- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
ağladı hocalara gitti vs vs boşan gel falan dedi annem telde konuşurken 'gerzekalı herif ' falan diye bağırdı duyuracak şekilde adamın arabasına taş atmaya kalktı derken zaten yürümedi bosandılar..sadece o yüzden değil anneannem kimseyi sevmez mutlaka ona kötülük yaptıklarını yapacaklarını düşünür..mesela iki kızı var ikisinede büyü yaparak kendilerine aldıklarını düşünüyo damatların
içiyorum diyo ama bilmiyorumki ilaç insanın düşüncelerini değiştirir mi kiİlaçların faydalı olmadıgına cok sasırdım dogrusu acaba ıcmıyor mu ?
anladım canım gerçekten kabullenmekten baska çarem yok sanırımBizde annem ve anneannemle beraber yaşıyoruz. Buna benzer şeyler anneannemdede var yani yaşlıların genelinde var bence.
Maalesef sabır göstermekten başka yapcağımız bişey yok...
içiyorum diyo ama bilmiyorumki ilaç insanın düşüncelerini değiştirir mi ki
haklısınız annemle bu konuyu konuşup ikimiz ikna etmeliyiz doktor için cok tşklerAnneanneniz her yaşlı gibi davranıyor,benim de anneannem 76 yasında ve ılac kullanıyor beyın ılacı,unutkanlık vs hepsı ıcın..kullanmadığı zaman mantıklı konusmuyor bunu hemen farkedıyoruz ılacını ıcmedınmı sen diyorum:))çoğu kez ılac ıcmemeye kalktı defalarca konustum ıcmessen söyle olur böyle olur dıye son 1 yıldır cok sukur duzenlı ılacını ıcıyor ve annemden bıle sağlam cok hareketlı,mantıklı ve sakin.Genelde 60 yasından sonra bunama belırtılerı baslıyor bazen anlaması zor oluyor ufak belırtılerle ilac icilmediği taktırde ılerlıyor doktora gitmelisiniz ve düzenli ilaca baslatmalısınız..allah onları basımızdan eksik etmesin.
yok 60 yasında suanda hatta yeni girdi.. aslında herşeyi cokta iyi hatırlıyo yani her insan gibi ben daha unutkanım onun yanındaKötü anlamda demek istemiyorum yanlış anlamayın anneanneniz çok mu yaşlı bunamış olabilir mi? (afedersiniz başka türlü nasıl soracağımı bilemedim bunama kelimesini sevmem ama )
yok 60 yasında suanda hatta yeni girdi.. aslında herşeyi cokta iyi hatırlıyo yani her insan gibi ben daha unutkanım onun yanında
tespitin gerçekten cok mantıklı çok teşekkürler tedavi için ikna etmeye çalışmalıyımÖncelikle geçmiş olsun. Anneannenin obsesif kompulsif olduğunu düşünüyorum...
Tedavi olması gerek...
Eki Görüntüle 542714
normalde zaten o yemek falan yapmıyo hamur işlerini ben bilmiyorum o günde evde yoktuk olsak mutlaka annem görürdü ben görmesemde..ama tuhaf olan onun umursamayıp bitirene kadar yemesi..Bi yaştan sonra hep öyle olmuyor mu
Büyüktür deyip saygı duyuyoruz, hürmette kusur etmiyoruz
Ne bileyim hamur işini siz yapın ona servis edin , böylelikle kurtlu unu ondan önce görüp çöpe atarsınız
tespitin gerçekten cok mantıklı çok teşekkürler tedavi için ikna etmeye çalışmalıyım
Aranızda bilenler vardır.Bilmeyenler için kısaca özetleyeyim ; annemle babam 1 bucuk yasımdan beri ayrılar bu yüzden biz annemle anneannem ve dedemle yaşıyoruz yıllardır..iki yıl önce dedemi kaybettik.Bu yüzden anneannem,annem ben kaldık..Benım sorunum 'anneannem' çok fazla takıntılı bi insan.savaş falan çıkar diye eve unu şekeri stok yapıyo geçende hamur yapmış un kurtlanmış düşünün ne zamandan kaldığını.görmemiş içindeki kurtları pişirmiş ben farkettım Allahtan yememiştim üstünde görünce içini bi açtım en az 5 tane vardı.şaşırdığım nokta anneannem nolcak bişey olmaz deyip bitirene kadar yediYemiyoruz diye bize kızdı söylendi. bide son günlerde dikkat ettiğim ne kendi kardeşleriyle, görümceleriyle,eltileriyle,kayınlarıyla falan hep küs gibi ona büyü yaptıklarını falanda düşünüyo çoğu insanın.teyzeme gelen misafirler yüzünden teyzemle kavga ediyo istemiyorum onları gelmesinler falan diyo.benimde ciddi bi ilişkim var adım kadar iyi biliyorumki melek bile olsalar sevmeyecek çünkü o kimseyi sevmez.desemki bizimle tanısmaya gelecekler 'olmaz ' diyecek ve asla ikna edemeyiz..ben anneannemın psikolojisinin ciddi anlamda bozuk oldugunu düşünmeye başladım napıcağımı bilmiyorum.yardımlarınıza önerilerinize ihtiyacım var..
LÜTFEN ALINTI YAPMAYIN TEŞEKKÜRLER
çünkü oraya özel kimseye anlatmadıgım şeyleri yazdım ve zaman geçince gelişme oldugunda bazı şeyleri silip yeni gelişmeleri paylaşıcam..niye bana inat yapar gibi bide alıntılayıp böyle bişey yazdınız ki :44:niye alıntılamayalım ki?
yanlış bir şey yazmamışsın..
bu da yeni kk modası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?