Derdim gsm operatörüm çıldıracağım.

Paranız kullanmadan gidiyorsa bir sorun var demektir illa hatlıya geçicem diyosaniz bizim tarifeyi öneririm parasi çok gelmezse 32 tl 3yüz her yöne 3bin avea içi 3binde sms 22tl 1gbda net tanimlattik 10tlye tamam hem net sınırsız aslında 1gbdan sora hızı düşüyo ama olsun tavsiye ederim

Kızlar bir de ben diyelim faturalı yaptım fatuadaki miktarı aşarsam fatura fazla gelecek ya miktar aşılınca direk hizmet kesiliyo mu öyle bir şey var mı :26:

benide turkcell deli ediyor hiç sevmedim acaip kullanışsız ve pahalı ve sadece öğrecilere yönelik diğerlerine pahalı ben vodafondan memnundum eşim ve kızım yüzünden turkcelllyim hiç memnun değilim dönüşüm tekrar turkcele olacak ayrıca mb hemen bitlyor bu işte bir oyun var ama anlamadım!?

Sürekli kalan dakika msj nete bakabilirsin 9333den canım bakarsan sorun yaşamazsın biz kaç aydır kullanıyoruz bi sorun yaşamadık daha

Turkcell den ne çektiğimi bir ben bilirim.Sömürmekte üstüne yok.

bn bu operatoru 7 yıldır kullanıyorum.tek memnun olmadıgım özelliği her ay telsiz kullanım ücreti 1.31 tl alması.bence sızın telefno farkında olmadan ınternete baglanıyor olabılır yada herhangı bı uyelık olayı fılan olmustur.annemede böyle olmustu megersem altın pıyasasına uye olmus farkında olmadan net uzerınden fıyat degıstıkce anneme fatura yazıyodu sonunda bn ıptal etmeyı basarabıldımde kurtulduk :)bıızım telefonda oyun kısmında net uzerınden pıyasa verılerıne erısılsın mı dıye secenek vardı onun kapalı olması gerekıyomus bızım acıkta durdugundan gıtmıs o tl ler.szdede öyle bısey vardır.kurcalayın telefonnu ıyıce.

Söylediğin erişimleri biliyorum hepsini kapattım telefon ayarlarından falan, sonuç aynı :26:

Ayarlar, mobil ağlarda "paket veri kullan" diye bişey var. Farketmemişim o ayar açıkmış sürekli tl gidiyodu. onu kapattım gitmiyo artık. belki öyle bişeydir?

Benim kardeşimde de aynısı oluyordu...
Yüklüyorduk, 1-2 saate para kalmıyordu.. Alakasız yerlere kesiyorlardı, hoş nereye kesildiği bile belli değildi, alakasız bile denmez buna..
Sonra bende onu, aveada başka tarifeye geçirdim. 19 liraya bir sürü şeyler alıyor. İnternet, sms, konuşma falan ne var ne yok.. Düşünün bir ergen olmasına rağmen bile çoğu hakkını bitiremiyor. Bayilikten o tarifeye geçseniz? Kesim falan kalmadı sonra.

hat yine faturasız mı kaldı?
ben soğudum avea dan sanırım vodafone a taşıyacağım .
bahsettiğiniz paket hangisi?

hat yine faturasız mı kaldı?
ben soğudum avea dan sanırım vodafone a taşıyacağım .
bahsettiğiniz paket hangisi?

Evet canım faturasız..
Yıkılan tarife mi, yıkılanlı bişey canım. Ben çok anlamıyorum da adı böyle bişey.

Ben kendim avea faturalı kullanıyorum, memnunum ondan da..

Çalarken dinlet diye tabir ettigimiz olay var mı çünkü aynısı anneminde başına geldi yıllar önce çalarken dinlet vardı karşı taraf aradıgında müzik dinliyorlardı yükledigimiz kontrlar sıfıra iniyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…