• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim güzel giyinenemek :(((

aynı boydayız :KK28::KK28: benim kilo 58 ,nan bazen bende en alakasız yerlerde en lakasız kombinler yapıyorum. topuklu ayakkabı giyiyrum çünkü giymek ist,yorum. ama çevremdeki bodur kızların gazabından korkuyorum.. ne giysek dikkat çekiyo boydan mütevellit haklısın giydiğin şeyleri kendine yakıştıramamakta. ama boşver gitsin ben böyle istedim giydim de

bodur kızlar ? ne kadar itici uslubunuz var dünyada tek siz varsınız sanki

ben şık giyinemediğine inanmıyorum o boya ne giysen yakışır bence , ben 160 boydayım mankende görüp begendiğim elbisenin hepsini kombinli şekilde alıyorum , onları öyle asıyorum dolaba çok rahat ettim. sizde bence o şekilde yapın.

Dolabindakiler de uyuyodur da belki nasıl kombinleyecegini bilemiyorsundur. I kadar cok sey varsa nasıl uymasın? Biraz mida programlarını izle anlatiyorlar baya bu tarz seyler boyle kombinlenir soyle taki yapilur falan diye. İşine yarar bence.

ben şık giyinemediğine inanmıyorum o boya ne giysen yakışır bence , ben 160 boydayım mankende görüp begendiğim elbisenin hepsini kombinli şekilde alıyorum , onları öyle asıyorum dolaba çok rahat ettim. sizde bence o şekilde yapın.
güzel taktik bende netteki kombinlerden yararlanıyorum morhipo modagram vb. süper kombinler var

Back
X