derdim mi var lan benim.

Hindistan cevizlo cikolata buldum simdi dolapta bunuda yersem seker komasindan kurtulurum bu hayattan gibi..

Kizlar vallah sanki toprak atılmış üstüme cik gez evi temizle hatta gusul abdesti al diyenler olmus hepinizi alintilayamiylrum cok tatlisiniz lan

Şuan herşeyi boşvermis durumdasın ama iş ciddiye bindiğinde bugunlerini arayabilirsin.Ki bu muhtemel.
Ben en çok babanın seninle konuşmamasına keyfi bilir demene takıldım.Herşey geçer,herkes gider ailen kalır bunu unutma canım.Oturup babana ciddi bir ilişkiyse güzelce anlatmanı ve zamanla kabullenmesini beklemeni tavsiye ederim.Oldu ki erkek arkadasınla ayrıldın uzulmeyecek misin babanla arana duvar çekmene?
Şimdilik en kolayı herşeyi boşvermek.Ama ileride çok ah dersin iş işten geçer.
Ayaklarının üzerinde durmaya bak.Hayat ne getirir kimse bilemez.

Evet belki lanli lunlu yapim su an ki durumuma bir bas kaldiri adeta bi ergen isyani kivaminda olabilir sende hallisin

Emin ol benim ki gibi bi baban olsa duvar cekmezdin cunku duvari kirar yinede rahat birakmazdi...
Unutamiyorum gecmiste yaptiklarini unutturmuyor ...
Ve ona kendimi anlatmayali birakali cok oldu ailem annem ve abilerim en degerlilerim...
Haklisikn sevgilimle hersey yolunda gitmeye bilir ama ben onunla aldigim nefesten hicbir zaman pisman olmiycam biliyorum..

Zalımsın kaderr

elune

Gülücüğe odaklan diyeyim ama görsel referans vermeyeyim

Bu ara ben de business class diye bir sigara içmiştim parasızlıktan, uçak motoru yalasam daha iyiydi, yakıtındaki zehri geçtim. Seninki en azından cefakar anadolumuzun çayırı çimeni.

Erkeklerin soyunma odası fantezilerinin oldugu
Evet ben bugun erkeklerin soyunma kabini fantezilerinin oldugunu ogrendim.

Memleketimin çimeni bile bir başka kafa yapıyor

Haha bayildim sana bize de ne kullaniyosan aynier

5 cikolatayi guzelce sensun ara birer tane mandalin ilistirmeyi unutma sakin..

Haa tum bunlari yaparken her lokmaya bi bir firt zigarayi eklemeyi unutma...

Yatakta bes saat dinlenmeye biraktiktan sonra..
Olursun sen gordum ben sende onu

Öğrenci "almadal, post: 37257474, member: 368775"]5 cikolatayi guzelce sensun ara birer tane mandalin ilistirmeyi unutma sakin..

Haa tum bunlari yaparken her lokmaya bi bir firt zigarayi eklemeyi unutma...

Yatakta bes saat dinlenmeye biraktiktan sonra..
Olursun sen gordum ben sende onu
[/QUOTE]
Ogrenci evinde mandalina ne gezer

Bencede büyük dert .. o koca olayı öle değl hacı sjz düğün aile tanısma hazırlk.. kv. Görmce peder çovuk baskısı misafir ağırlaması... teheyyl şu haliri ararsın.. keyfine depik mi atıyon arkaaşıımmm...

Gülüp geçmek evet en iyi yaptigim sey ..takmiyomus gibi davranmak ..
Alay etmek dertlerimle...
Ama artık BOGULUYORUM...
Kuyrugumu dik tutmaktan yoruldum..
Bıktım. ..
Evet herkezin agzi kapansin diye bende bi baltaya sap olmak istiyorum. .
Kredi kartimin limitini kitap almak icin sifirladim...ama yapamiyorum..
Ne zaman umutlansam sapi olmak istedigim balta elimde kaliyor...

O sapı da yakıcan kardeş küllerini tükürükle yüzüne sürüp savaş boyası haline getircen.
Başka türlü kurtuluş yok, derse bir yerden başla yarın çat diye babanı ara dün akşam çok ders çalıştım de kapat, sonrasında ben ne yaptım de iki saat umarsızca topla oyna, bugünden daha iyi durumda olursun. Makarnayı daha keyifle yersin sonra, derse daha rahat kafayla oturursun.

Kimsenin ağzı kapanmaz.
Baltaya sap olursun, evlen derler.
Evlenirsin, çocuk yap derler.
Çocuğu yaparsın, kardeş yap derler.
Onu da yaparsın, emekliliğini beklersin.
Ne yaşadın , bu hayattan anladığın nedir derler, emekli ikramiyemle bir ev bir araba aldım. Çocuklarımı büyüttüm, okuttum. Şimdi torun bekliyorum artık dersin.
Döngünün dışına çık...
Herkes okumak zorunda değil. eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır.
Evet şu an dünya üzerinde bir etiketin olmadan hiçsin. Peki mutsuz olduğuna değer mi?
Yıllarca gerek yurtiçinde, gerek yurtdışında okudum. Hala okuyorum.
Ve yarım saat önce üniversiteden istifa edip, ticarete atılmaya karar verdim.
Emekli mi olamayacağım? Salla gitsin.
İnsanlar bana "doktora yapmış ama dükkan işletiyor" mu diyecekler?
Zerre umurumda değil.
Ben nasıl mutluysam öyle yaşayacağım. Ölüm döşeğinde anılarım gözümün önünden geçerken pişmanlık duymayacağım en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…