- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
bu kadar koyvermislik ve şu lanlı lunlu mizaç bunları düşündhaklısınana, bir tek bana düşündürdüğünü de sanmam. herkesi ergen tribinde gördüğüm anlamına gelmez bu fikri beyan etmem benceteşekkür ederim tüttürün siz
Evde sıkıcı kitap var mı asıl, ders kitapları cevabı saylanmaz
10 sayfa oku, bunu okuyacağıma ders kitabı okuyayım da en azından notum yükselsin dersin.
Vardır biryerlerde eski bir moda dergisi o fotoşok, bu fotoşok derken sıkıl 100. zayıf kızda nerde şu top diyecek hale gel.
Okul Depresyonlarım kültürlü üzgün kaslı yapıcaktı beni neredeyse ama sen abartma bunlar en iyi zamanların
Şuan herşeyi boşvermis durumdasın ama iş ciddiye bindiğinde bugunlerini arayabilirsin.Ki bu muhtemel.
Ben en çok babanın seninle konuşmamasına keyfi bilir demene takıldım.Herşey geçer,herkes gider ailen kalır bunu unutma canım.Oturup babana ciddi bir ilişkiyse güzelce anlatmanı ve zamanla kabullenmesini beklemeni tavsiye ederim.Oldu ki erkek arkadasınla ayrıldın uzulmeyecek misin babanla arana duvar çekmene?
Şimdilik en kolayı herşeyi boşvermek.Ama ileride çok ah dersin iş işten geçer.
Ayaklarının üzerinde durmaya bak.Hayat ne getirir kimse bilemez.
Benim kadar fütursuz, cibiliyetsiz para harcayan yoktur.
O dönem babamla farklı bankalarda hesabımız. Kendiside sağolsun kalkıp atm'ye gitmezEft yapsa ilk iş günü hesaba düşecek yine faydası yok. Zaten bir önceki gün para yollamış adam.
Gece saat 3 oldu bende sigara bitti. Gözüm döndü, napiim napiim derken gözüm bahçedeki çimenlere ilişti.
Ha tütün ha çimen, neticede ikiside ot dedim.
Yoldum çimenleri, tavada kurutup sardım içtim. Psikolojik olarak rahatladım ama gel bir de ciğerlerime sor.
Erkeklerin soyunma odası fantezilerinin olduguHani koca parası yiyecektin kız?
Belli ki fıtratına aykırı, sigara parası bile isteyemiyorsun işte.
Bırak kitabı falan amann koy g...ne gitsin, çalışırsın. İstemeye istemeye 10 saat bırkalayacağına, isteyerek 1 saat çalışırsın.
Bizimle takıl biraz, BDV çok fantastik.
Evet ben bugun erkeklerin soyunma kabini fantezilerinin oldugunu ogrendim.Hani koca parası yiyecektin kız?
Belli ki fıtratına aykırı, sigara parası bile isteyemiyorsun işte.
Bırak kitabı falan amann koy g...ne gitsin, çalışırsın. İstemeye istemeye 10 saat bırkalayacağına, isteyerek 1 saat çalışırsın.
Bizimle takıl biraz, BDV çok fantastik.
Memleketimin çimeni bile bir başka kafa yapıyorelune
Gülücüğe odaklan diyeyim ama görsel referans vermeyeyim
Bu ara ben de business class diye bir sigara içmiştim parasızlıktan, uçak motoru yalasam daha iyiydi, yakıtındaki zehri geçtim. Seninki en azından cefakar anadolumuzun çayırı çimeni.
Haha bayildim sana bize de ne kullaniyosan aynier
Gülüp geçmek evet en iyi yaptigim sey ..takmiyomus gibi davranmak ..
Alay etmek dertlerimle...
Ama artık BOGULUYORUM...
Kuyrugumu dik tutmaktan yoruldum..
Bıktım. ..
Evet herkezin agzi kapansin diye bende bi baltaya sap olmak istiyorum. .
Kredi kartimin limitini kitap almak icin sifirladim...ama yapamiyorum..
Ne zaman umutlansam sapi olmak istedigim balta elimde kaliyor...
:) :) :)Senin yüzünden aklıma naneyi gazete kağıdına sarıp içtiğim geldi.
Kimsenin ağzı kapanmaz.Gülüp geçmek evet en iyi yaptigim sey ..takmiyomus gibi davranmak ..
Alay etmek dertlerimle...
Ama artık BOGULUYORUM...
Kuyrugumu dik tutmaktan yoruldum..
Bıktım. ..
Evet herkezin agzi kapansin diye bende bi baltaya sap olmak istiyorum. .
Kredi kartimin limitini kitap almak icin sifirladim...ama yapamiyorum..
Ne zaman umutlansam sapi olmak istedigim balta elimde kaliyor...
Bir de çimenleri tavada kurutup, sarıp içtiğim olay var ki dillere destandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?