- 3 Eylül 2016
- 7
- 0
- 6
- Konu Sahibi Sessizprencess
Merhaba kızlar uzun süredir sessiz takipçiyim burda 6aylık yeni evliyim kocamın ailesiyle yaşıyoruz ve büyük sorunlar yaşıyorum severek ve kaçarak evlendim ailemle de sonradan barıştım ne kına ne düğün hiç birşeyim olmadı nikahta bile bir elbise alınmadı fazla iyi niyetliyim durumumuz düzelince düğün olacaktı zaten bu zamana kadar sabrettim kocam çok iyi bir insan hiç bir zaman beni ailesine ezdirme Di hep beni korudu ama ailesi bizim için bir iğne dahi almadılar hiç bir değer görmedim evlendiğimizden beri 5tane görümcem var bu eve gelenin gidenin haddi hesabı yok zaten hep bi laf sokmalar benden sürekli hizmet beklemeler resmen ben bu evde hizmetçi gibi muamele görüyorum ne yapacağımı şaşırdım ayrı eve çıkmamızın imkanı yok şuan bu durumda bu evde bi gün olsun yaşamak ölüm bana kaynanam sürekli ben 9 çocukla açlık içinde durdum kocamla hiç birşeyim olmadı diye resmen beni kendiyle kıyaslayıp duruyor ne bi hediye ne bi takı hiç birşeyim yok düğünüde paranız olursa yaparsınız benim durumum yok diyor ama kızının 10bin TL borcunu daha yeni ödemiş yaşadığım şeyler o kadar çok ki anlatmakla bitmez