• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim kredimi yapılandıramamak....50.000 zararr

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
1.06 dan konut kredisi kullandım Halkbank tan. ve 1 hafta sonra faiz oranları 0.90 lara kadar çekildi. daha ilk taksiti bile ödememişken 1 hafta erken çektiğim için 50.000 kadar zararım var ..YAPILANDIRMA yapamıyorlarMIŞ.. bu fazi oranları yeni konut kreisi çekenler için geçerliyMİŞŞ..
KONUT KREDİSİNİ YAPILANDIRABİLEN VAR MI BU YENİ FAİZ ORANLARI İLE..bu birçok kişinin derdi oldu..kredi çekerken istediğiniz zamn yapılandırabilme hakkınız mevcut denmişti şimdi bu özel bir durum deniyor. bunun özeli ömi var düşmüş işte faizler...
dilekçe yazsam red cevabına dava açsam fakan farkeder mi??

Bu hafta içinde is yerinde arkadaşım bahsetmisti
Yapilandiracak...

Bir miktar para yatirdigin zaman yapilabiliyo diye biliyorum ben.

Sanıyorum faizler düşünce bankalar çirkeflik yapıyor ev kredilerinde. Kayınvalidem de ara ödeme yapmak istedi ama red ettiler önce kredini kapatman sonra yeni bir kredi alıp ona peşinat vermen gerek falan demişler. Yani krediyi kapatacak para olsa neden kredi alsın kadın ? Ya o anlamamış söyleneni ya da bankalar saçmalıyor bilemiyorum.

Bi kaç sene önce babam yaptırmıştı halkbanktan hemde başvuru yaptık hatta bi milyar gibi bi masrafi vardı parası yok diye hemen orda bi milyarlık kredi daha verdiler aynı gün yapilandirmayi yaptılar bankacinin insafinda herhalde o evi alana kadar annem çok uğraştı bütün bankalara basvurduk ya çıkmadı yada az cikti en son halk banka başvuru yaptı annem oradaki kadinlada dertleşmiş biraz daha sonrasinda da yapılandırma olayı olunca hallettik ama krediyi cekelide bi kaç sene olmustu yani

Back
X