtlayabilirim

Birazdan banlanacaksın büyük ihtimal . Çok geçmiş olsun şikayet etsene kadını

35 msjın 34 tanesi bu msj
Geçmiş olsun şikayet edin lütfen

Abla iyisin hoşsun da buraya yazmakla olmuyor, elinde fotoğraf olsa da kadın sana dava açsa adını karalamaktan haksız duruma düşersin. Tüketici Mahkemesi'ne şikayette bulun, paranı al. Geçmiş olsun.

Ben giydiğim ilk gelinliği kiralamistim. Ekime kadar bulursun. Ben olsam iptal ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…