- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi goldenbutterfly
Yataktan sonra konuyu gündeme getirip çözün iste mis gibi. Gerçekten bu mu dert ? Bunu da biz mi söyleyelim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakarete karşı seviyorum diyenle ufak tartışmaları sonucu sevişenleri karıştırmayınız. Burda bahsedilen hakaret şiddet değil.Böyle insanlar hep tuhaf gelmiştir bana. Eşim az sesini yükseltse hafif terslese veya olumsuz en ufak hareketinde çok soguyorum ve zorluyorum tekrar eskisi gibi gülümsemek veya konuşmak için hatta yatağa bile çok geç gitmeyi tercih ediyorum. Burda o kdr hakarete karşı onu seviyorum diyen insanları gördükçe veya böyle tartidtiktan sonra yatağa geçen insanları görünce inanılmaz derece garipsiyorum.
Yani böyle dert de olur mu demeyin ama eşimle kavga ettikten sonraki ilişkinin tutkusu diğer ilişkilerden çok daha fazla oluyor.Ama asıl derdim şu ki, ben istiyorum ki kavga ettikten, tartıştıktan sonra konuları konuşarak çözelim, sonra ne olacaksa olsun. Ama biz hararetle sorunu çözmeye çalışırken kendimizi yatakta buluveriyoruz. Ve sonrasında da barışmış oluyoruz ama tartışma konusu yarım kalıyor. O tartışma konusu yarım kaldığı için bi şekilde karşımıza çıkıyor ileride. Ben sırf bu sebepten daha sık tartıştığımzı düşünüyorum çünkü yarım kalan her halledilememiş problem bir sonraki problemi doğuruyor. Bu bir sorun mudur, sorunsa nasıl çözülür bilemedim. Bu gece eşim mesaili çalıştığı için 1 gibi eve gelecek ve bizim aramız yine limoni. Bu küslüğü yataktan önce nasıl halledebilirim?
Bir de bilim adamları tartışma sonrası ilişkinin dayanılamaz çekiciliğini açıklayabilir mi acaba?![]()
arada kaynamadan sonrasında konuşunBizde 2miz de aynı tutkuda oluyoruz. Yani orada nasıl bir etkileşim oluyor, ilk adımı kim atıyor onu bile hatırlayamıyorum. Ama sonrasında da böyle pişman oluyorum:))
En büyük derdimiz bu olsun inşallah:) Herkes için..
Ben de bundan korkuyorum işte. Konuları derinleşmeden çözebilmek istiyorum ama o an cidden kendime engel olamıyorum
Ya işte ben de bunu istiyorum aslında ama bizde ne olacaksa kavga anında oluyor![]()
kesinliklee bizdeKeşke bizde öyle olsak valla kavga ettikten sonra uyurken bile bilinçsiz olarak birimizin kolu diğerine değse hemen yatağın öteki tarafına siniyoruz![]()
sevimli gibi gozukse de aslinda iyi bisey degil.
yeni evliyken oluyor bu genelde..sonra o konular buyuyor buyuyor,insanda inanilmaz sogumalara neden oluyor..libido herzaman tavan yapmaz,yas aldikca evlilik ilerledikce insanin esinden beklentisi daha saygili ve sevgiyle davranmasi oluyor.
ben kesinlikle yanina yaklasamiyorum esimin kavga sonrasi,kendimi kullanilmis hissediyorum ne yalan soyleyim.
o sorun cozulur ondan sonra karsi tarafa es muamelesi yaparim.