- Konu Sahibi GazozGofret
-
Kızlar avea kontörlü hat kullanıyorum senelerdir ama son 6 aydır ne yüklesem ertesi güne bakiyem 0Cinnet geçiricem artık. Öğrenciyim ben avea hattımı faturalıya geçirmek istiyorum nasıl olacak ödeme işlemleri falan bir de tavsiye ettiğiniz internet sms konuşma üçlüsüne sahip tarife var mı ?:26:
dün 20 lira atmıştım bu gün 0 tl kaldı ya şaka gibi
ben sizin kullandığınız operatörden hiç ama hiç memnun değilim bende faturalıya geçmiştim ve bana gelen fatura ucretinin haddi hesabı yoktu direk operatöre değiştirdim sana tavsıyem vadafone... en ucuz operatör hele ögrenci için bulunmaz nimet...
Kızlar avea kontörlü hat kullanıyorum senelerdir ama son 6 aydır ne yüklesem ertesi güne bakiyem 0Cinnet geçiricem artık. Öğrenciyim ben avea hattımı faturalıya geçirmek istiyorum nasıl olacak ödeme işlemleri falan bir de tavsiye ettiğiniz internet sms konuşma üçlüsüne sahip tarife var mı ?:26:
aynı durumdayız. benim turkcell ayda belki 100 lira gidiyordur faturalı olsa halbuki 20 lira bir yeri bir arıyorum tl ml kalmıyor valla bu nasıl iş en sonunda bana bimcell aldırcaklar ya
ya bir yeri daha aramadan gidiyor liralarım lira atmaya korkar oldum
Acaba canım yanlışlıkla bir yere mi üye oldun.Mesela bir örnek veriyim: Arkadaşımın kardeşi telefonunu gizli gizli almış netten biryere üye olmuş bu oyun sitesiydi.Arkadaşım da devamlı tl yüklüyor.Allah Allah bakıyor tl falan yok.Nereye gidiyor falan derken kardeşi itiraf etmişti en sonunda.Bu tip bir vaka olabilir mi acaba?
hadi ya :26: numaramı taşıyayım o zaman ama bütün çevrem avea benim :26:
Bu soru oparetörle alakalı değil ki.Arayıp sormadınız mı siz hiç ? Ya yanlışlıkla bir yere üye olduysanız? Ben anında arar sorarım muhakkak bir nedeni olmalı...Eğer bir neden olmaksızın gidiyorsa TL lar dava edicem falan gibi şeyler söylerdim açıkcası para boşamı kaznaılıyor...Bence hiç hat değiştirmeden sadece müşteri temsilcisiyle konuşsanız halledersiniz durumu....
dediğim operatörün sitesine girip bakın daha avantajlı secenekleri var
Bir kere aradım yardımcı olmadılar. Üye değilim bir yere. Ben faturalıya geçmek istiyorum lira yüklemekten bıktım
hayır hayır kesinlikle böyle bir durum söz konusu değilbenden başka da kimse eline almadı telefonumu :26:
Bilemiyorum o zaman.Acaba aldığın hat açık hat mıydı.Şimdilerde sıfır bulmak zor yani hani.
Açık hat derken ?
Canım şöyle oluyor son birkaç senedir kapalı hat bulmak zorlaştı.Açık hat demek senin hattını daha önce birisi kullanmış sen almadan önce sonra bırakmış sende gidip almışsın ama sana alırken dememişler bu hattı daha önce birisi kullandı diye.Genelde de dürüst olmayıp söylemezler.
siz konuşup çok lira gittiği için mi şikayetçisiniz,yoksa hiç konuşma yapmadığınız halde mi gidiyor o kısmı tam anlayamadım. eğer konuşmadığınız ya da telefonu kullanmadığınız halde gidiyorsa tabii ki müşteri hizmetlerinden başkası yardımcı olamaz. ama diyorsanız ki uygun bir tarife arıyorum, BAL paketi var Avea'da. ben onu kullanıyorum. BAL 250 de mesela 20 TL ödüyorsunuz,her yöne 250 dk,her yöne 250 sms ve 250 mb internet. bi internetim yetmiyor. onun dışında gayet güzel tavsiye ederim
bu paketi lira yükler yüklemez yaparsanız sorun olmaz diye düşünüyorum ayrıca :)
Hehe bende turkcllde yasiyodum aynisini
19tl 1000 sms heryone 500dk 1gb frsatyla vodafona gectm can ya daha 0i gormedm bide aran kazan yaptin mi oohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?