Derdim hamilelik

kirciceklerim

Sadece iyi:)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
371
156
323
Merhaba hanımlar, biraz açık anlatacağım kusura bakmayın. Ama benim için önemli :( Eşimle ilk evlendiğimiz günden beri korunuyoruz (kondom ile) bu ay kondomumuz bittiği için geri çekilme yöntemi ile ilişki yaşadık.

Bu ay çok şiddetli PMS belirtileri yaşadım (şiddetli meme hassasiyeti, mide yanması, baş ağrısı, gaz) ve dün de hafif kahverengi lekelenmem oldu. Eşimle ilişkiye girdik reglime 1 gün kaldığı için içime boşaldı. Bugün de regl oldum. Ancak kanamam çok hafif düzeyde ve sabahtan beri bir pedi doldurmadı.

Şimdi derdime gelecek olursak, ben hamile olmak istemiyorum :( çok iyi bir işim var, henüz kendimi hazır hissetmiyorum ama kafaya taktım şuan bu durumda hamile kalmam olası mıdır? Cevaplarsanız çok mutlu olurum çünkü düşünmekten kafayı yiyeceğim :(

Yani bu belirtiler ile biz size gebe olup olmadiginizi soyleyemeyiz. Erken gebelik testi alin deneyin.

Ya ne desem ki??

Emin misiniz hamile kalmak istemediğinize?!

Kondom bittiyse hamile kalınmak istenmiyorsa yenisi alınır benim bildiğim. Bir ayı geri çekilme ile halledip sonra da içine boşalma olmaz.

Böyle yazmak istemezdim ama siz bu kelimelerle anlattığınız için çok sorun olmaz diye düşündüm.

Evet test yapın ya da kan verin. Kondom bitince endişelenmediniz önlem almadınız şimdi endişeleniyorsunuz garip. Kusura bakmayın geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.

Hiçbir korunma yöntemi size %100 garanti vermiyorken, korunma yöntemi bile olmayan geri çekilmeyle elbette hamile kalabilirsiniz. İkizleriniz, üçüzleriniz olabilir. Ama neyseki kürtaj var değil mi? Adam da hiç mi kondomsuz boşalma yaşamasın, aldırıverirsiniz çocuğu olur biter.

Merhaba hanımlar, biraz açık anlatacağım kusura bakmayın. Ama benim için önemli :KK43: Eşimle ilk evlendiğimiz günden beri korunuyoruz (kondom ile) bu ay kondomumuz bittiği için geri çekilme yöntemi ile ilişki yaşadık.

Bu ay çok şiddetli PMS belirtileri yaşadım (şiddetli meme hassasiyeti, mide yanması, baş ağrısı, gaz) ve dün de hafif kahverengi lekelenmem oldu. Eşimle ilişkiye girdik reglime 1 gün kaldığı için içime boşaldı. Bugün de regl oldum. Ancak kanamam çok hafif düzeyde ve sabahtan beri bir pedi doldurmadı.

Şimdi derdime gelecek olursak, ben hamile olmak istemiyorum :KK43: çok iyi bir işim var, henüz kendimi hazır hissetmiyorum ama kafaya taktım şuan bu durumda hamile kalmam olası mıdır? Cevaplarsanız çok mutlu olurum çünkü düşünmekten kafayı yiyeceğim :KK43:
Korunsaydınız madem
Hep aynı konular.....

test yapın, regle çok az gün kalsa bile içeri boşalma olmaz yani riski artirmissiniz. Geri çekilme ile iki kere hamile kaldım ama olursa olur diye de düşündüğümüz zamanlardı.

Adetten birgün önce oldu diyorsunuz. Degil siniz haliyle ama yani adet olacaksınız diye de korunmamak nedir ki. Tut ki geç yumurtlama oldu.Aklınıza gelen başınıza gelmesin

doğru düzgün korunun o zaman, kondom alması zor geliyosa o gün sevişmeyin yada gelip burda sızlanmayın. madem istemiyosun bu ne sorumuszluk :kızgın:

yani biz ne diyelim ki burdan? o kadar istemiyorsanız korunsaydınız hadi diyelim memlekette korunma yöntemi kalmadı ertesi gün hapı diye bir şey var onu kullansaydınız.

10. Haftaya kadar kürtaj olabiliyorsun hamile olsanda aldırırsın
Ki sanmıyorum hamile kalmak istemedigini
Hadi bi gece bitti prezervatif hic mi eczane yok market yok ertesi gün alamadınız değil mi ama

Bu sey diyenler gibi;
Hic istemiyordum bi kere yaptık zınk diye hamile kaldım ;)

Biz de ilk evlendiğimizde kondomla korunuyorduk ama beni çok rahatsız etmeye başlamıştı.

Her ne kadar bir korunma yöntemi olmasa da geri çekilme şeklinde korunmaya başladık ve sizin gibi adetten bir gün önce veya adetim hemen sonrasında korunmasız ilişkiye çok girdik hamile kalmadım.

Ama bu demek değildir ki hiç kimse bu şekilde hamile kalmaz.
Belki de ben zor hamile kalıyordum ama başkası hemen hamile kalabilir.

Korunmayı tamamen bıraktıktan dört ay sonra hamile kaldım

“Bu ay kondomumuz bitti”
Devamı “içime boşaldı”
Ve kapanış olarak “hamile kalmak istemiyorum”
Bir mantık hatası var gibi :işsiz:

Bu arada küçük bir not: adetten bir gün sonraki korunmasız ilişki sonucu doğan bebem içeride uyuyor.

yani her seye zam geldi ama kondom o kadar pahali degil ki
insallah psikolojiktir ama hamile kalmaniz calismaniza engel degil ki

10. Haftaya kadar kürtaj olabiliyorsun hamile olsanda aldırırsın
Ki sanmıyorum hamile kalmak istemedigini
Hadi bi gece bitti prezervatif hic mi eczane yok market yok ertesi gün alamadınız değil mi ama

Bu sey diyenler gibi;
Hic istemiyordum bi kere yaptık zınk diye hamile kaldım :KK66:
biz onlardan olamadik

Kondom çok mu pahalı bir şey de ben mi bilmiyorum bittiği için bu şekilde idare edilmiş :KK43:
Bebek istemiyorsanız birlikte olmayabilirdiniz bir sürecik, alana kadar bence. Böyle hayıflanmayı yanlış buluyorum. Ne şiş yansın ne kebap olmuş biraz sizinki

Back
X