Derdim kir-toz

Ben kullanıyorum robot süpürge her gün dünyanın tozunu topluyor. Haftada bir genel temizlik için diğer süpürgeyi kullanıyorum. Sadece ek gıda sürecinde olduğumuzdan mutfak hemen hemen her gün süpürülüp siliniyor. Ama diğer odalarda her gün robotu çalıştırıyorum. Benim için müthiş kolaylık. Evde çok ıvır zıvır yoksa yani robotun çalışmasına engel olacak şeyler ve koltuk yatak ayaklarınız yüksekse düşünebilirsiniz.

Yukarıda arkadaş da öyle soyledi. Bende önce uygun bir model alayım diyorum. Haritalama ve silme olmasa da olur. Sizin ki hangi model
Bende ki i robot 606. Bakın araştırın yorum okuyun Trendyol hepsi buradadan. Yani bilmiyorum haritalama yapan modeller belki çok daha iyidir, kullanmadığım için avantaj dezavantajını bilmiyorum. Benim ki haritasız, açıyorum cihazı kapatıyorum kapıyı, o kafasına göre oraya buraya giderek süpürüp dolanıyor odayı, yani belli bi düzeni yok. Haritalama yapan cihazlar sanırım belli bi düzen içinde gidiyormuş. Belki daha kullanışlıdır bilemiyorum, ama haritasız da benim işimi gayet görüyor, Allah'ım başımdan eksik etmesin Haa dört dörtlük kendi süpürdüğünüz kusursuz süpürge gibi olacak diye de beklemeyin, ufak tefek alamadığı kırıntılarda kalabiliyor. Ben 3 aydır kullanıyorum, bilemiyorum ilerde ne gibi sorunlar yaşarım arıza falan konusunda ama şimdilik aşşşırı memnunum.

Bu arada kardesimde dikey supurge var oda mantıklı ama robot ile birarada iken - başlıklar ve çekim gücü çok iyi
Robotumun adı rozy - jetgiller robotu
Canım benim evde hep benim dolandığım yerlere gelmese daha iyi hiç anlasamiyoruz

benim de sadece yatak odası aşırı toz oluyor ya bazı eşya yüzeylerinin tozu kendine çektiğini düşünüyorum böyle bişey mümkün mü çünkü diğer odalar böyle olmuyor hem mobilya hem yerler aşırı toz

Sizi çok iyi anlıyorum. Oturduğumuz oda yatak odamız ve çocuk odası her akşam çekiyorum. Evde kimse yok çalışıyoruz. Nasıl oluyo anlamıyorum

Yani aslında çok geç kaldık gecen yaz çok daha uygun fiyatlara almalıydık en kötü kasımda almalıydım
Ben ince ince pes pese çok hastalık geçirdim robot olmasa mahvolmuşum diyorum

Yukarıda arkadaş da öyle soyledi. Bende önce uygun bir model alayım diyorum. Haritalama ve silme olmasa da olur. Sizin ki hangi model
Aynen en base modelini tercih edin. Ben mop’ u çok kullanmıyorum iyi bir performansıda yok. Haritalama da güncelleme gelince of kim uğraşacak bununla diyip basıyorum düğmesine tüm evi dolaşıyor.

Toz nereden geliyor onu bulmanız lazım mesela ana caddede oturuyorsanız o tarafın camlarını açmayın. Ev yeni falan sa bir süre oturana kadar devam ediyor. Halılarda yapabilir ve parke renginden dolayıda öyle gözükebilir. Biz mi kullanıyoruz çok rahat haftada bir dip köşe yapıyorum her yeri sonra robot kullanıyorum hemen hemen her gün :)
Aklınızda olsun eğer alacaksanız her odaya ayrı gideni alın. Mesela sadece mutfak komutu olan olsun o çok kolaylık. Ablam ilk aldı bu özellik olmadığı için bütün evi baştan süpürüyor.

İki çocuk evcil hayvan demişsiniz, Görkem karman var instagram da onun birde alerjisi var. Bence bakın o bu konuda iyi hatta robot süpürge tavsiyesi vardı. Ben robot almadım ama onun tavsiyesi ile ne aldıysam memnun kaldım. Reklam değil valla :)

Süpürmek istemediği odanın kapısını kapalı tutsun

Robot olmasa ne yapardım bilmiyorum. Her gece çalıştırıyorum ve her gece içinden tomarla toz çıkıyor. Sildirdiğim bez de tozları almış oluyor. Allah üretenden razı olsun sırada ütü yapan bir şeyde bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…