- 28 Mart 2020
- 21.455
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.279
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
Size ve ilgilenenlere bir kaç tavsiye vereyim.Valla benimde evcil hayvanım var titiz biri değilim ama 1+1 evin her odasını üç tur süpürüyorum genede her taraf kum ve tüy. Bende 2.el robot süpürge bakıyorum. Yerimi alayım
Benimki köpek ablasıSize ve ilgilenenlere bir kaç tavsiye vereyim.
Kum kabinin kapisini duvara dönük koyun.
Kisitli bir alandan giriş çıkış olursa kum çok az dağılıyor.
Önünde elekli paspas olsun.
Kumunuzu bentonit kullaniyorsaniz pelet ya da iri taneli bentonite çevirebilirsiniz.
Pelette asla dagilma olmuyormuş.
Iyi mama, malt ve duzenli tarama ile tuy dökümü çok az oluyor.
Seninki hangi model canim. Halıların üstüne çıkıyor mu. Karyolanin altına vs giriyor mu
Kum deyince aklima kedi geldiBenimki köpek ablası35 kilocuk uzun tüylü
Kadınlara zaafı var memnuniyetle yiyebilirsinizKum deyince aklima kedi geldiof 35 kiloluk göbeğini yerim onun
Robot süpürge kesinlikle öneriyorum. Roborock S5 aldım. Hatta burada ki arkadaşlara danışmistim bende .2 çocuğu ve evcil hayvanı olan çalışan bir kadınım. Bir dönem çocuklar küçükken eve haftada bir yardımcı alıyordum. Sonraları ayda bir almaya başladım. Fakat her gün günde 3 kez süpürge çalıştırıyorum. Çünkü her yer toz. Yorulduğumdan geçtim hadi ama artık rahatsız oluyoruz ,çocuklar hapsuruyor ,boğazımız kaşınıyor, kötü görüntü oluyor vs vs.
Akıllı robot alayım diyorum, kullanıp memnun kalan ve önerisi olanlar var mı.
Veya nasıl kurtulurum bu tozlardan.
Not : 3 kez tüm evi supurmuyorum. Sadece çocuk odası, ders çalışıyorlar,birsyler yiyorlar kırıntı oluyor. Genel anlamda toz oluyor diğer odalar ama günde 1 kez supuruyorum .psikolojik bir durum yok yani
pure kablosuz dikey süpürge almalısın2 çocuğu ve evcil hayvanı olan çalışan bir kadınım. Bir dönem çocuklar küçükken eve haftada bir yardımcı alıyordum. Sonraları ayda bir almaya başladım. Fakat her gün günde 3 kez süpürge çalıştırıyorum. Çünkü her yer toz. Yorulduğumdan geçtim hadi ama artık rahatsız oluyoruz ,çocuklar hapsuruyor ,boğazımız kaşınıyor, kötü görüntü oluyor vs vs.
Not : 3 kez tüm evi supurmuyorum. Sadece çocuk odası, ders çalışıyorlar,birsyler yiyorlar kırıntı oluyor. Genel anlamda toz oluyor diğer odalar ama günde 1 kez supuruyorum .psikolojik bir durum yok yani
Yukarıda arkadaş da öyle soyledi. Bende önce uygun bir model alayım diyorum. Haritalama ve silme olmasa da olur. Sizin ki hangi modelEvim büyük, eşyalarım olabildiğince az ve hep yerden yüksek ayakları (Koltuklar, konsol, bazalar, şifonyer vb. hepsi yüksek ayaklı). Robot süpürgem heryere giriyor, giremediği yerler sadece odanın 4 duvar köşesi ve koltuklarımın üstü. Koltuklarımın üstünü şarjlı el süpürgemle süpürüp, her gün mutlaka robotu çalıştırırım. Allah razı olsun çıkarandan. Büyük kolaylık mutlaka her eve lazım bence. Dediğim gibi az eşyalı ve yerden yüksek eşyalı evlerde mükemmel ötesi bir icat. Şiddetle tavsiye ederim, bendeki en vasıfsız 1.nesil olanlardan. Haritalama ve silme yapmıyor. Tecrübe edeyim, pahalısını almayayım ilk etapta dedim en ucuzunu aldım. İyi ki ,iyi ki almışım. Canım Anna'm benim.
2 çocuğu ve evcil hayvanı olan çalışan bir kadınım. Bir dönem çocuklar küçükken eve haftada bir yardımcı alıyordum. Sonraları ayda bir almaya başladım. Fakat her gün günde 3 kez süpürge çalıştırıyorum. Çünkü her yer toz. Yorulduğumdan geçtim hadi ama artık rahatsız oluyoruz ,çocuklar hapsuruyor ,boğazımız kaşınıyor, kötü görüntü oluyor vs vs.
Günde üç kez toz olmaz bir ev. Kırıntı falan deseniz tamam ama toz ı ıh.2 çocuğu ve evcil hayvanı olan çalışan bir kadınım. Bir dönem çocuklar küçükken eve haftada bir yardımcı alıyordum. Sonraları ayda bir almaya başladım. Fakat her gün günde 3 kez süpürge çalıştırıyorum. Çünkü her yer toz. Yorulduğumdan geçtim hadi ama artık rahatsız oluyoruz ,çocuklar hapsuruyor ,boğazımız kaşınıyor, kötü görüntü oluyor vs vs.
Adını sen mi koydun?Evim büyük, eşyalarım olabildiğince az ve hep yerden yüksek ayakları (Koltuklar, konsol, bazalar, şifonyer vb. hepsi yüksek ayaklı). Robot süpürgem heryere giriyor, giremediği yerler sadece odanın 4 duvar köşesi ve koltuklarımın üstü. Koltuklarımın üstünü şarjlı el süpürgemle süpürüp, her gün mutlaka robotu çalıştırırım. Allah razı olsun çıkarandan. Büyük kolaylık mutlaka her eve lazım bence. Dediğim gibi az eşyalı ve yerden yüksek eşyalı evlerde mükemmel ötesi bir icat. Şiddetle tavsiye ederim, bendeki en vasıfsız 1.nesil olanlardan. Haritalama ve silme yapmıyor. Tecrübe edeyim, pahalısını almayayım ilk etapta dedim en ucuzunu aldım. İyi ki ,iyi ki almışım. Canım Anna'm benim.
Evet bu benimpure kablosuz dikey süpürge almalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?