Merhaba, ben bu foruma dün gece kayit oldum, ve bugün aktif hale geldikten sonra, cok gezindim, inceledim forumu, cok hosuma gitti, böyle hemen derdimle tanismak cokta güzel gelmedi bana ama bu forumu derdime care ararken buldum.
Hosbuldum ilk önce :) Herkeze merhaba. :)
Ben kisaca anlatmaya calisacagim kendimce büyük derdimi. :) Benimde sorunum ASKla. Ben 18 yasindayken universteden biriyle tanistim, suan kendisi nisanlim. Belki diceksiniz derdin var neden nisanlandin diye, buna cok kisa ve net bi cevap, kendisini cok seviyorum.
Benim sorunum aklimla aslinda. Söyle aciklayim kimseyi baymadan: Ben 18 yasindayken o 26 yasindaydi, yani benden 8 yas büyüktü. Yas olarak hicbir zaman aklima takmadim. Sroun etmedim hic bir zaman. Ancak sorun ettigim sey su: Ben cok cok daha tecrübeli. En basit örnegi ile: Hayatinda benden önce bircok kadin olmus, benimse o ilk askim. Hani arkadaslarindan ve kendisindende duydugum üzere, keyfine bakan, capkin, tek gecelik heycanlar pesinde olan bi erkekmis. Bu beni baslardada ürküttü simdide korkutuyor acikcasi. Cok fazla kadinla beraber olmus, cok fazla kadin hayatina girmis. Benden önce 1 tane ciddi iliskisi olmus, oda 2 yil sürdükten sonra bitmis, anlasamamislar. Onun disinda dedigim gibi günü birlik iliskiler yasamis, fazlasiyla. Arkadaslari arasindada öyle bi lakabi varmis eskiden.
Az cok hayati buymus, kisaca anlayacaginiz capkinin önde gideni.
Sonrasinda benimle tanisti, beni cok sevdiginden hic bir süphem yok, beni tanidiktan sonra herseye tövbe ettiginide biliyorum eskiye dair. 4 Yildir beraberiz ve günahini almis olurum eger dersemki bi yanlisni gördüm. Klasik cift tartismasi oldu tabiki. Hatta benim rahatim icin, eskiye dair herkezden ayrildi, arkadas cevresini sildi, yeni arkadasliklar edindi, benim rahatsiz olmamam icin. Ben bazi konularda sinirli olmama ragmen, baska yerlerde baska kadinlarda aramadi bu zevki. Ancak herzaman kendide dedigi gibi, beni tertemiz görüyor, ve kendisini kirlenmis görüyor, acikcasi bende öyle görüyorum bazen. Iliskinin basinda beni hakediyormu diye düsünmedim degil. Feminist duygularim kabarmadi degil, hani sen 100lerce kadinla birlikte ol sonra kimseye el sürmemis bir kiz bul, ne ala memleket.
4 Yil gecti, aklin yenimi basina geldi demeyin lütfen, onu insan olarak cok seviyorum, ve suan bana yasattiklari cok güzel, gecmisi yüzünden onu yargilamam dogrumu sizce? Gecmisi yüzünden asiri kiskanclik yapiyorum ama o buna dayaniyor, herseye ragmen güvenmem icin mücadele ediyor. Hani suan icin tertemiz bi hayati var benle tanistiktan sonra.
Ancak benim aklim, beynim, kafam susmuyor. Kendimi tecrübesiz hissediyorum, ona yaklasirken, kim bilir kac kisi öptü diye yaklasiyorum. Cinsel iliskimiz yok ama düsününce nasil olucak diye, delircek gibiyim, yani ben kacinci numarayim, oysaki o benim ilkim. Cok karman corman oldu, duygularimi dile getiremedim aslinda, ama
sizce eskiden yaptigi pislikler yüzünden, gecmisi yüzünden onu yargilama hakkim varmi?
Umarim yardim edersiniz ve fikirlerinizi söylersiniz,
Sevgiler,
kara_peri