derdim mi var lan benim.

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
Heeyy sen icimdeki lanet olasi sisman sana söylüyorum. .o elindeki cikolatayi birakip lanet olasi derdini yazmaya ne dersin dostum haa...

Merhaba kizlar..
Elimdeki besinco cikolata ve yatagimda ki mandalina kabuklariyla size yazmaktayim...

Bir derdim var...
Sinavlara hazirlanmak icin butun kitaplarimi aldim ama olmuyoorr olmuyooorr

Ev kizi olmak istiyorum aslinda
Anlayisli bir koca bulup parasini yemek hic de fena degil

Aylardir sevgilimi ogrenen babamla
Konusmuyorum ..keyfi bilirr..

Haa bide sozlesmeye uymadigim ve ciktigim apartim beni mahkemeye verecekmis bugun aradilar...

Cebimde para fln kalmadi son makarnalari salcali, yogurtlu ve peynirli tuketmekten belki mantikli dusunme yetimi kaybetmis olabilirim

Ooooofff ooofff fazla tineri olan var mi sigara paketimde bitiyor malum

Bu arda gobegiminde size selami var..oda bu aralar bagimsizligini ilan ettigi icin berbaer depresyondayiz

Boşver,sen kendi ayaklarının üzerinde durmaya bak..
Milletten hayır bekleme, sırtını sağlam yere dayadığını sanıp , sonradan hayal kırıklığını uğrama..

Biraz spor yapmaya ne dersin dostum ha

kalk bir bismillah çek gız. o ne öyle götü başı salmışsın. toplan bir gusül absesti al tövbe çek sonra evi temizle sonra temiz hava al. ders çalışmayı 1 hafta unut. hergün bir iş yap az ve öz iş olsun ama. sonra sırayla devamı gelir. Töbe çek bacım.

Ay neden bilmiyorum ama kahkaha attım.
Neeee ciddi misin?? Marlboro blue ice tadı veriyorsa hemen denemeliyim
harika bir karbonmonoksit tadı veriyor sekerim, denemelisin

Deli kız Allah müstehakını versin hiç güleceğim yoktu

Sevgilim can o can..
Saolsun paran var mi askim ders çalışıyorsun dimi askim diye sürekli dusuncelidir..
4 yillik bi iliskimiz var ama ben hala yok diyemiyorum ve surekli sikayetci gorunmek istemiyorum. ..

Var askimm olmaz mi askim calistim askimla gecistiriyorum..
Yalanciyim lan ben bi sigara yaktim ahanda.

o zaman herşeyin yıkıp dağılmışsa bile o sevgilin için ayakta durmalısın ve o adamıda böyle yaparak kaybetme onun için onun ilgisi için kalkıp kendine gelmelisin

Hani koca parası yiyecektin kız?
Belli ki fıtratına aykırı, sigara parası bile isteyemiyorsun işte.
Bırak kitabı falan amann koy g...ne gitsin, çalışırsın. İstemeye istemeye 10 saat bırkalayacağına, isteyerek 1 saat çalışırsın.
Bizimle takıl biraz, BDV çok fantastik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…