Derdim ok byk yardm edin

arkadaşlar eşine sölemiş ztn az yukarda yazmış. :olmaz:

en dogrusunu yapmışsınız.zor günlerinizde allah yardımcınız olsun .... :Saruboceq:

kazasız belasız atlattıgına sevindim. ınsanoğu çiğ süt emmiş işte kimseye tam olarak güvenmemek gerek.
eşlerin ise bu denli birbirine güvenmeleri büyük bir hazinedir.

Empati yaparak duygularınızı iyi anlıyorum.Bence zamana bırakın,o kişi zaten sizden karşılık göremeyeceğini konuşmalarından anlamış,bir zaman daha içinden sevmeye devam eder,sonra sizi normali olan,arkadaşının eşi (yenge ) olarak görmeye başlar.Eşinizede söylemeyin bence,bu konuyu kendinizce'de kapatın.Görüşmek zorunda olursanız soğuk ve mesafeli olun.

Eşine söylemiş canım...iyi olmuş bence..

gerçekten çok kötü bi durum.ben olsam eşime söylerdim ne olur ne olmaz, o çok iyi bi arkadaş olsaydı eger böyle şeyi düşünmezdi bile, bence eşine söyle derim yanlış insanla arkadaşlık ettigini bilsin bu ol:kızgın:mayacak bi durum aslında çok zorrr allah yardımcın olsun ama eşine söyle bence yoksa ilerde sen üzülürsün,sonuçta evlisiniz ortak bi hayat paylaşıyorsunuz onunda bilmesi lazım...

merhaba arkadaşlar ben 2007 den beri buraya üyeyim hergün burdayım.ama şimdi sizinle paylaşacagım sorunum yüzünden farklı bir rumuz almak zorunda kaldım.çünkü akrabalarımda buraya üye ve birbirimizden haberdarız.neyse gelelim konuya

Ben dünden beri o kadar perişanım ki nasıl anlatacağım bilemiorum.ben yeni evliyim daha bir yıl olmadı.eşimle üniversiteden arkadaslar vasıtasıyla tanıstım evlendim.eşimin üniversiteden bir arkadası var oda benim arkadaşımla evli ve onlar evlenelide daha bir yıl olmadı.biz birbirimizi çok iyi tanıyoruz hepimiz ortak arkadasız yani.dün eşimin arkadasıyla nette konusuyoruz bana sürekli kendini çok üzen bir derdinin olduğunu söylüyor ama ne olduğunu bir türlü söylemiordu.dün en sonunda söyledi.bana eşini sevmediğini ve beni sevdiğini söyledi.bunu şimdiye kadar içinde binbir ızdırapla tasıdığını fakat söyleyemediğini bugun cesaret bulduğunu söyledi.bende bunu nasıl söylersin ben evliyim dedim.oda biliyorum sneden hiç birşey beklemiyorum bana istediğin şeyi söyleyebilisin ben bunun duyulma ihtimaline karsın neler olacagını bile bile söylüorum bunu,herşeyi göze alarak söylüyorum dedi.ben soğukkanlı olmaya çalıştım.ama perişan olmustum.ben dedimki sen benim arkadasımdın bundan sonrada seni asla başka gözle göremem sende beni arkadasın olarak gör böyle bişey olmamış olsun dedim.oda ben seni arkadas gözüyle görüp konusamam dedi.sonra kesinlikle bir daha konusmamaya karar
verdik.
ama dünden beri mahvolmus durumdayım.kendisi eşimin hayatta en sevdiği arkadası dostu herşeyi.bi kaç gün görüşmeseler eşim onu özler arar.öyle bi arkadaşlar yani.ben çok acı çekiorum bunu eşime söylesem mi söylemesem mi die ne yapacağımı bilmiorum.çok kötüyüm.bana birşeyler söyleyin lütfen..

Adam senin iyi niyetini yanlış anlayıp senden fena halde yüz bulmuş canım...Söylemekle en doğru şeyi yapmışsın, bundan sonra eşinde diğer erkeklere karşı daha temkinli yaklaşacaktır!!! Zaten karılarının sevgililerinin yanında niye elin adamını bu kadar sokarlar anlamam...Geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Back
X