Aslinda hic yalniz bi cocuk degil annem ne isterse yapar en kucuk oldugu icin her dedigi yapildi yapilirdaYani ailede yalnız bırakıldığını düşündüm ben. Beraber daha sık etkinlikler bişeyler yapsanız piknik tabu oynamak gezmek vs gibi. Evde bulamadığı şeyleri arkadaşlarında aramış belliki
Aslinda hic yalniz bi cocuk degil annem ne isterse yapar en kucuk oldugu icin her dedigi yapildi yapilirda
Bende ondan korkuyorum artik bizimle vakit gecirmek pek isine gelmiyo cunku surekli birak artik telefonu bizimle ol diyoruz ve bu ona zor geliyoTam ergenlik çağı daha fazla vakit geçirip daha fazla zaman ayrımalısınız sonu daha kötü olabilir
O anlamda soylemedim hani en kucukler ailede hep el bebek gul bebek buyur ya sevgi veya herhangi bi eksiklik gormedi yani baya zor bi durummus buSorun işte her isteğinin yapılması değil benimde her isteğim yapılıyor ama hala mutlu değilim sevgi görmeyi daha çok isterdim sanırım
bence kardeşinizi bir abla olarak bir kenara çekin kendi hayatınızdan örneklemelerle suçlamaya yada emri vakiye varmayan bir dille bende şöyle böyle yaptım şimdiki aklım olsa şöyle şöyle davranırdım vs telkinde bulunun , ailede kendini yalnız hissetmese bu yaşta kendini bir erkeğe bağlamaz bence ki daha çok küçük, yeni yeni ergenliğede giriyor kontrol altında tutun hatta okuldaki rehberlikle de görüşün rehber hocası ilede görüştürün ve annenize konuyu çıtlşatın ucundan da olsa belki bir süre telefona el koyarlar falan derslerini bahane ederek uzaklaşmış olur...Merhaba hanimlar gercekten ne yapicagimi bilmedigim bi durumdayim su an konu kardesim daha 7. Sinifa gidiyo kiz her sosyal mecrada hesabi var ve bitanesinden arkadaslariyla konusuyo sifresini girerken gordum ama soylemedim bilmiyo yani bildigimi arkadaslariyla konusmalari oldukca belalti kufurler havada ucusuyo ve son olarak sevdigi bi cocuk varmis bi senedir onun icin cok ugrastigini anlatiyo arkadaslarina bide onu seven var sevdigi icin ugrasmista nolmus onu sevenle cikicakmis gitmis duvarlara yumruk atmis elleri mosmor hal ve hareketleri cok degisik asla insan icine cikmaz evde elinde telefon hep bi kosede mesajlasip duruyo bi tek ben biliyorum annem falan bilmiyo bunlari nasil bi yol izlemeliyim annem o kufurlu konusmalarini duysa cok kizar cunku ailede hic boyle bi durum yok seneye sinava giricek ama dersleri berbat en fazla 30 aliyo bunuda o sevdigi cocukla ayni okulda olmasina bagliyorum hep napti ne etti bunlari takip ediyo dersle alakasi yok en kotusude kendine zarar veriyo olmasi benim gozumde daha ileri seyler yapmasindan korkuyorum bu durumu ailemle paylasmalimiyim siz tecrubeli anneler o yastaki kiz cocugunuz boyle olsaydi nasil bi yol izlerdiniz?
O anlamda soylemedim hani en kucukler ailede hep el bebek gul bebek buyur ya sevgi veya herhangi bi eksiklik gormedi yani baya zor bi durummus bu
Bende ondan korkuyorum artik bizimle vakit gecirmek pek isine gelmiyo cunku surekli birak artik telefonu bizimle ol diyoruz ve bu ona zor geliyo
Tesekkur ederim evet denicem insallah daha fazla vakit geciririz onunla da yoluna girer hersey:)tebrik ederim sizi vefalı ablasınız :)
bana da yalnız bırakılmış gibi geldi biraz daha fazla ilgilenilse?
Azicik ucundan citlattim zaten bi ara telefonunda bi fotograf gordum su ask yazilari olur ya bu yasta bi erkege baglanmamasini ilerde hayatinda bu seylerin daha guzel olucagini simdi zamani olmadigini guzel bi dille anlatmaya calistim sanirim pek bi ise yaramamis hala devam ediyo heralde bi uzman yardimiyla isi cozucez en son ergenlik sevmesi normal diye dusunuyorum ama kendine zarar verme kismi beni cok korkutuyoYa tabiki eminim öyle aynı şeyleri bende yaşıyorum yaşamaya devam ediyorum ama fark edilmek mi istiyor başka bişey mi tlfnuna bir süre el koysanız yaşı büyükte değil ya da en azından sen ailene söylemeden kendisine sevgi ile hani hesap sorar gibi değilde yaklaşsan konuşmaya çalışsan en azından senle dertleşebilir
Dogru diyosunuz o zaman annemlede paylasmaliyim biraz durumuİş anne ve babada burada biraz da tlfnu kısıtlayacaklar biraz malesef her istediği oluyor diye de böyle olabilir
Sanirim biraz telefondan uzaklastirmak iyi olucak gercektenbence kardeşinizi bir abla olarak bir kenara çekin kendi hayatınızdan örneklemelerle suçlamaya yada emri vakiye varmayan bir dille bende şöyle böyle yaptım şimdiki aklım olsa şöyle şöyle davranırdım vs telkinde bulunun , ailede kendini yalnız hissetmese bu yaşta kendini bir erkeğe bağlamaz bence ki daha çok küçük, yeni yeni ergenliğede giriyor kontrol altında tutun hatta okuldaki rehberlikle de görüşün rehber hocası ilede görüştürün ve annenize konuyu çıtlşatın ucundan da olsa belki bir süre telefona el koyarlar falan derslerini bahane ederek uzaklaşmış olur...
Azicik ucundan citlattim zaten bi ara telefonunda bi fotograf gordum su ask yazilari olur ya bu yasta bi erkege baglanmamasini ilerde hayatinda bu seylerin daha guzel olucagini simdi zamani olmadigini guzel bi dille anlatmaya calistim sanirim pek bi ise yaramamis hala devam ediyo heralde bi uzman yardimiyla isi cozucez en son ergenlik sevmesi normal diye dusunuyorum ama kendine zarar verme kismi beni cok korkutuyo
Dogru diyosunuz o zaman annemlede paylasmaliyim biraz durumu
Canim benimde lise 1e giden kız kardeşim var aynı şeye tanık oldum hatta kardesimden hic beklemezdim başka bir sehirden biriyle konuşmuş bulundugumuz yere davet etmiş cocuk gelicekmis Allahtan gelmemis gördüğüm gibi kardeşimi aldım konuştum ama bir değil bin defa örnek verdim bir sürü sonuçlarını söyledim mesela dedim o çocuk gelseydi bir arabayla sende binseydin seni alıp kacirsaydi ne yapacaktın tabi ilk konusmalardan sonra sahte hesaplar açtı yine yakaladım bu sefer bir daha olursa aile de ki herkese soyluycegimi anlattım ve her akşam oturdum onun dilinden konuştum sonuç şükür bir derdi olunca ilk bana geliyor ve daha bilincli artık sadece ona büyük büyük konusma hoslandgi insani sor anlatmasna izin ver küfürlern ona yaksmadgni anlat ama bir kere değil ve kardeşine sahip çık al sen gezdir dlastr onun hoslandgi şeyleri onunla zevk alyr gbi yap dzeldgni aileye karstgni grceksin bu yaşlar tehlikeli ve yaptklarnn snuclarni bilmiyorlar dsünemiyorlarMerhaba hanimlar gercekten ne yapicagimi bilmedigim bi durumdayim su an konu kardesim daha 7. Sinifa gidiyo kiz her sosyal mecrada hesabi var ve bitanesinden arkadaslariyla konusuyo sifresini girerken gordum ama soylemedim bilmiyo yani bildigimi arkadaslariyla konusmalari oldukca belalti kufurler havada ucusuyo ve son olarak sevdigi bi cocuk varmis bi senedir onun icin cok ugrastigini anlatiyo arkadaslarina bide onu seven var sevdigi icin ugrasmista nolmus onu sevenle cikicakmis gitmis duvarlara yumruk atmis elleri mosmor hal ve hareketleri cok degisik asla insan icine cikmaz evde elinde telefon hep bi kosede mesajlasip duruyo bi tek ben biliyorum annem falan bilmiyo bunlari nasil bi yol izlemeliyim annem o kufurlu konusmalarini duysa cok kizar cunku ailede hic boyle bi durum yok seneye sinava giricek ama dersleri berbat en fazla 30 aliyo bunuda o sevdigi cocukla ayni okulda olmasina bagliyorum hep napti ne etti bunlari takip ediyo dersle alakasi yok en kotusude kendine zarar veriyo olmasi benim gozumde daha ileri seyler yapmasindan korkuyorum bu durumu ailemle paylasmalimiyim siz tecrubeli anneler o yastaki kiz cocugunuz boyle olsaydi nasil bi yol izlerdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?