Oğlumu yavru kedi eşofmanının üstünden tırmaladı. Bayağı çizilmişti çok şaşırdık hatta eşofmanın üstünden bunu yapabilmesine ama kanattığı için kuduz aşısı yaptırdım. Prosedür şu şekildeymiş, 3 doz standart uygulanıyor. 4. Doz hayvanın durumuna bağlıymış. Hayvan iyiyse son doz yapılmıyor, hastaysa veya kayıpsa akılda soru işareti kalmaması için 4.doz da yapılıyor. Oğlum 3 doz aşı oldu. Yavru kedi oturduğumuz sitede bakılıyordu yalnız bir kaç gün önce sahiplenmişler ve nerde olduğunu bilen yok kaç gündür soruyorum bir bilgiye ulaşamadım. Sorun şu ki oğlum çok alerjik bir bünyeye sahip ve 3.doz kuduz aşısını olduktan sonra vücudunda döküntüler oluştu, kaşıntı yaptı. Şu an biraz hafifledi alerjik şurubunu içince. Hayvan iyiyse boşuna son dozu yaptırmak istemiyorum ama bir bilgi alamadım. Öte yandan kedi besleyen yakınlarım yavru kediden kuduz bulaşma ihtimali yok boşuna bi doz daha çocuğa aşı yaptırma diyorlar. Hastaneye gittiğimde hayvan ortada yok desem yavru mavru dinlemez aşıyı yaparlar ama oğluma ağır gelir mi , gene döküntü veya daha kötü bir şey olursa diye endişeleniyorum. Özellikle sağlıkçı varsa aranızda fikir verirse sevinirim. Çocuk Dr muz bile aşıyı yaptırdğınız hastanedeki hekim değerlendirsin dedi .