- Konu Sahibi pure hazel
-
Ben size şunu söyleyeyim ikisinede ihtiyaç var. Benim dikey süpürgem yok ama yakında edineceğim birtane.Evet bu benim
Kafami cok karistiriyo, diket supurge mi robot supurge mi?
O zaman jüt halı ve çamaşır kurutma makinesi de alın.Oluyor canım oluyor
Dikey süpürgem vardi, sattım. Bin pişmanım. Robot+şarjlı dikey süpürge olmali. Kimse hortumlu, govdeli, kablolu koca supurgelerden almamali.Ben size şunu söyleyeyim ikisinede ihtiyaç var. Benim dikey süpürgem yok ama yakında edineceğim birtane.
Bende ki i robot 606. Bakın araştırın yorum okuyun Trendyol hepsi buradadan. Yani bilmiyorum haritalama yapan modeller belki çok daha iyidir, kullanmadığım için avantaj dezavantajını bilmiyorum. Benim ki haritasız, açıyorum cihazı kapatıyorum kapıyı, o kafasına göre oraya buraya giderek süpürüp dolanıyor odayı, yani belli bi düzeni yok. Haritalama yapan cihazlar sanırım belli bi düzen içinde gidiyormuş. Belki daha kullanışlıdır bilemiyorum, ama haritasız da benim işimi gayet görüyor, Allah'ım başımdan eksik etmesinYukarıda arkadaş da öyle soyledi. Bende önce uygun bir model alayım diyorum. Haritalama ve silme olmasa da olur. Sizin ki hangi model
Adını sen mi koydun?
Sizi çok iyi anlıyorum. Oturduğumuz oda yatak odamız ve çocuk odası her akşam çekiyorum. Evde kimse yok çalışıyoruz. Nasıl oluyo anlamıyorum2 çocuğu ve evcil hayvanı olan çalışan bir kadınım. Bir dönem çocuklar küçükken eve haftada bir yardımcı alıyordum. Sonraları ayda bir almaya başladım. Fakat her gün günde 3 kez süpürge çalıştırıyorum. Çünkü her yer toz. Yorulduğumdan geçtim hadi ama artık rahatsız oluyoruz ,çocuklar hapsuruyor ,boğazımız kaşınıyor, kötü görüntü oluyor vs vs.
Akıllı robot alayım diyorum, kullanıp memnun kalan ve önerisi olanlar var mı.
Veya nasıl kurtulurum bu tozlardan.
Not : 3 kez tüm evi supurmuyorum. Sadece çocuk odası, ders çalışıyorlar,birsyler yiyorlar kırıntı oluyor. Genel anlamda toz oluyor diğer odalar ama günde 1 kez supuruyorum .psikolojik bir durum yok yani
Yaw bende hepsinden almak kalabalik yapmak istemiyodum..yani normal supurge dikey robot derken.. secim yapmak istiyorum aslindaBen size şunu söyleyeyim ikisinede ihtiyaç var. Benim dikey süpürgem yok ama yakında edineceğim birtane.
Aynen en base modelini tercih edin. Ben mop’ u çok kullanmıyorum iyi bir performansıda yok. Haritalama da güncelleme gelince of kim uğraşacak bununla diyip basıyorum düğmesine tüm evi dolaşıyor.Yukarıda arkadaş da öyle soyledi. Bende önce uygun bir model alayım diyorum. Haritalama ve silme olmasa da olur. Sizin ki hangi model
Evet bu benim
Yani estetik gibi birşey ondan da olsun bundan da olsun diyorsun.Yaw bende hepsinden almak kalabalik yapmak istemiyodum..yani normal supurge dikey robot derken.. secim yapmak istiyorum aslinda
Evet yaaa bir de pahalanmisYani aslında çok geç kaldık gecen yaz çok daha uygun fiyatlara almalıydık en kötü kasımda almalıydım
Ben ince ince pes pese çok hastalık geçirdim robot olmasa mahvolmuşum diyorum
Toz nereden geliyor onu bulmanız lazım mesela ana caddede oturuyorsanız o tarafın camlarını açmayın. Ev yeni falan sa bir süre oturana kadar devam ediyor. Halılarda yapabilir ve parke renginden dolayıda öyle gözükebilir. Biz mi kullanıyoruz çok rahat haftada bir dip köşe yapıyorum her yeri sonra robot kullanıyorum hemen hemen her gün :)2 çocuğu ve evcil hayvanı olan çalışan bir kadınım. Bir dönem çocuklar küçükken eve haftada bir yardımcı alıyordum. Sonraları ayda bir almaya başladım. Fakat her gün günde 3 kez süpürge çalıştırıyorum. Çünkü her yer toz. Yorulduğumdan geçtim hadi ama artık rahatsız oluyoruz ,çocuklar hapsuruyor ,boğazımız kaşınıyor, kötü görüntü oluyor vs vs.
Akıllı robot alayım diyorum, kullanıp memnun kalan ve önerisi olanlar var mı.
Veya nasıl kurtulurum bu tozlardan.
Not : 3 kez tüm evi supurmuyorum. Sadece çocuk odası, ders çalışıyorlar,birsyler yiyorlar kırıntı oluyor. Genel anlamda toz oluyor diğer odalar ama günde 1 kez supuruyorum .psikolojik bir durum yok yani
Her ikisi de olmalı diyorum.Evet bu benim
Toz nereden geliyor onu bulmanız lazım mesela ana caddede oturuyorsanız o tarafın camlarını açmayın. Ev yeni falan sa bir süre oturana kadar devam ediyor. Halılarda yapabilir ve parke renginden dolayıda öyle gözükebilir. Biz mi kullanıyoruz çok rahat haftada bir dip köşe yapıyorum her yeri sonra robot kullanıyorum hemen hemen her gün :)
Aklınızda olsun eğer alacaksanız her odaya ayrı gideni alın. Mesela sadece mutfak komutu olan olsun o çok kolaylık. Ablam ilk aldı bu özellik olmadığı için bütün evi baştan süpürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?