Aynı problemi ben de yaşıyorum evlendikten sonra bırakır mı diye düşünmeyin bence çünkü öyle bişey pek de mümkün olmuyor tecrübeyle sabit evlendiğimden beri daha sık içmeye başladı
Ah bacim ah
Okurken keske daha once arastirsaymissim.
Bende nisanliyken ayni derdim vardi sayfayi acan kisinin yazdiklarinin altina imzami atarim, ayni seyleri yasadim.
Ve evlenince azaltir sandim ama icten ice inanmiyodum ama soz verdi ve o cok duzgun bi insan bu yuzden inandim ve evlendim.
5 aydir evleyim yine her gece gidiyo.
Bi is arkadasim ben evlilik surecindeyken demisti ki "evlenince gecer dedigin hic bisey gecmicek hatta daha kotu olcak" diye cok etkilenmistim ama nafile yinede evlendim.
Ha evliligim guzel gidiyo ama tek sorun nargile. Gidene kadar mutsuz huysuz gittiktzn sonra asiri neseli ve uyulu keyifli. Bagimlilik degildir de nedir. Yazan diger arkadaslara katilmiyorum.
Adamin iki elde kanda olsa bile gidiyo nargilesini icmeye, yorgunluktan ölse bile.
Gozu bisey gormuyo.
Cok kavgalar ettik cok. Ama katiliyorum arkadaslaea hic bir ise yaramiyo. Daha beter bile oldu diyemicem zaten 4 senedir her gece gidiyomus.
Benim bi cozumum yok. Psikolog doktor gelio aklima ama birakmak istemiyo bagimli degilim sadece su hayattaki tek keyfim diyo (ki yalan oyle bi sey yok allaha sukur guzel bi yasantimiz var) yani o orayi tek keyfi kendine ayirdigi vakit olarak goruyo.
Bende durumlar boyle arkadaslar.
Bu foruma sirf bunu yazmak icin giris yaptim acikcasi iyi geldi sanki yalniz olmadigimi gormek.