Sinirimden nasıl yazdığımı bende anlamadimmerhaba,iyi bayramlar.
rica etsem birazcık paragrafa ayırıp düzenleme yapabilir misiniz? ben okumakta çok zorlanıyorum
Kızına yıllardır çocuklu der kıyamaz ona hiç gidilmez ama hep o gezer.cok sinir oldum olinsani enayi yerine koymasinaBence eşine şöyle çünkü kv eşine kelleyi verip sizin eve yollayabilir, sen şimdiden şöyle boyle böyle dedi ben istemiyorum verirse getirme eve diye...bence haklısın yazık yani çok istiyorsa kızıyla yapıp yesin ben de hiç sevmem bu şekilde direktifler verilmesini
Slm arkadaşlar gece gece derdim kelle corbasi.sinirimden uyuyamıyorum.simdi benim ikizlerim ve ayrıca birtane daha büyük cicugum var.herseyimi kendim yapıyorum çok şükür kendimi en iyi şekilde idare ediyorum.kendi annem hasta ama ben dinlemeyin diye ikizleride bakar eder.sen diğer büyük olanla ilgilen der.kvdem hiç bakma işlerine girmez b nde zaten çok mecburi bir durum olmadıkça baktırmak.baksada zaten arkasından uğraş dur.kendi kızına hiç kıyamaz yemekli toplantılar hep bizde şunu yapal bunu yapalım.kizi arada gezer durur.simdi konuma geleyim.bugun kurbanı eşim onlara yakın biyerde kestirdi gelirken uğramış.hayvanin kellesini bırakmış onlara.ben zaten istemiyorum demiştim.her neyse akşama kadar üç cocukla tek başıma uğraştım durdum.bitirecegime yakın aradı naptınız ne ettiniz.daha bitiremediği mi soyledim.bana diyorki kelleyi temizledim.dolabimda yer yok.size vericem.bi akşam heoimiz toplanalım kelle çorbası yap yiyelim.ya dedim ben kelle kelle istemiyorum.zaten gündüzden beri tiksinmisim.boyna anlatiyo şöyle yaparsın böyle yaparsın bol sarımsak katarsin bol sirke katarsin bilmem ne.valla dedim şuan dediklerin hiç cazip gelmiyor.ben istemiyorum.siz kendiniz yapın yiyin yapamazsa da ver birine.ole ısrarlı.hepimiz toplaniriz şu,de yaparız.jendi kızına kuyamiyor kesinlikle kendi kizinda böyle planlar yapmaz.bu saat oldu evi topla et isim anca bitti.cok çok sinir oldum emrivaki yapmasına.tanidigimiz bı amca var ona pay verdinmi dedi.ayirdim dedim.diyorki onunkini bibtencere yemek yapta ver sevap olur.ya dedim ben üç cocukla kendime zor yapıyorum.kizlari var yapsınlar dedim.aksamdan beri sinirimden deli dana gibiyim.esim bana karşı çok iyi bir dediğimi iki etmez.hadi ona bildirmeyim dedim ama soylesemmi acaba uygun bir dille.annebe şöyle benim evimin düzenine karışmasın diye.insanin canını okuyor resmen kadın.benim annem bayram temizliğini hast ahaliyle kendi yaptı.bana kiyamiyor.hanimin gidip temizliğinide yaptık.bunu anneme söylemedim bile hadi kocamın hatırı için diye.ama bu çorbayı yapıp kesinlikle onları davet etmiyecegim.emrivaki yapması beni çok rahatsız etti.hani belki böyle yapmasa ben kendim derim müsait olduğunda yapalım yiyelim diye.sizce cokmu büyütüyorum eşime soyleyip uyarmasini soylemelimiyim
yok haklısınız,eleştirmek amacıyla dememiştim, okumak zor oluyor bazen,eğer düzenlerseniz muhakkak daha çok yorum gelir konunuza :))Sinirimden nasıl yazdığımı bende anlamadim
Şimdi yarın gidicez vermeye kalkacak.ama gezilecek biyer oldumu sen cicuklusun der kızını gotururBence eşine şöyle çünkü kv eşine kelleyi verip sizin eve yollayabilir, sen şimdiden şöyle boyle böyle dedi ben istemiyorum verirse getirme eve diye...bence haklısın yazık yani çok istiyorsa kızıyla yapıp yesin ben de hiç sevmem bu şekilde direktifler verilmesini
Çok ısrarcı bı kadın.yapilacak dedimi yapılacak.pesini asla birakmaz.esimide kırmak istemiyorum böyle bır konu yüzünden ama insan dusunmezmi üç cocukla nasıl yapacak diye.insanin bu kadar canını okumak nedir.bide arkalarından temizlik yap et.cocuklarimla ilgilenemiyorum günü kurtaricam diye eşime diyim diyorum konuş bana emrivaki yapmasın diyeAslında çok kendinize dert edinecek bir şey yok.
“Kusura bakma anne, çok istersen görümcemde yapalım benim evim üç çocukla her an müsait olmuyor.” de ve geç. Üzerinde bile durma konuşmasına müsaade etme
Yok yok arkadaşım bir hisimla yazdimda o yüzden.yani yanımda olsanız sabaha kadar tekrar tekrar anlatırım okadar doluyum yaniyok haklısınız,eleştirmek amacıyla dememiştim, okumak zor oluyor bazen,eğer düzenlerseniz muhakkak daha çok yorum gelir konunuza :))
Kayınvalidesi kendi kızına kıyamayıp kellepaçayı konu sahibinin yapmasını istemiş. Konu sahibi de kendisinin salak yerine konulduğunu düşünerek üzülmüş sanırım. Çorbayı yapıp kaynanasını çağırmayacakmış. Okumayanlar için kısa özetmerhaba,iyi bayramlar.
rica etsem birazcık paragrafa ayırıp düzenleme yapabilir misiniz? ben okumakta çok zorlanıyorum
Sen de yapma ne di evinde canını kıymetini bil,boşver esin icin diye enayi yerine konmana gerek yok sen de bir insan evladısin senin annen de sana kiyamiyor canının kiymetini bil.Kızına yıllardır çocuklu der kıyamaz ona hiç gidilmez ama hep o gezer.cok sinir oldum olinsani enayi yerine koymasina
Evet çok yoruldum artık yıllardır.burasi benim evim kimi yemeğe davet edeceğimi ben bilirim degilmi.Neden temizliğine gittiniz ki ? Muhtaç ya da hasta değilse gereksiz bence. Çorbayı yapmayacağınızı, yemek şeklinde vermeyeceğinizi de gayet net ifade etmişsiniz.
Ama sürekli olarak bu şekildeki her isteğine cevap vermek ile zaman harcamak da insanı yorar. Eşinize söylediğinizde annesinin bu tarz isteklerinin önüne geçebilecekse, söylemeniz sizin için çok iyi olur. Sonuçta ikizleriniz ve bir çocuğunuz daha varmış. Kolay değil. Bir de bu tarz istekleri reddetmek ile uğraşmak zorunda değilsiniz.. Haklısınız..
Evet annem kiyamiyor bana.kadin kendi kızına koyamadığı için bana yukleniyorSen de yapma ne di evinde canını kıymetini bil,boşver esin icin diye enayi yerine konmana gerek yok sen de bir insan evladısin senin annen de sana kiyamiyor canının kiymetini bil.
İşte soylesende anlamıyor.surekli biseyler çıkarıyor.butun modunu dusurduEşinizin annesine birşey söylemesine gerek yok bir çorba için. Yapmak istemiyorum demişsiniz zaten yine söylerse aynı cevabı verirsiniz, zorla elinize verip yaptıracak hali yok herhalde.
Ayrıca hasta ve çok yaşlı değilse kayinvalide evini niye temizliyorsunuz, bunun koca hatri ile ne alakası var onu da çözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?