• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim kaynanam değil ama...

bana kalirsa isin ehline birak hic kendin dokunma artik
Benim de böyle bir tecrübem var.
Bi sabah aynaya bakip aa dibim gelmis dedim kuaförümü aradim randevu icin su gün gel bu gün gel dedim ben kendim boyarim yaww aldim boyayi dibi boyarken hizimi alamamisim sanirsam diger taraflarada bulastirmisim dip kisim tuttu boyali kisim kustu tabii yesilin elli tonu gibi bisi oldu :skandal:

o yetmiyormus gibi kasimida boyadim bi baktim annecim kasimm yokkk sac yesilimtrak kas yok olana Kadar acilmis sacima sapka takip bildigin cati diplerinden sürünerek kuaföre gittim dedim kapida yatarim gerekirse beni eski Halime getir bide nezle olmusmuyum gözlerim yaniyo yasariyo kuaförde agliyorum sanip aglama aglanacak ne var halledicez diye teselli etmisti aslinda aglanacak haldeydimm :mad:

dogru yere konu actigin icin odullendirilmelisin bence bu bdvdeki konun affedilmeli :)
soruna gelecek olursam ben cok anlamam sac boyamaktan.. fotografta kotu gorunmuyor bence kullanilabilir. dip boyasi gelmis sac gibi muamele yapmissin bence sonuca odaklan guzel oldugunu dusun soranlara benim eserim dersin :))

Zaten boyayı beklerken kuaförün daimi müşterisi olan, her daim anlatacak çok önemli mevzuları bulunan, rahatsız edici samimiyete sahip yanmış saçlı kız bulunur ortamda. Gidip gelip aynaya bakar bir yerini düzeltir ya da inceler. Saçına makas atasım geliyor yeminle. Bok var aynada çünkü. Her baktığında bir organı evrim geçirecek sanki. Beş saniye önce de aynıydı burnun canım ya demek istiyorum ama kuaförün kankası olduğundan dayak yerim. He bir de Türk kahvesi içiyor her daim.

İnanamıyorum o tipleri tek farkeden ben değilmişim :D Ya ciddi ciddi her kuaförde var özellikle mi yapıyorlar anlamadım. "Ya ben yeni kuaför açtım da rahatsız edici derecede aşırı samimi daimi müşterim yok bildiğin biri var mı" diye sağa sola haber veriyorlar galiba.

İki yıl, siyah...
Düşününce bile içim karardı...
Ama katlanılabilir kılabilirim.
Renkli lensler kullanayım, makyajımın tonlarını oynayayım.
Çünkü renkli olmalı. Boynumdan yukarısı renkli olmalı ki suratıma bakınca sıkılmayayım evet.

Siyaha boyatınca sıkılırsan tebeşir veya sprey geçici boyalarla arada renk katabilirsin.

Zaten boyayı beklerken kuaförün daimi müşterisi olan, her daim anlatacak çok önemli mevzuları bulunan, rahatsız edici samimiyete sahip yanmış saçlı kız bulunur ortamda. Gidip gelip aynaya bakar bir yerini düzeltir ya da inceler. Saçına makas atasım geliyor yeminle. Bok var aynada çünkü. Her baktığında bir organı evrim geçirecek sanki. Beş saniye önce de aynıydı burnun canım ya demek istiyorum ama kuaförün kankası olduğundan dayak yerim. He bir de Türk kahvesi içiyor her daim. Bak yine sinir oldum hatırlayınca. İtici melun!! ¡

Hahahaha yav tespitin dibi yine. KK'nın Umut Sarıkaya'sı sizsiniz cidden :)

Gangstacım saçtan hiç anlamam, konuya yorumum yok. Geçmiş olsun. :/

Siyaha boyatınca sıkılırsan tebeşir veya sprey geçici boyalarla arada renk katabilirsin.

Ya da saç simi... Bir ara kullanmıştımm ^_^
İyi oldu bunlara değindiğin vallahi ferahladım.
Beynim error verdi resmen, hiçbir şey gelmedi aklıma.
Bunlarla olurrr ^_^

Benim memeler de fena ya. Sütyenin askısını iyice çek, omuzlara felç inecek kadar. Sütyenin üstünden fışkırınca morali düzeliyor insanın biraz ahsjsjs.

Bugün iç çamaşırı almaya gittim. O askıları çeke çeke askıları da pörsüttüm çünkü :))

Oralara girme ağlarım.
Boynuma dolayıp gezsem olacak. Tek çocukta hemi de :olamaz:
Bi de saçım 3 yaş çocuğunun karalama defterine dönmeyeydi eyiydi...

Ağlama. Onlar analığın nişanesi :))

:/
Sanırım o turuncu yaparken yanması da siyah-lacivertten döndürürkendi. Sonra yine siyah-laci yaptım tabi enseyi kazıtarak.
Çok çabuk sıkılıyorum ben saçtan, bi türlü aşamadım. Dayanırım gibi geliyor ama dayanamama olasılığım da yüksek, biliyorum kendimi, bi noktadan sonra batar o İdrak.
Buraya renkleri modelleri dizeceğim yani, bildiğin hayatım kuaför kataloğu gibi.

Siyah yapma. Uzun sure kullanmak için akıllıca değil. Kahverengi falan yap bari diyeceğim de Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi nın bok rengi yorumundan sonra çıkan renk ne olur bilemedim :)

Uyurdum inan...
Ne zaman banlanacam acaba? Onu da merak ediyorum :KK70:

Aaaa eski üyeler torpilli banlanmıyor bilmiyor musun sen?
(KK şehir efsaneleri 377377477)

Mune abla 3-4 gün yok sanırım biraz daha vaktin var :D ban forever falan dermişim :D
Bence saçların çok güzel olmuş geçen sene bende böyle kendi kendime boyama cesaretinde bulundum,mahfettim benimkinde kızılımsı ışıltılar vardı falan.
Daha sonra kahveye boyayayım dedim üstüne bri de kahveye boyadım
Saç coechella festivaline döndü renk renk desen desen :D
El mahkum kuaföre gittim saçtan kusturma işlemi yapıldı,öncesinde saçlarım sarıydı
Eski haline döndü birazda bakım yapılınca kendine geldi.
Saç kusturan bir ürün vardı onu alıp kullanabilirsin yani.

Siyah yapma. Uzun sure kullanmak için akıllıca değil. Kahverengi falan yap bari diyeceğim de Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi nın bok rengi yorumundan sonra çıkan renk ne olur bilemedim :)

Aaaa eski üyeler torpilli banlanmıyor bilmiyor musun sen?
(KK şehir efsaneleri 377377477)

Mune Bayram tatili yapıyordur inş araya kaynarım :D

Koleston 3.0 deneyip öyle siyah yapayım, son kahverengiye tutunuş olsun dedim. Koyu bir kahve, örter herhalde, birazdan boyayacağım. :KK17:

Kızım kendi saçına bunu yapan bebesine neler neler yapmaz :KK70:

Kıyar mıyım kız ona ben, sarı oğluşuma :anne:
Kendim de dahil boyayacak çok şey var ona sıra gelene kadar..
Kağıdı, tabloyu, duvarı, annemi, kardeşimi, babamı boyarım, eşimde biraz daha saç olsa onu da boyarım :D

Valla ben kel ettim kafam rahat. Bundan sonra da belki kel yaparım hep ahhaha gerçi biraz geldi de :)
Bence siz de sıfıra vurun oh mis :)

Back
X