• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim´le tanistirayim sizi...

Ben karsımdaki insanın gecmisini cok merak ederim bir arkadasım , ben gelecegimize bakarım gecmisin de ben yoktum ki , yargılayamam falan derdi. Ben onu yapamadım iste yapamıyorumda.

Erkek arkadasım benim ilkim , aynı sekilde bende onun ilkiyim. Bu bile önemlidir benim icin. :34:

sen zaten kararını vermişsin buraya kendini biraz olsun rahatlatmak ve ikna için sanırım bu topiği açmışsın...

Şunu unutma o zaman....Yaşadıklarımız,yaptıklarımızın eseridir...bol şanslar sana.

Benim bi konuma da tıpatıp bu yorumdan yazmıştın, ne bu otomatik msg falan mı ?:)))

Erkeklerin klasiği ; bir sürü kadınla ol sonra el değmemiş tertemiz kızla evlen...Erkeğin tecrübelisi makbuldur,alışmış kudurmuşdan beterdir.Ben şuna çok çok inanırım...zamanında kadınların canını yakan erkekler evlilik hayatında asla mutlu olamaz...elbet bu yaptıklarının hesabını bir yerden verecek...bulacak...günahlarının bedelini ... siz bakmayın her erkek yüzlerde kadınla oldum der ...ama der ..gerçeklikten uzak olduğunu düşünüyorum..hava atmak için denılen bir şey ...nesine hava atıyorlarsa ben böyle erkeklerı istikrarsız ve ilişki yürütmede becerıksız erkek olarak düşünürüm..siz hep eski hayatına takılıp kalacak ve tertemizim o ne kadar kadınla kendini kirletti diye düşünmekten kendinizi alamıyorsanız demek içinize sinmiyor.Açıkcası ben bu kadar kadınla birlikte olmuş ve böyle bir yaşantısı olmuş erkeğin her an tekrarlayabılecek bir hastalık taşıyormuş gibi görürüdüm.Çünkü bu tür erkeklerin kadınlara ne saygısı nede sevgi ,nede güven duyabıleceklerını sanmıyorum.Bulur senın gibi saf temiz kızı koyarlar evlerıne evlenip sonra kaldıkları yerden devam...biraz acımasızca ama benım düşüncem bu...temızlık sadece kadına has bır özellıkmiş gibi topluma empoze edilmiş bu düşünceyide erkeklerin kendi menfaatine uydurdukları bir yaygın inanış ve saçmalık olarak degerlendırıyorum.

Aynen belki bu yüzden ben karsımdaki kisinin gecmisiyle bu kadar ilgiliyimdir.

Oysaki Eskideki Kizlar Sadece Eglenilecek Kizlardandi ..

Bu sözü diyen kızlar ... Başarısız olduğunuz ayrıldığınız erkek arkadaslarınızın , aşk defterlerinde eğlendim kızlardan biri diye not düşüldüğünüzü de bu sözü yazarken aklınıza getirin olurmu..

sen zaten kararını vermişsin buraya kendini biraz olsun rahatlatmak ve ikna için sanırım bu topiği açmışsın...

Şunu unutma o zaman....Yaşadıklarımız,yaptıklarımızın eseridir...bol şanslar sana.

kararsizligimdan burdayim. cok seviyorum hic süphem yok bu konuda ama iste bas edebilirmiyim unutabilirmiyim, bunca senedir cok ufak ufak unutma adimlari attim nezaman tamamen unutcam?

Erkeklerin klasiği ; bir sürü kadınla ol sonra el değmemiş tertemiz kızla evlen...Erkeğin tecrübelisi makbuldur,alışmış kudurmuşdan beterdir.Ben şuna çok çok inanırım...zamanında kadınların canını yakan erkekler evlilik hayatında asla mutlu olamaz...elbet bu yaptıklarının hesabını bir yerden verecek...bulacak...günahlarının bedelini ... siz bakmayın her erkek yüzlerde kadınla oldum der ...ama der ..gerçeklikten uzak olduğunu düşünüyorum..hava atmak için denılen bir şey ...nesine hava atıyorlarsa ben böyle erkeklerı istikrarsız ve ilişki yürütmede becerıksız erkek olarak düşünürüm..siz hep eski hayatına takılıp kalacak ve tertemizim o ne kadar kadınla kendini kirletti diye düşünmekten kendinizi alamıyorsanız demek içinize sinmiyor.Açıkcası ben bu kadar kadınla birlikte olmuş ve böyle bir yaşantısı olmuş erkeğin her an tekrarlayabılecek bir hastalık taşıyormuş gibi görürüdüm.Çünkü bu tür erkeklerin kadınlara ne saygısı nede sevgi ,nede güven duyabıleceklerını sanmıyorum.Bulur senın gibi saf temiz kızı koyarlar evlerıne evlenip sonra kaldıkları yerden devam...biraz acımasızca ama benım düşüncem bu...temızlık sadece kadına has bır özellıkmiş gibi topluma empoze edilmiş bu düşünceyide erkeklerin kendi menfaatine uydurdukları bir yaygın inanış ve saçmalık olarak degerlendırıyorum.

iste bende bu durumdan korkmuyor degilim, 4 yildir benimle tertemiz birisi ama sonrasi?

Benim bi konuma da tıpatıp bu yorumdan yazmıştın, ne bu otomatik msg falan mı ?:)))

Ben hatırlayamadım , bana bulup yollarmısın hangı konuyada aynısını yazdığımı...

Evet aslında bu yorumlarıda kendim yazmıyorum.Copy paste yapıyorum başkalarının yazdıklarından :))))

önüne bakmak derken geleceğini de düşünmek vardır ama..
mesela sen bunu şimdiden dert edinmişsin ki ilerde, en ufak bi kötü anında bunu yine dert etmez misin? ben sana herseyimi verdim/ben bunu haketmedim seklinde baslayan feryatların olmaz mı.. bu birinci tasam
ikincisi, bu adamla 4 yıldır birliktesin ve cinsel bir yakınlığınız olmamış.. bunca yıldır bu kadar aktif olan birisi 4 yıldır ihtiyaçlarını nasıl karşılıyor.. bu ikinci tasam
sonuncusuysa sen onunla kendini keşfettikten sonrası.. yani evlendikten, cinselliği yaşadıktan sonrası.. kendini yetersiz hissetmen olası, kimlerle neyi yaşadığını tekrar gündeme getirmen de olası..

ama eger ki sen sevdiginden vazgececek ve gozun arkada kalacaksa, bunu sakın yapma.. yerinde olsam tum bu tasalara ragmen eger cok asıksam ve seviyorsam devam ederdim, içinde kalacağına yaşamalısın çünkü bence..

1. evet sorun var tabiki, en ufak bi kavgada hiii sen cok bilirsin oakdar kizdan sonra diye cikistigim oluyor tabiki, basina kalktigim...
2. ilk yillarimizda bende bu konudan ck süphe ediyordum bukadar aktif biri gideriyordu bi sekilde benden habersiz die ama eminim öyle birsey olmadigina. Benim öyle bi iliskim olmadigi halde baska türlü gidermediginden eminim, dedigim gibi yemininden dolayi sanirim...
3. ilk mesajimda yazdigim gibi, öpmek istiyorum ama cok yasamis neyine öpücem istemezki diyorum, simdiden cinsellik anlaminda ben yeterli olcakmiyim safdiirik bir cömez olarak...bunlar benimde kafami karistiyor aslinda güzel özetlemissin.

ayrilmayi baslarda cok denedim ama ona olan sevgim hep daha fazlaydi...ama beni yipratiyor

Dört yıldır tanışıyorsunuz yani tanıştığınızda 14 yaşındaydın şimdi nişanlısın ve 18 yaşındasın çok erken değil mi evlilik için:26:

1. evet sorun var tabiki, en ufak bi kavgada hiii sen cok bilirsin oakdar kizdan sonra diye cikistigim oluyor tabiki, basina kalktigim...
2. ilk yillarimizda bende bu konudan ck süphe ediyordum bukadar aktif biri gideriyordu bi sekilde benden habersiz die ama eminim öyle birsey olmadigina. Benim öyle bi iliskim olmadigi halde baska türlü gidermediginden eminim, dedigim gibi yemininden dolayi sanirim...
3. ilk mesajimda yazdigim gibi, öpmek istiyorum ama cok yasamis neyine öpücem istemezki diyorum, simdiden cinsellik anlaminda ben yeterli olcakmiyim safdiirik bir cömez olarak...bunlar benimde kafami karistiyor aslinda güzel özetlemissin.

ayrilmayi baslarda cok denedim ama ona olan sevgim hep daha fazlaydi...ama beni yipratiyor

ya ben bi erkeğin hele ki gecmişte gayet aktif bi erkeğin 4 yıldır sadece elini kullandığına ikna olamıyorum lütfen kusura bakma.. ama şunu da söyliim: sevgin tükenene kadar onunla olmalısın bence..

ya ben 17 yasındayken benden 8 yas buyuk biriyle 5 yıl cıktım.. aynı senin durumundaydım.. ama gittikçe kötüye gidiyordu, bi de çok kıskanctı.. iyi ki ayrılmışım.. sevgim tam tükenmeden ayrıldım.. çok sonradan anladım ki bana duyduğu o uğrumda kapımda yatıp kalktığı aşkından ölğüyorum diye kendini jiletlemeye kalktığı şey aşk değilmiş.. sadece temiz biriyle düzgün bi başlangıç yapma, evlenme (cunku yasıtları veya baska enayi onunla evlenmezdi adım gibi biliyorum) derdiymiş (ailem de onlardan varlıklıydı).. ruhum duymadan kaç kez aldatılmışım hep sonradan öğrendim ve/veya farkettim...
çok büyük aşk yaşadığımı sandım, 8 yıl (evet ayrıldıktan sonra 3 yıldaha) ona aşıkmış gibi gezdim.. sonra noldu bliyo musun? HARBİDEN AŞIK OLDUM!! hayatımın aşkını yaşadım, hayatımın tutkusunu!!!
onunla yaşadığım şeyinse aşk değil merak ve heves olduğunu anladım..
zaman herseyin ilacı derler ya.. veya su akar yolunu bulur...
su an33 yasındayım, iyi ki bunları iyi-kötü (çoğunlukla kötü ve acılı) yaşamışım ki şu anda bana göre kusursuz bir evliliğim var.. ne kadar çok tecrübe, o kadar çok hüzün ama sonrasında o kadar çok güven ve o kadar çok mutluluk!

canm şunu unutma herkes aynı devam etmez geçmişteki hayatını bırakması çok zor değil sana bir örnekte vereyim dayımda çok fazla kızla gezerdi annem anneannem hep kızardı dayıma kızları üzüyorsun yapma etme vs. yani senin erkek arkadaşının eski hayatı gibi, sonra en son sevgilisiyle evlendi şuan eşine evine bağlı biri:40: yani birazda kişilik meselesi tabi bu işlerin garantisi yoktur geçmişte yaptı diye tekrar yapacak diye bir kural yok aynı şekilde eskiden yapmayan biride bi anda aldatabilir:45: geçmişte olmuş bitmiş ben erkek yapar eder normaldir demiyorum ama şu var ki nişanlın bunları gizlememiş yalan söylememiş seni aldatmamış bence şuan kendi kendine boşa bunları düşünüyorsun

ya ben bi erkeğin hele ki gecmişte gayet aktif bi erkeğin 4 yıldır sadece elini kullandığına ikna olamıyorum lütfen kusura bakma.. ama şunu da söyliim: sevgin tükenene kadar onunla olmalısın bence..

ya ben 17 yasındayken benden 8 yas buyuk biriyle 5 yıl cıktım.. aynı senin durumundaydım.. ama gittikçe kötüye gidiyordu, bi de çok kıskanctı.. iyi ki ayrılmışım.. sevgim tam tükenmeden ayrıldım.. çok sonradan anladım ki bana duyduğu o uğrumda kapımda yatıp kalktığı aşkından ölğüyorum diye kendini jiletlemeye kalktığı şey aşk değilmiş.. sadece temiz biriyle düzgün bi başlangıç yapma, evlenme (cunku yasıtları veya baska enayi onunla evlenmezdi adım gibi biliyorum) derdiymiş (ailem de onlardan varlıklıydı).. ruhum duymadan kaç kez aldatılmışım hep sonradan öğrendim ve/veya farkettim...
çok büyük aşk yaşadığımı sandım, 8 yıl (evet ayrıldıktan sonra 3 yıldaha) ona aşıkmış gibi gezdim.. sonra noldu bliyo musun? HARBİDEN AŞIK OLDUM!! hayatımın aşkını yaşadım, hayatımın tutkusunu!!!
onunla yaşadığım şeyinse aşk değil merak ve heves olduğunu anladım..
zaman herseyin ilacı derler ya.. veya su akar yolunu bulur...
su an33 yasındayım, iyi ki bunları iyi-kötü (çoğunlukla kötü ve acılı) yaşamışım ki şu anda bana göre kusursuz bir evliliğim var.. ne kadar çok tecrübe, o kadar çok hüzün ama sonrasında o kadar çok güven ve o kadar çok mutluluk!

:84::84::5::5::5:

insallah sonucu sendeki gibi kötü olmaz sonum :( oofff icim daraldiii

canm şunu unutma herkes aynı devam etmez geçmişteki hayatını bırakması çok zor değil sana bir örnekte vereyim dayımda çok fazla kızla gezerdi annem anneannem hep kızardı dayıma kızları üzüyorsun yapma etme vs. yani senin erkek arkadaşının eski hayatı gibi, sonra en son sevgilisiyle evlendi şuan eşine evine bağlı biri:40: yani birazda kişilik meselesi tabi bu işlerin garantisi yoktur geçmişte yaptı diye tekrar yapacak diye bir kural yok aynı şekilde eskiden yapmayan biride bi anda aldatabilir:45: geçmişte olmuş bitmiş ben erkek yapar eder normaldir demiyorum ama şu var ki nişanlın bunları gizlememiş yalan söylememiş seni aldatmamış bence şuan kendi kendine boşa bunları düşünüyorsun

annemde senin gibi düsünüyor, belkide böyle daha iyi diyor, ilerisi icin hevesini almistir ve evine bagli olur diyor. ama sanirim ancak bunu evlendikten sonra inanabilecegim :(

annemde senin gibi düsünüyor, belkide böyle daha iyi diyor, ilerisi icin hevesini almistir ve evine bagli olur diyor. ama sanirim ancak bunu evlendikten sonra inanabilecegim :(

canm herkes aldatılabilir bunun geçmişle ilgisi olduğuna ben inanmıyorum.. hatta benim bir konum var benimde sevgilim 24 yaşında ve ilk sevgilisi benim bende bu yüzden çok takıntı yapmıştım ya başka kızlarlada gezmek falan isterse diye.. şu an rahatım kendimi bu düşüncelerden kurtardım

bu düşüncelerin mutlu olmana engel olur günlerini kuruntuyla karartma :79:

slm tatlımm
onu seviyosan içinden geldiği gibi davran derim ben, çünkü o da seni sevior sevmese bunca yıl beraber olmazdınız.. doya doya öp sarıl aşkına,o da çok mutlu olacaktır
bu arada sanrm sen almanyada yaşıosun.. nişanlında mı orada?? yoksa ilişkiyi almanya türkiye arası mı yürütmeye çalışıyosunz merk ettm.. özel olmicaksa cvp verirsen sevnrm tatlm

Öncelikle Hosgeldin Tatlim ...

Hep Eglenecek Kizlarla beraber olmus ..
ta ki sen karsisina cikana kadar ... senin basit bir kiz olmadigini anlamis ve sana baglanmis yazdiklarina bakilirsa .. buna sevinmelisin ..
..

Söyle Düsün Sen Evlenilecek Bir Kizsin .. Oysaki Eskideki Kizlar Sadece Eglenilecek Kizlardandi ..
Degerin Kat Ve Kat Daha Fazla .. Ve Bunu Nisanlinda Biliyor .. Biliyorki Onca Kizdan Sadece
Seni Seciyor Ve Nisanlaniyor .. !!

Arkadaslar yaa lütfen bu tarz düsüncelerden kurtulun "evlenilcek -eglenilcek " Ben kendi adima cok ayipliyorum. hepimiz ana kuzusuyuz hepimizin hayalleri düsleri var...

:84::84::5::5::5:

insallah sonucu sendeki gibi kötü olmaz sonum :( oofff icim daraldiii

daralma lütfeeeen!! fikir versin diye anlattım, içini daraltmak için değil.. eğer doğru kişi oysa, zaten onunla olacaksındır (evren bunun için çalışır bence), senin su an tek yapman gereken biraz olayı akışına bırakmak, onun hareketlerini ve sözlerini daha iyi tartmak, ve sevgin devam ettiği sürece yaşadığın aşkın tadını çıkartmak.. nereye kadar gideceğini kim bilebilir ki? :)

Back
X