Derdim Kelle corbasi

Şimdi yarın gidicez vermeye kalkacak.ama gezilecek biyer oldumu sen cicuklusun der kızını goturur
Madem eşin seni anlayacak iyi biri konuş eşinle, bu şekilde haksızlık yaptığını senin o işleri yapmak zorunda olmadığını anlat, yatın kv birşey derse de ters cevap vermekten cekinme

Evet soyluyecegim.sinirimden sırtıma ağrı girdi

İşte soylesende anlamıyor.surekli biseyler çıkarıyor.butun modunu dusurdu
Sürekli birşeyle çıkarıyorsa eşiniz konuşsun o zaman.

Ayrıca bu çok iyi eş ,3 çocuklu karısına neden annesinin evini temizletiyor?
Annesinin yardıma ihtiyacım varsa ya kendi yapsın ya da yapacak birilerini tutsun.

Evet milleti topluyo.hic dusunmuyo nasılsa yapıyor diye.sonrada kızını öve öve bitiremez
Madem eşin seni anlayacak iyi biri konuş eşinle, bu şekilde haksızlık yaptığını senin o işleri yapmak zorunda olmadığını anlat, yatın kv birşey derse de ters cevap vermekten cekinme
Eşime soyleyince bişey demez ama içten içe kırılabilir ailesi çok önemli onun için.simdi tatsızlık çıkacak diye korkuyorum

Evet çok yoruldum artık yıllardır.burasi benim evim kimi yemeğe davet edeceğimi ben bilirim degilmi.
Bence de. Eşiniz annesi ile konuşursa bu duruma son verebilir inşallah. Zaten çocuklarınız var yeterince yorucudur. Hem ev işleri hem çocuklar. Bu süreçte herkes yemeğini bir zahmet kendi yapıp yesin. Zorla da kendini yemeğe davet ettirmez insan yani.
Allah bağışlasın çocuklarınızı bu arada

İnsan utanır üç çocuklu bı insana böyle demeye

Kelleyi gönderirse birine verin.
Sorunca da anne istemediğimi söylemiştim ben verdim kelleyi deyin.
Kısa ve net.

Kelleyi gönderirse birine verin.
Sorunca da anne istemediğimi söylemiştim ben verdim kelleyi deyin.
Kısa ve net.
Aslında mantikli.simdi gidince tutusturacak.hatta dedimki biz gelince yaparsın ben zaten bilmiyorum yapmayı dedim.tutturdu toplascaz sizde yapcaz.vallahi şu yasaklarda öle rahattım anlatamam

Buna sinir olup kendinizi yıpratmanız bence yersiz.. Size söylediğinde "anne ben kelle istemiyorum, eğer siz çok istiyorsanız görümceme yolla o yapsın, inan şuan onunla uğraşacak ne vaktim ne de enerjim yok" derseniz kafanız rahat olur

Eşinize de söylenecek bir mevzu gibi gelmedi bana.. Bir de temizlik yaptığınızı söylemişsiniz.. Karmaşık olduğu için net anlayamadım ya da ben de bayram yoğunluğundan kafam dolmuştur ondan anlayamadım.. Kimin evini temizlediniz? Kv mi, görümce mi?? Bu insanlar yaşlı, elden ayaktan kesilmiş kişiler mi?? Ya da yardımcı tutacak parası olmayan insanlar mı?? 3 çocukla bayram yoğunluğunda neden temizlik yapıyorsunuz ki?? Üstelik kendi evinizi annenizle temizlerken??

Bana burası da biraz gereksiz geldi.. Eşinizin hatırı için demişsiniz ama eşiniz kv ya da görümcenizin evini temizlemediniz diye size gönül mü koyacaktı??

Haaa tabi boş olursunuz, pratik ve becerikli bir kadın olarak kendi evinizin temizliğini çoktan yapmış olursunuz, ilgilenmeniz gereken 3 çocuk olmaz o zaman elbette yardımcı olabilirsiniz de diğer türlü sizi zorunda bırakmışlar gibi bir his uyandırdı bende ve hiç hoş bulmadım.. Bu arada iyi bayramlar

Farkinda mısınız bilmiyorum ama aman eşim ailesine cok değer verir tatsızlık cikmasin diye sineye ceken kadınlar hep daha daha dahasını yaşıyor. Ha normal mi? Tabi ki normal. Taviz tavizi getirir her zaman. Ailesine cok önem veren adam çekirdek ailesine de onem versin bi zahmet.

Ayrica ailesine onem vermeyen eş var mi? Herkesin ailesi kıymetli de su temizliğe gitme işi nedir yani. Kusura bakmayin da o temizliğe görümce gitmemiş yalnız siz gitti iseniz hak etmissiniz.

Evet zorunda bırakıyorlar işte.aksamdan beri eşime belli etmemeye çalıştım.gerci oda duydu konuştuğumuzu.hadi tatsızlık çıkmasın dedim.

Aslında mantikli.simdi gidince tutusturacak.hatta dedimki biz gelince yaparsın ben zaten bilmiyorum yapmayı dedim.tutturdu toplascaz sizde yapcaz.vallahi şu yasaklarda öle rahattım anlatamam

Tamam tutuşturursada alın ertesi gün birine verin. Eşinizide birşey söylemeyin önceden böyle böyle diye. Bir kaç gün sonra sorunca kv anne istemediğimi söylemiştim yapmayı bilmediğimide verdim ben kelleyi deyin. Varsın o düşünsün kendi kendini yesin.

Girumceyle gittik.yalniz değil.ama peşimde üç çocuk.surekli daha fazlasını bekliyor.insanin canını okuyor resmen

Evet çok mantıklı aynn öle yapicam verirse.gitsin kızında yapsın.hic ugrasamiyacagim arkalarından günlerce temizlik yapıp çocuklarımı uzmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…