Derdim kavga sonrası ilişki :)

Böyle insanlar hep tuhaf gelmiştir bana. Eşim az sesini yükseltse hafif terslese veya olumsuz en ufak hareketinde çok soguyorum ve zorluyorum tekrar eskisi gibi gülümsemek veya konuşmak için hatta yatağa bile çok geç gitmeyi tercih ediyorum. Burda o kdr hakarete karşı onu seviyorum diyen insanları gördükçe veya böyle tartidtiktan sonra yatağa geçen insanları görünce inanılmaz derece garipsiyorum.
Hakarete karşı seviyorum diyenle ufak tartışmaları sonucu sevişenleri karıştırmayınız. Burda bahsedilen hakaret şiddet değil.

Hahahaha güzeldi ;)
TE="demlicaykeyfi, post: 47875718, member: 614571"]Bir konuyu gundeme getirmek istediginiz aksam yemeklere şap atin :-)[/QUOTE]
Haha

Ne güzel işte küs kalıp 1 hafta yatak ayırmaktan çok daha mantıklı...

Kinci değilsiniz ikinizde bu çok güzel saçma sapan tripler oldum olası bana itici gelir, karı koca arasında tartışma olsada günlerce trip küslük insanı birbirinden soğutur....

Ama sizin yöntemi düşünüyorum...

Tam bagırıp çağırırken birden kendine çekip öpmesi ve olayı devam ettirmesi "wuuuuuu" dedirtecek cinsten...

Ben beğendim bu olayı :)

Yani böyle dert de olur mu demeyin ama eşimle kavga ettikten sonraki ilişkinin tutkusu diğer ilişkilerden çok daha fazla oluyor.:KK22: Ama asıl derdim şu ki, ben istiyorum ki kavga ettikten, tartıştıktan sonra konuları konuşarak çözelim, sonra ne olacaksa olsun. Ama biz hararetle sorunu çözmeye çalışırken kendimizi yatakta buluveriyoruz. Ve sonrasında da barışmış oluyoruz ama tartışma konusu yarım kalıyor. O tartışma konusu yarım kaldığı için bi şekilde karşımıza çıkıyor ileride. Ben sırf bu sebepten daha sık tartıştığımzı düşünüyorum çünkü yarım kalan her halledilememiş problem bir sonraki problemi doğuruyor. Bu bir sorun mudur, sorunsa nasıl çözülür bilemedim. Bu gece eşim mesaili çalıştığı için 1 gibi eve gelecek ve bizim aramız yine limoni. Bu küslüğü yataktan önce nasıl halledebilirim? :KK31:
Bir de bilim adamları tartışma sonrası ilişkinin dayanılamaz çekiciliğini açıklayabilir mi acaba?:rolleyes:

Aşk garip bir şey bu tutkulu sevişmelerin nedenini bende merak ediyorum.Sana çok kızgınım ama seni seviyorum anlamına mı geliyor acaba:confused:bizimde ilk zamanlarımızda eşim çocuk gibi küserdi bende küs kalmaya dayanamazdım barıştığımızda kendimizi yatakta bulurduk daha ihtiraslı öpüşürdük

Bizde 2miz de aynı tutkuda oluyoruz. Yani orada nasıl bir etkileşim oluyor, ilk adımı kim atıyor onu bile hatırlayamıyorum. Ama sonrasında da böyle pişman oluyorum:))

En büyük derdimiz bu olsun inşallah:) Herkes için..

Ben de bundan korkuyorum işte. Konuları derinleşmeden çözebilmek istiyorum ama o an cidden kendime engel olamıyorum:KK43:

Ya işte ben de bunu istiyorum aslında ama bizde ne olacaksa kavga anında oluyor:oops:
arada kaynamadan sonrasında konuşun

Keşke bizde öyle olsak valla kavga ettikten sonra uyurken bile bilinçsiz olarak birimizin kolu diğerine değse hemen yatağın öteki tarafına siniyoruz :63::KK70:

Ne güzel işte bahaneniz hazır.. ilerde böyle olmaz merak etme, kavga edip totonuzu döner uyursunuz, ertesi günlerde de kavganız devam eder.

sevimli gibi gozukse de aslinda iyi bisey degil.
yeni evliyken oluyor bu genelde..sonra o konular buyuyor buyuyor,insanda inanilmaz sogumalara neden oluyor..libido herzaman tavan yapmaz,yas aldikca evlilik ilerledikce insanin esinden beklentisi daha saygili ve sevgiyle davranmasi oluyor.
ben kesinlikle yanina yaklasamiyorum esimin kavga sonrasi,kendimi kullanilmis hissediyorum ne yalan soyleyim.
o sorun cozulur ondan sonra karsi tarafa es muamelesi yaparim.

Bizde de öyle oluyor. Yani tartışıyoruz sorunları çözemiyoruz. Ama ikimiz de buz gibi oluyoruz. Iki gün sonra kavgayı unutuyoruz sonra aynı mesele tekrar karşımıza çıkıyor kısır döngü oluyor. Isin özü sorunları çözebilmek... çözebilen varsa anlatsın biz yapamıyoruz :KK11:

sevimli gibi gozukse de aslinda iyi bisey degil.
yeni evliyken oluyor bu genelde..sonra o konular buyuyor buyuyor,insanda inanilmaz sogumalara neden oluyor..libido herzaman tavan yapmaz,yas aldikca evlilik ilerledikce insanin esinden beklentisi daha saygili ve sevgiyle davranmasi oluyor.
ben kesinlikle yanina yaklasamiyorum esimin kavga sonrasi,kendimi kullanilmis hissediyorum ne yalan soyleyim.
o sorun cozulur ondan sonra karsi tarafa es muamelesi yaparim.

Evet şuanda biz o duruma geldik malesef.... kavgadan sonra kimse kimseye yaklaşmıyor. Yaklaşınca daha da tiksiniyorum hele sevişmek mi? Çok zor...

Bunun dert olduğunu bileydim bende konu açardım :) benim derdim ilişki değilde , kavga etmeyi özledim yaaa...

Back
X