Derdim Kendimce Çok Büyük

Kreş ve ya ana sınıfı ortamı probleminizi ortadan kaldıracaktır.Hem paylaşmayı,vermeyi,almayı,hem de hakkı olanı elinde tutmayı öğrenecektir,merak etmeyin.

4 yaş erken değil mi kişilik analizi için?

Canim mizaci cok erken yasta belli ediyor kendini ve degismiyor pek, degisse de ergeblik gibi veya ise baslama yasi gibi onemli evrelerde degisiyor. Yani ben uzmani degilim de ben oyle gozlemledim diyeyim.

Benim oglum utangac ve cekingen bir cocuktur mizac olarak mesela. 2 yasindan beri krese gidiyor ve cok faydasi oldu kendine guvenme konusunda. Ama ilk girdigi ortamda muhakkak o mizacindan gelen cekingenligi gosteriyor.

Bence kres iyi gelecek, hatta daha erken bile olabilirmis. Bu yazi bir kursla falan da degerlendirebilirsiniz konu sahibi kres oncesi prova olur.

Benin oglum da sizibki gibiydi. Parklar da zorlaniyoduk. Kaydirakta bir cocuk varda o merdiveni cıkmiyodu. 4 yas grubuna gitti bu sene. Cok faydasini gorduk. Umarim umdugunuz gibi gelisir durum.

Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim
Yüzme kursu denemek istedik hafta 2 gün 1 er saat eğitmenler 4-4,45 yaş uygun olur bu yaşta komutları pek uygulamıyorlar dediler
Biz eşimde şehir merkezinde çalışıyoruz fakat ilçede oturuyoruz ilçemizde pek küçük
İşyerimizin ilçeye servisi var o yüzden arabaylada git gel yapmıyoruz ve malesef ilçemizde kurs etkinlik vs yok bende sadece pazar günleri götürebilirim sadece bu yüzden evimizi satılık ettik çocuklar için merkeze taşınmak istiyoruz

Benin oglum da sizibki gibiydi. Parklar da zorlaniyoduk. Kaydirakta bir cocuk varda o merdiveni cıkmiyodu. 4 yas grubuna gitti bu sene. Cok faydasini gorduk. Umarim umdugunuz gibi gelisir durum.
İnşallah görürüz faydasını
Tek isteğim saldırgan değil girişken hakkını savunan bir çocuk olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…