- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
Hayır seçtiğin bir renkte 2 yıl kal demek istedim
Gangsta:))
Kusura bakma valla mala bağladım, saçımı inceliyorum bi yandan hala.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır seçtiğin bir renkte 2 yıl kal demek istedim
Gangsta:))
Kusura bakma valla mala bağladım, saçımı inceliyorum bi yandan hala.
Dert kaynana olsa şimdiye uyumuştun![]()
Zaten boyayı beklerken kuaförün daimi müşterisi olan, her daim anlatacak çok önemli mevzuları bulunan, rahatsız edici samimiyete sahip yanmış saçlı kız bulunur ortamda. Gidip gelip aynaya bakar bir yerini düzeltir ya da inceler. Saçına makas atasım geliyor yeminle. Bok var aynada çünkü. Her baktığında bir organı evrim geçirecek sanki. Beş saniye önce de aynıydı burnun canım ya demek istiyorum ama kuaförün kankası olduğundan dayak yerim. He bir de Türk kahvesi içiyor her daim.
İki yıl, siyah...
Düşününce bile içim karardı...
Ama katlanılabilir kılabilirim.
Renkli lensler kullanayım, makyajımın tonlarını oynayayım.
Çünkü renkli olmalı. Boynumdan yukarısı renkli olmalı ki suratıma bakınca sıkılmayayım evet.
Zaten boyayı beklerken kuaförün daimi müşterisi olan, her daim anlatacak çok önemli mevzuları bulunan, rahatsız edici samimiyete sahip yanmış saçlı kız bulunur ortamda. Gidip gelip aynaya bakar bir yerini düzeltir ya da inceler. Saçına makas atasım geliyor yeminle. Bok var aynada çünkü. Her baktığında bir organı evrim geçirecek sanki. Beş saniye önce de aynıydı burnun canım ya demek istiyorum ama kuaförün kankası olduğundan dayak yerim. He bir de Türk kahvesi içiyor her daim. Bak yine sinir oldum hatırlayınca. İtici melun!! ¡
Siyaha boyatınca sıkılırsan tebeşir veya sprey geçici boyalarla arada renk katabilirsin.
Benim memeler de fena ya. Sütyenin askısını iyice çek, omuzlara felç inecek kadar. Sütyenin üstünden fışkırınca morali düzeliyor insanın biraz ahsjsjs.
Oralara girme ağlarım.
Boynuma dolayıp gezsem olacak. Tek çocukta hemi de
Bi de saçım 3 yaş çocuğunun karalama defterine dönmeyeydi eyiydi...
:/
Sanırım o turuncu yaparken yanması da siyah-lacivertten döndürürkendi. Sonra yine siyah-laci yaptım tabi enseyi kazıtarak.
Çok çabuk sıkılıyorum ben saçtan, bi türlü aşamadım. Dayanırım gibi geliyor ama dayanamama olasılığım da yüksek, biliyorum kendimi, bi noktadan sonra batar o İdrak.
Buraya renkleri modelleri dizeceğim yani, bildiğin hayatım kuaför kataloğu gibi.
Uyurdum inan...
Ne zaman banlanacam acaba? Onu da merak ediyorum![]()
Çok haklılar,ben 2013ten beri mesela toplasan günlerimi 1 sene falan banli kalmışımdır,çok değil,eskiyim diye mune ablacigim fazla banlamiyo beni.Aaaa eski üyeler torpilli banlanmıyor bilmiyor musun sen?
(KK şehir efsaneleri 377377477)
Siyah yapma. Uzun sure kullanmak için akıllıca değil. Kahverengi falan yap bari diyeceğim deIdrakyollariiltihabi nın bok rengi yorumundan sonra çıkan renk ne olur bilemedim :)
Aaaa eski üyeler torpilli banlanmıyor bilmiyor musun sen?
(KK şehir efsaneleri 377377477)
Mune Bayram tatili yapıyordur inş araya kaynarım
Koleston 3.0 deneyip öyle siyah yapayım, son kahverengiye tutunuş olsun dedim. Koyu bir kahve, örter herhalde, birazdan boyayacağım.![]()
Gazan mübarek olsun![]()
Ay allahtan bebeye falan sarmıyon canım yazık sabi senin elinde perişan olurdu![]()
Kızım kendi saçına bunu yapan bebesine neler neler yapmazNiye sarayım kız bebeme masumuma, kocam dururken![]()
![]()
Kızım kendi saçına bunu yapan bebesine neler neler yapmaz![]()
Kıyar mıyım kız ona ben, sarı oğluşuma
Kendim de dahil boyayacak çok şey var ona sıra gelene kadar..
Kağıdı, tabloyu, duvarı, annemi, kardeşimi, babamı boyarım, eşimde biraz daha saç olsa onu da boyarım![]()