Derdim hiç bitmiyor..

İlaçların faydalı olmadıgına cok sasırdım dogrusu acaba ıcmıyor mu ?

Bizde annem ve anneannemle beraber yaşıyoruz. Buna benzer şeyler anneannemdede var yani yaşlıların genelinde var bence.
Maalesef sabır göstermekten başka yapcağımız bişey yok...

Bizde annem ve anneannemle beraber yaşıyoruz. Buna benzer şeyler anneannemdede var yani yaşlıların genelinde var bence.
Maalesef sabır göstermekten başka yapcağımız bişey yok...
anladım canım gerçekten kabullenmekten baska çarem yok sanırım

Anneanneniz her yaşlı gibi davranıyor,benim de anneannem 76 yasında ve ılac kullanıyor beyın ılacı,unutkanlık vs hepsı ıcın..kullanmadığı zaman mantıklı konusmuyor bunu hemen farkedıyoruz ılacını ıcmedınmı sen diyorum:))çoğu kez ılac ıcmemeye kalktı defalarca konustum ıcmessen söyle olur böyle olur dıye son 1 yıldır cok sukur duzenlı ılacını ıcıyor ve annemden bıle sağlam cok hareketlı,mantıklı ve sakin.Genelde 60 yasından sonra bunama belırtılerı baslıyor bazen anlaması zor oluyor ufak belırtılerle ilac icilmediği taktırde ılerlıyor doktora gitmelisiniz ve düzenli ilaca baslatmalısınız..allah onları basımızdan eksik etmesin.

haklısınız annemle bu konuyu konuşup ikimiz ikna etmeliyiz doktor için cok tşkler

Kötü anlamda demek istemiyorum yanlış anlamayın anneanneniz çok mu yaşlı bunamış olabilir mi? (afedersiniz başka türlü nasıl soracağımı bilemedim bunama kelimesini sevmem ama )

Kötü anlamda demek istemiyorum yanlış anlamayın anneanneniz çok mu yaşlı bunamış olabilir mi? (afedersiniz başka türlü nasıl soracağımı bilemedim bunama kelimesini sevmem ama )
yok 60 yasında suanda hatta yeni girdi.. aslında herşeyi cokta iyi hatırlıyo yani her insan gibi ben daha unutkanım onun yanında

Öncelikle geçmiş olsun. Anneannenin obsesif kompulsif olduğunu düşünüyorum...
Tedavi olması gerek...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi yaştan sonra hep öyle olmuyor mu

Büyüktür deyip saygı duyuyoruz, hürmette kusur etmiyoruz

Ne bileyim hamur işini siz yapın ona servis edin , böylelikle kurtlu unu ondan önce görüp çöpe atarsınız

normalde zaten o yemek falan yapmıyo hamur işlerini ben bilmiyorum o günde evde yoktuk olsak mutlaka annem görürdü ben görmesemde..ama tuhaf olan onun umursamayıp bitirene kadar yemesi..

niye alıntılamayalım ki?
yanlış bir şey yazmamışsın..
bu da yeni kk modası...

niye alıntılamayalım ki?
yanlış bir şey yazmamışsın..
bu da yeni kk modası...
çünkü oraya özel kimseye anlatmadıgım şeyleri yazdım ve zaman geçince gelişme oldugunda bazı şeyleri silip yeni gelişmeleri paylaşıcam..niye bana inat yapar gibi bide alıntılayıp böyle bişey yazdınız ki :44:

Son düzenleme:
Diğer arkadaşlarında dediği gibi doktor faydalı olabilir.
Ama siz ilişkinizi açıkladıgınızda anneniz onay veriyosa, anneannenizide ikna eder bi şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…